Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

είμαι σε αναζήτηση μηχανικού πληκτρολογίου μέχρι 170€ από public που έχω πιστοτικό υπόλοιπο.

Θα ήθελα να μου πείτε τι προτίνετε!

Αν και γνωρίζω οτι οι επιλογές μου είναι περιορισμένες τουλάχιστον θα ήθελα να πάρω ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. 

Η χρήση θα είναι για πολύ-ωρη γραφή κειμένων και για gaming μια ώρα την εβδομάδα λόγο έλειψης χρόνου.

Για αρχή είδα το Razer Chroma στα 170. Να πω οτι μου αρέσουν τα εφέ πολύ!  :mrgreen:

Αξίζει να δώσω τα 170 μου εκεί ?

• Like 1
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας μιλήσουν οι ειδικοί για το γράψιμο, αλλά εγώ δεν συνιστώ razer από την στιγμή που δεν θα είναι για gaming. Brown and blue switches.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως αναφερθηκε για την δουλεια σου οι καλυτεροι διακοπτες ειναι οι Μπλε και οι καφε.Απο Public που κοιτας εισαι σε 

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/keyboards/cm-storm-quickfire-xt-blue-pliktrologio-gaming/prod6120117pp/

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/keyboards/storm-quickfire-trigger-z-brown-pliktrologio-gaming/prod6120115pp/

Τελος ειναι και το Roccat Myos αλλα αυτο δεν μπορω να καταλαβω σε τι διακοπτες το φερνει το Public.

Τα Razer καλυτερα να τα αποφυγεις καθως χρησιμοποιουν κινεζικους κατωτερης ποιοτητας διακοπτες απο τους Cherry Mx και δεν ειναι και οτι το καλυτερο. Αν σου αρεσουν τα εφε παρε το Chroma εννοειται αλλα δεν εχει καλους διακοπτες.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι εκτος θεματος αλλα εχω ευχαριστα νεα. Μπραβο στο e-shop οπου εφερε das keyboards καθως και ενα σωρο απο Keycaps sets. Ευγε....

• Like 3
Δημοσ.

Ειμαι εκτος θεματος αλλα εχω ευχαριστα νεα. Μπραβο στο e-shop οπου εφερε das keyboards καθως και ενα σωρο απο Keycaps sets. Ευγε....

Ναι μεν ειναι καλο που τα εφερε αλλα η τιμη τους ειναι απαγορευτικη και αν καποιος πραγματικα ενδιαφεροταν για τα συγκεκριμενα,αντικειμενικα καλα πληκτρολογια θα ειχε ηδη αγορασει απο εξωτερικο που θα του ερχοταν και φθηνοτερα ξερεις εσυ :)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μεν ειναι καλο που τα εφερε αλλα η τιμη τους ειναι απαγορευτικη και αν καποιος πραγματικα ενδιαφεροταν για τα συγκεκριμενα,αντικειμενικα καλα πληκτρολογια θα ειχε ηδη αγορασει απο εξωτερικο που θα του ερχοταν και φθηνοτερα ξερεις εσυ :)

Να σου πω την αληθεια δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα απο εξωτερικο. Ναι μεν μπορεις να το βρεις απο 130€ αλλα αν βαλεις μεταφορικα + οτι παιζει να σε φασκελωσουνε κανα τελωνειο. Μετα αντε γεια. Ασε που αν εχει θεμα, αντε τρεξε για εγγυηση. Απο Ευρωπη λιγο που ειδα δεν βρηκα κατι. 

Δημοσ.

Ναι για Ευρωπη κοιταζω που μπορει να το πετυχεις και σε καμια προσφορα.Και επισης ας μην μιλησω για τις εγγυησεις του Amazon που ολα τα Ελληνικα μαγαζια μαζι δεν το φτανουν :)

Δημοσ.

Τα Razer καλυτερα να τα αποφυγεις καθως χρησιμοποιουν κινεζικους κατωτερης ποιοτητας διακοπτες απο τους Cherry Mx και δεν ειναι και οτι το καλυτερο. Αν σου αρεσουν τα εφε παρε το Chroma εννοειται αλλα δεν εχει καλους διακοπτες.

Υποτιθεται οτι ειναι βελτιωμενοι μπλε διακοπτες, τους οποιους τους φτιαχνει η ιδια..

Η καλυτερη επιλογη θα ηταν να παρεις corsair k70 αλλα δυστηχως δεν το χει... Οποτε καλυτερα να κοιτουσες αναμεσα στο trigger και το roccat.

Δημοσ.

Υποτιθεται οτι ειναι βελτιωμενοι μπλε διακοπτες, τους οποιους τους φτιαχνει η ιδια..

Η καλυτερη επιλογη θα ηταν να παρεις corsair k70 αλλα δυστηχως δεν το χει... Οποτε καλυτερα να κοιτουσες αναμεσα στο trigger και το roccat.

Καλα στην πραξη @@.Το μονο καλο που θα ειχαν οι διακοπτες θα ηταν αν τουλαχιστον εριχνε αισθητα το κοστος του πληκτρολογιου αλλα που τετοια τυχη...Και το Logitech G910 που εχει διακοπτες Logitech αν δεις Feedback δεν λενε τα καλυτερα,και εκει πιο πολυ πληρωνεις τα χρωματακια και την βαση για το κινητο...

Κοινως ειναι αυτο που λεω οτι πληρωνεις φρου φρου και αρωματα :D

Δημοσ.

Ουτε καν, εχω το παλιο blackwidow με mx blues και ενα filco που χρησιμοποιω τωρα με blues επισης, δοκιμασα αυτους της razer και μπορω να πω οτι ειναι μεγαλο downgrade σε ολα. Ακομα και το παλιο blackwidow με blues καλυτερο ειναι μακραν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο σας, πηρα τελικά το razer blackwindow ultimate chroma, έτσι και αλλιώς έχει 2 έτη εγγύηση οπότε αν χαλάσει μέσα στα δύο το στέλνω για επισκευή. Μετά τα δύο χρόνια, γέροι να είμαστε θα πάρω άλλο, σίγουρα τότε θα έχει πολύ περισσότερες επιλογές.

Πάντως μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο σιλικόνης.....

Εμένα με ικανοποίησε Πάρα πολύ!

Επεξ/σία από Dev1l
  • Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο σας, πείρα τελικά το razer blackwindow ultimate chroma, έτσι και αλλιώς έχει 2 έτη εγγύηση οπότε αν χαλάσει μέσα στα δύο το στέλνω για επισκευή. Μετά τα δύο χρόνια, γέροι να είμαστε θα πάρω άλλο, σίγουρα τότε θα έχει πολύ περισσότερες επιλογές.

Πάντως μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο σιλικόνης.....

Εμένα με ικανοποίησε Πάρα πολύ!

Καλοδουλευτο αλλα υπαρχουν ηδη απειρες επιλογες ειδικα αν δεις την λιστα του eshop.Για μενα προσωπικα ειναι μακραν η χειροτερη επιλογη στα χρηματα αυτα καθως υπαρχουν καλυτερα οπως Das,Corsair,Roccat κλπ αλλα οπως νομιζεις :)

Δημοσ.

Καλοδουλευτο αλλα υπαρχουν ηδη απειρες επιλογες ειδικα αν δεις την λιστα του eshop.Για μενα προσωπικα ειναι μακραν η χειροτερη επιλογη στα χρηματα αυτα καθως υπαρχουν καλυτερα οπως Das,Corsair,Roccat κλπ αλλα οπως νομιζεις :)

Δυστυχώς δεν είδα καλύτερη επιλογή. Ζήτησα από τα public να ψάξουν για το g710+ αλλά μου είπαν ότι εξαντλήθηκε και δεν ξέρουν αν θα ξανά έχουν. Εκείνο ήθελα να πάρω αλλά και το razer δεν μου κακό έπεσε για πρώτο μηχανικο πληκτρολόγιο. Πέρα από αυτό είχε μόνο δύο πληκτρολόγια διαθέσιμα. Το trigger και το steelseries τα οποία δεν μου έκαναν. ΤΟ trigger ήταν πολύ μεγάλο σε πλάτος για το γραφείο μου και το steelseries δεν είχε φωτισμό (βασικό για εμένα που γράφω και κείμενα το βράδυ).

Και ξαναγράφω ότι είχα πιστωτικό στα public και όχι στο e-Shop.

Anyway, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις σου.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είδα καλύτερη επιλογή. Ζήτησα από τα public να ψάξουν για το g710+ αλλά μου είπαν ότι εξαντλήθηκε και δεν ξέρουν αν θα ξανά έχουν. Εκείνο ήθελα να πάρω αλλά και το razer δεν μου κακό έπεσε για πρώτο μηχανικο πληκτρολόγιο. Πέρα από αυτό είχε μόνο δύο πληκτρολόγια διαθέσιμα. Το trigger και το steelseries τα οποία δεν μου έκαναν. ΤΟ trigger ήταν πολύ μεγάλο σε πλάτος για το γραφείο μου και το steelseries δεν είχε φωτισμό (βασικό για εμένα που γράφω και κείμενα το βράδυ).

Και ξαναγράφω ότι είχα πιστωτικό στα public και όχι στο e-Shop.

Anyway, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις σου.

Αν και συμφωνω με τον Fulgore (παθων και εγω απο το Razer Chroma), αν σου ειναι αψογα λειτουργικο και εισαι ευχαριστημενος τοτε ολα οκ.  Μεγιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...