torm23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Και εγώ έλαβα σήμερα mailάκι και τα 2 GB. Νόμιζα πως ήταν promo για περιορισμένο διάστημα, αλλά απ' οτι βλέπω είναι μόνιμη αύξηση του αποθηκευτικού χώρου. Ακόμα καλύτερα
g8anos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μια απο τα ιδια.. κ εμενα μ ηρθε email για τα 2 gb Ευχαριστω τον OP για την αρχικη ενημερωση, αν δεν εβλεπα το post εδω στο insomnia δεν παιζει να το ειχα αντιληφθεί .
d_gkal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 χωρις mail με αφησαν εμενα λαθος guys... στο yahoo εψαχνα για το mail.... πρωι βλεπετε... τελικα ηρθε και σε μενα
miltre Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 τελικα ηρθε μειλ και εμενα ενω ειχαν μπει κανονικα απτη προηγουμενη βδομαδα τα μβ
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Και εγώ έλαβα σήμερα mailάκι και τα 2 GB. Νόμιζα πως ήταν promo για περιορισμένο διάστημα, αλλά απ' οτι βλέπω είναι μόνιμη αύξηση του αποθηκευτικού χώρου. Ακόμα καλύτερα "Για παντα" λεω στον τιτλο. (δεν το ειχε βαλει ο TS, αλλα εγω λιγο μετα το ανοιγμα, γι αυτο το πρωτο ενικο) Σημερα ελαβα και εγω το mail με τιτλο "Σας ευχαριστούμε. Ορίστε τα μπόνους 2GB για το Google Drive.", μια σχεδόν βδομαδα μετα από το δωρο των 2GB. 1
enterhere Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον ts. Πήρα σήμερα το e-mail για τα 2 GB.
Haris San Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εγω ειχα βαλει το κινητο και επειδη ειχαν αργησει να μου ερθουν τα sms δεν τον εβαλα τελικα τον αριθμο...Αλλα μου δωσαν τα 2gb! Λογικα αρκουσε να πατησεις μονο επεξεργασια λογαριασμου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα