johnys147 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θέλω την βοήθειά σας: Έχω ένα καινούργιο λαπτοπ dell (win 8.1) και όταν βάζω usb δεν το αναγνωρίζει. Στη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή δεν φαίνεται να λείπει κάποιος driver. Το έχω ψάξει αρκετά και έχω βρει μόνο τον εξής τρόπο. Να πηγαίνω από την εντολή regedit στο εξης Path regedit-HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM - CurrentControlSet - Services - USBSTOR όπου αλλαζω το αρχειο start από 4 σε 1 . Μετα τα βλέπει κανονικά όμως σε λίγο πάλι απανεργοποιείται κ.ο.κ. Τι ειναι αυτο ρε παιδια;;;
nikomas50 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε να βάλεις την τιμή 3 αντί του 1 στο start.
johnys147 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τι σημαινουν οι τιμές αυτές;;θα ηθελα πολύ να μάθω...
johnys147 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 το δοκιμασα αλλά το αποτέλεσμα ειναι το ιδιο.. Παιζει κανονικά μολις αλλάξω την τιμή αλλά μετά απο λίγη ώρα ή μετά απο επανακινηση πάλι πάει στην default τιμη 4
nikomas50 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 το δοκιμασα αλλά το αποτέλεσμα ειναι το ιδιο.. Παιζει κανονικά μολις αλλάξω την τιμή αλλά μετά απο λίγη ώρα ή μετά απο επανακινηση πάλι πάει στην default τιμη 4 SYSTEM\CurrentControlSet\Services\USBSTOR\Start (4=Disable USB Drives; 3=Enable USB Drives) Πρόσθεσε στην εκκίνηση του υπολογιστή (%UserProfile%\Start Menu\Programs\Startup) το συνημμένο αρχείο USBStore.exe ώστε να εκτελείται αυτόματα με την έναρξη των Windows ή εκτέλεσε το USBBlock.exe για να μην υπάρχει πρόσβαση όταν το επιθυμείς. Είναι αυτοαποσυμπιεζόμενα αρχεία και μπορείς να δεις τα περιεχόμενά τους με τη χρήση του 7zip ή του Winrar. USB.zip
johnys147 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Και πάλι δεν δουλευει ρε γαμωτο...η τιμή που παιρνει μονιμως στη registry είναι η 4. Αυτό υπάρχει τρόπος να αλλάξει και να μείνει μόνιμα αποθηκευμένο; Αυτό που έκανα είναι: -Μπήκα στο %UserProfile%\Start Menu\Programs\Startup και έκανα paste το αρχείο που μου έστειλες(μόνο το usb stor) αλλά τπτ..εκανα και επανεκκινηση, όταν ανοιγει τρέχει η εντολή αλλά τπτ... Νομιζω πας να μου βρεις τη λύση μου... αν εχεις κάτι άλλο να προτείνεις μου λες... Το ψάχνω εδω και πολύ καιρό...Σευ ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθειά σου
nikomas50 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τρέξε το Autoruns.exe και ανέβασε ένα screenshot της καρτέλας Logon, ίσως απ΄ αυτήν δούμε τί το προκαλεί.
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τα 8.1 τα είχε από μαμά ή τα έβαλες εσύ; Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά ή στο έκανε από την 1η μέρα; Τα updates των win τα έχεις κάνει όλα; Αυτό το update το έχεις κάνει; Οι usb μήπως απενεργοποιούνται μετά από επαναφορά από κατάσταση αναμονής ή αδρανοποίησης; Βασικά κάνε την αλλαγή στη registry, βάλε το λάπτοπ σε αναμονή και άνοιξε το πάλι. Δες αν σου άλλαξε την τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα