Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα βάλει κάποια beta ,αλλα δεν θυμάμαι αν ειχα βάλει το συγκεκριμένο 1.6N, τωρα εχω την νέα version 2.00

και κάτι ακόμα το site λέει οτι έχω Northbridge: AMD RX881/760G και στο amd overdrive το 785g ,πως γινεται αυτό.

Amd

Δημοσ.

Έχεις δώσει σωστό link για τη μητρική που έχεις; Σύμφωνα με τα στοιχεία από το cpu-z θα έπρεπε να έχεις αυτή:

http://www.asrock.com/mb/AMD/985GM-GS3%20FX/?cat=Specifications

Αυτή εν τω μεταξύ δεν έχει usb3 μήπως έχεις περάσει κανένα λάθος BIOS;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι βρε εχω το κουτί απο την μητρική μπροστά μου αν δεις και το gpu-z την γράφει σωστά ,980DE3/U3S3 ,και επειδή το pc το φτιάχνω εντελώς manual ειναι σιγουρο,αφού και ο πύργος μου έχει και αυτός usb3 και το έχω ενώσει με το 3αρι της μητρικής που ειναι μπλέ και διαφορετικό καλώδιο ( ούτε αυτή δουλευει φυσικά -μόνο φορτίζουν π.χ. κινητά ,τάμπλετ  ,και οι δυο της μητρικής και το ένα του πύργου ) ,με έχει κουράσει και μπερδέψει πολυ αυτή η μητρική.

έχω βάλει ένα pcie mini controller για να εχω usb 3 ,αυτό ευτυχώς δούλεψε ,και στην αρχή που είχα την 6970 hd δεν ειχα προβλημα με τα usb 3 ,όλη την ζημιά την κάνει η R9280Χ ,αλλα δεν καταλαβαίνω τον λογο.

http://www.skroutz.gr/s/3718748/Asrock-980DE3-U3S3.html

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.

δυστυχώς και αυτό το έχω κάνει .

οταν πηρα την μητρική και αργοτερα αναβάθμισα την vga ,ειχα άλλο tower χωρις 3αρι usb.

τώρα τελαιυταία το ένωσα για να φορτιζω συσκευές τουλαχιστον.

Δημοσ.

Το μόνο που σου μένει είναι να βρεις μια άλλη κάρτα γραφικών και να δοκιμάσεις. Δε καταλαβαίνω γιατί θα μπορούσε η κάρτα να επηρεάζει τα usb 3. Πάντως υπάρχουν αρκετά θέματα με τη συγκεκριμένη μητρική στο διαδίκτυο.

Δημοσ.

το eshop μου ειπε φέρε την μητρική να την δουμε ,αλλα θέλει καμια βδομάδα στο service που ειναι για μενα λιγο δύσκολο.

στα πιο παλια ποστ ειχα βάλει οτι η καρτα και τα usb controller της μητρικης κάνουν κάποια διενεξη .αυτο φαινόταν μέσα στα windows.

Δημοσ.

το eshop μου ειπε φέρε την μητρική να την δουμε ,αλλα θέλει καμια βδομάδα στο service που ειναι για μενα λιγο δύσκολο.

στα πιο παλια ποστ ειχα βάλει οτι η καρτα και τα usb controller της μητρικης κάνουν κάποια διενεξη .αυτο φαινόταν μέσα στα windows.

Από το event viewer το έβλεπες αυτό; Πως φαινόταν;

Δημοσ.

αν σου πω πως δεν θυμάμαι που το ειχα βρει ,θελει ψάξιμο ξανα να το θυμηθώ.

αλλα κάνω paste το παλιο post μου.

IRQ 18    Τυπικός κεντρικός ελεγκτής OpenHCD USB
IRQ 18    Βασική γέφυρα PCI σε PCI για PCI
IRQ 18    Βασική γέφυρα PCI σε PCI για PCI

IRQ 19    Τυπικός κεντρικός ελεγκτής βελτιωμένης PCI σε USB
IRQ 19    Βασική γέφυρα PCI σε PCI για PCI
IRQ 19    High Definition Audio Bus
IRQ 19    Ελεγκτής Standard SATA AHCI
Θύρα I/O 0x0000B000-0x0000BFFF    Βασική γέφυρα PCI σε PCI για PCI
Θύρα I/O 0x0000B000-0x0000BFFF    AMD Radeon R9 200 Series
IRQ 16    Τυπικός κεντρικός ελεγκτής OpenHCD USB

IRQ 16    High Definition Audio Bus
IRQ 16    Τυπικός κεντρικός ελεγκτής OpenHCD USB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...