Προς το περιεχόμενο

Αγορα ζαντας ή οχι;

InsertCoinToJoi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Και γιατι να γλειφει τα πεζοδρομια δηλαδης;

Κανω καθημερινα 45km με το αυτοκινητο, τα 30 καθαρα σε αστικο ιστο και δεν εχουν ουτε γρατσουνια τα τασια μου.

Παρκαρω παντα στα 5-15cm απο το πεζοδρομιο. Δεν θελει κοπο, θελει τροπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γιατι να γλειφει τα πεζοδρομια δηλαδης;

Κανω καθημερινα 45km με το αυτοκινητο, τα 30 καθαρα σε αστικο ιστο και δεν εχουν ουτε γρατσουνια τα τασια μου.

Παρκαρω παντα στα 5-15cm απο το πεζοδρομιο. Δεν θελει κοπο, θελει τροπο.

Εντάξει ρε φίλε συμβαίνει.. και επειδή δεν τα έχεις γρατζουνίσει τι πάει να πει; συμβαίνει... μην τρελαίνεστε για μερικές γρατσουνιές στο αμάξι. Εγώ πάντως οδηγούς που "φωνάζουν" ότι εμένα το αμάξι είναι σένιο και δεν έχει γρατζουνιά τους φοβάμαι.. :unsure:  :lol:

Οχι το αμαξι μια χαρα γρατσουνιες εχει, τα τασια μου ομως ειναι σε αριστη κατασταση :P

χαχαχα ε μα λέω και εγώ, πετύχαμε τον σούπερ οδηγό; πάντως πέρα από την πλάκα.. αμάξι χωρίς γρατζουνιά ΔΕΝ υπάρχει.. και όταν βλέπω αγγελίες τύπου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ... γελάω.

• Like 1

Κρατα τα 350 να τουρμπισεις. Πλακιζω εννοειται. Εστω και οτι εδινες 380 για ζαντες και αλλα τοσα περιπου για λαστιχα φτανεις στο 700αρι. Ειμαι παθων γιατι εδωσα λεφτα και για εξωτερικες υποτιθεται μικροβελτιωσεις που στην τελικη δεν πιανουν μια στην μεταπωλητικη αξια οποτε πεταμενα λεφτα. Εδωσα προσφατα 800€,πηρα ενα punto 1995 μοντελο που το πινω το αιμα καθημερινα και δεν με νοιαζει αμα γρατσουνισω ζαντα κτλ. Οι εποχες ειναι δυσκολες και να ριχνεις λεφτα στο αμαξι σε οτι εχει σχεση με την λειτουργικοτητα του. Τα αλλα ειναι γουστα

Όντως δε πιάνουν μία μετά, ότι και να βάλεις. Ο άλλος έβαλε σε αγγελία παλιότερα «φοράει ζάντα τάδε, πηγή τάδε, ηχεία τάδε» και του είχε κοτσάρει +1500€. Φυσικά, άπατο πήγε. Αξία έχουν μόνο για σένα, άμα τα γουστάρεις.

Κι εγώ άμα πουλήσω το Polo στο μέλλον, με σιδερόζαντα θα το δώσω. Αυτές που του 'βαλα θα τις κρατήσω. Είτε γι άλλο αμάξι (αν κάνουν) ή για πούλημα ξεχωριστά.

• Like 1

παιδια σας ξεσηκωσα και με επιασε η γυφτια μου....

εδωσα 25 ευρω και εβαλα τασια.... τα 380 τσουζανε

Καλά έκανες.. κράτα φράγκα για γκόμενες ή αν είσαι παντρεμένος για τα έξοδα της άλλης χαχα πως λέμε καραμέλες για το πόνο του άλλου!  :-D  :-D

Όντως δε πιάνουν μία μετά, ότι και να βάλεις. Ο άλλος έβαλε σε αγγελία παλιότερα «φοράει ζάντα τάδε, πηγή τάδε, ηχεία τάδε» και του είχε κοτσάρει +1500€. Φυσικά, άπατο πήγε. Αξία έχουν μόνο για σένα, άμα τα γουστάρεις.

Κι εγώ άμα πουλήσω το Polo στο μέλλον, με σιδερόζαντα θα το δώσω. Αυτές που του 'βαλα θα τις κρατήσω. Είτε γι άλλο αμάξι (αν κάνουν) ή για πούλημα ξεχωριστά.

Ότι μπει στο αυτοκίνητο και είναι αναλώσιμο... δεν έχει αξία. τέλος... μπήκε; το παντρεύτηκες, τι πάει να πει είναι το τάδε που κάνει έτσι και γιουβέτσι που γράφουν μερικοί στις αγγελίες... νιέντε χαχαχαχα :X

• Like 1

Κρατα τα 350 να τουρμπισεις. Πλακιζω εννοειται. Εστω και οτι εδινες 380 για ζαντες και αλλα τοσα περιπου για λαστιχα φτανεις στο 700αρι. Ειμαι παθων γιατι εδωσα λεφτα και για εξωτερικες υποτιθεται μικροβελτιωσεις που στην τελικη δεν πιανουν μια στην μεταπωλητικη αξια οποτε πεταμενα λεφτα. Εδωσα προσφατα 800€,πηρα ενα punto 1995 μοντελο που το πινω το αιμα καθημερινα και δεν με νοιαζει αμα γρατσουνισω ζαντα κτλ. Οι εποχες ειναι δυσκολες και να ριχνεις λεφτα στο αμαξι σε οτι εχει σχεση με την λειτουργικοτητα του. Τα αλλα ειναι γουστα

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα punto του 95..Μπας και είναι μαυρο το δικό σου; :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...