thessalonik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα,ψαχνω VPS λύση με πολυ λιγα χαρακτηριστικα:1 CPU1 GB RAM20 GB HDD100 GB BandwidthcPanel/WHM5 πολυ μικρα site φιλοξενω ολα κιολα και το ενα απο αυτα ειναι το δικο μου Δεν μπορω να δωσω περισσοτερα απο 100€ /έτοςΜπορειτε να μου διαθεσετε αυτο που ζηταω σε αυτην την τιμη?
chek2fire Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για δες εδώ με 19 δολάρια τον χρόνο http://lowendbox.com/blog/black-friday-weloveservers-19year-1gb-and-7month-3gb-openvz-vps-in-five-locations/
thessalonik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ καλη προσφορα μου εδειξες, φτηνοτερο δεν εχψ δει πουθενα αρκει αν ειναι και αξιοπιστοι.Τους εχω στειλει ηδη μαιλ!
chek2fire Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ενα χρόνο έχω δύο vps εκεί και είναι άψογοι. Κάνουν προσφορές αρκετά συχνά για αναβάθμισεις συν ότι έχουν πολύ καλό support και server ακόμα και ευρωπαικούς.
thessalonik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα, Ναι καλυπτομαι και με reseller πακετα πλην ομως η python web εφαρμογη μου χρειαζεται καποια python modules που μονο εαν εχω προσβαση στον server μπορω να τα εγκαταστησω ο ιδιος οπως και να αναβαθμιζω την ιδια την python. Σε reseller λυσεις δεν θα μπορουσα να τα κανω αυτα εφοσον ερχονται ολα προεγκατεστημενα. Αν χρειαστω βοηθεια σε κατι που δνε ξερω μπορουν να βοηθησουν?
chek2fire Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Αν είναι τεχνικό το θέμα που έχει να κάνει με τον server απαντάνε αμέσως. Τώρα οδηγίες στο τι πρέπει να κάνεις μέσα στο λειτουργικό του server δεν ξέρω αν δίνουν.
thessalonik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ναι το δευτερο ωασικο με ενδιαφερει γιατι καμια φορα παρουσιαζονται καποια θεματακια στο λειτουργικο που δεν ειμαι σε θεση να λυσω λογω απιρειας.
chek2fire Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τα vps γενικά είναι για όσους τους αρέσει να πειραματίζονται και ιδίως γιαυτούς που γνωρίζουν μερικά πράγματα από linux. Μην περιμένεις δλδ να σου δίνουν συμβουλές πως θα κάνεις πράγματα στο λειτουργικό. Πάντως για ότι θέλεις υπάρχουν αρκετά αναλυτικά tutorial ιδίως στο digital ocean
thessalonik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Εχω καποιες βασικες γνωσεις, αλλα καμια φορα αν χρειαστει κατι παραπανω που δεν το γνωριζω ας ελπισουμε πως θα βοηθησουν free of charge.... Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ?
xrhstosiak Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα θα σου προτεινα να δεις και το webfaction.com δεν ειναι vps αλλα ειναι στο κοστος που θες 100% αξιοπιστο ταχυτατο ssh προσβαση 100gb χωρο και τρεχουν ολες σχεδον οι γλωσσες προγραμματισμου
thessalonik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ αλλα αν δεν ειναι VPS δνεθα μπορω να εγκαταστησωβ καπποια extra python modules που θελω
xrhstosiak Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 βασικα επειδη ειναι για προγραμματιστες εχει αλλη λογικη ... οποτε αν θες το τσεκαρεις στην πραξη γιατι εχει free trial για να δεις αν λειτουργουν αυτα που θες και φοβερο support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα