Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ενα Nexus 5 εδω και 4 μήνες και ξαφνικά από χθές μετά από επανεκκίνηση το κινητό δεν bootάρει με τίποτα.

Η επανεκίνηση έγινε μετά από μύνημα για έλειψη χώρου και καθαρισμό μυνημάτων και κάποιων φωτογραφιών.

Μετά το λογότυπο της Google σταματά στους περιστρεφόμενους κύκλους για ώρες και μένει εκεί.

Το άφησα όλο το βράδυ με φορτιστή αλλά τίποτα και δοκίμασα και διαγραφή cache από recovery mode.

Έχει κανείς να προτείνει κάποια λύση? και αν το κινητό πάει σε full recovery υπάρχει κάποιος τρόπος να τραβήξω τις τελευταίες φωτογραφίες που δεν έχουν γίνει backup?

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα

Δημοσ.

Εγω ξερω αυτο για τις φωτογραφίες

http://www.doctorandroid.gr/2015/01/android-data-recovery.html?m=1

αν η συσκευή μας για οποιοδήποτε λόγο κατά την εκκίνηση δεν μπορεί να μπει στο Android σημαίνει ότι υπάρχει σφάλμα στο system partition. H λύση είναι να εγκαταστήσουμε μία ROM μέσω recovery κάνοντας πρώτα wipe

αν δεν μπορεί να μπει σε recovery mode, πάει να πει ότι ή έχουμε διαγράψει τα περιεχόμενα του recovery partition ή έχουμε εγκαταστήσει μία ακατάλληλη recovery εικόνα. Η λύση είναι να εγκαταστήσουμε τη σωστή recovery μέσω fastboot.

αν τελικά η συσκευή μας παρουσιάζει μαύρη οθόνη, πάει να πει ότι έχουμε διαγράψει τον bootloader. Σε αυτή την περίπτωση είναι δύσκολο να την επαναφέρουμε αλλά όχι ακατόρθωτο. Υπάρχουν εργαλεία όπως το Νvlash για συσκευές με Nvidia Tegra επεξεργαστές, το Firekit για το Kindle Fire αλλά και η μέθοδος του USB Jig για τις συσκευές της Samsung, ενώ με λίγο ψάξιμο σίγουρα θα βρούμε και άλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...