Necrogeddon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το realdebrid το ειχα δοκιμάσει και εγώ μια φάση για κανα τρίμηνο αλλα΄από ότι θυμάμαι ήταν λίγο αργό και είχε κάτι προβληματάκια . Τώρα πως πάει , για πες εντυπώσεις γιατί μεθαυριο λήγει το easybytez που έχω . Ποτε δεν ειχα προβλημα με realdebrid. Αν ο εκαστοτε server θα ηταν πεσμενος για το χ, ψ λογο, τον ξανανεβαζουν σε 1-2 ωρες το πολυ ξανα. Εμενα παντως οτι Link και να μου κανει generate απο οποιονδηποτε παροχο, κατεβαζω με τελικες 2,2Μb/sec Αμε να παει στο καλο! Ακριβο ηταν, οποτε γουσταρε αλλαζε τους κανονισμους του ειται πληρωνες ειτε οχι, μια περιοδο ειχε κανει ενα promo οσο περισσοτεροι κατεβαζαν τα αρχεια σου επαιρνες ποντους μετα το εκοψε κ αφου το εκοψε μετα εκοβε και την δυνατοτητα κατεβασματος αν το αρχειο κατεβαινε πανω απο Χ φορες... Μετα ηρθαν τα speed limiters.... Ειχα κ 3χω πολλα ραμματα για τη γουνα τους κ πολυ χολη! Ενοιωσα απιστευτα χαρουμενος με το skydrive κ το box οταν πρωτο λανσαριστηκαν αναπνευσα, σταματησα τον λογαριασμο ενα 6μηνο πριν ληξει και τους εστειλα ενα μνμ του τυπου "χαρισμα σας οι 6 μηνες να τους κανετε χαπια" Σορυ παιδια αλλα το ειχα αχτι, σαν το Rapidshare δε μας βιασε κανεις... Good Riddance! @Thukis @Necrogeddon Εγω δεν εχω προβλημα με realdebrid μια χαρα μπορω να πω απο ταχυτητα και το χρησιμοποιω και στο Kodi ΠΟΤΕ προβλημα ταχυτητας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ήμουν και εγώ κάποτε συνδρομητής. Από νούμερο 1.... στο The End..... τι σου είναι η ζωή..... R.I.P. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το Rapidshare πέθανε όταν άρχισε να σβήνει αρχεία και να περιορίζει την ταχύτητα στο δωρεάν download. Με το κλείσιμο του Megaupload και τις κινήσεις του Rapidshare, οι περισσότεροι στράφηκαν στα torrent. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παλαιος χρηστης και εγω και μαλιστα ευνοημενος απο την ανταποδοση του υλικου που ειχα ανεβασει κατα καιρους σε φορουμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το rapdishare ήταν πρωτοπόρο στο file sharing. Τέλειο σε όσους ήθελαν να κατεβάσουν "νόμιμο" υλικό χωρίς emule, κλειστά τορρεντάδικα και λοιπά. Πλέον είναι παρωχημένο με χιλιάδες άλλα παρόμοια σάιτ με τεράστιο πλήθος "νόμιμου" υλικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redefeugo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πόσο καιρό έχω να ακούσω γι αυτό.... Ήταν πρωτοποριακή υπηρεσία και ο δημιουργός του έβγαλε ενα βουνό λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλά να κλείσει και να πάει στο καλό . Ετήσια συνδρομή με απεριόριστο download και ξαφνικά 5 gb όριο την ημέρα, όταν τότε που δεν υπήρχε το mp4 μία ταινία 1080p ήταν μεταξύ 8 έως 10 gb,άρα κατέβαινε με δόσεις.Ας πρόσεχαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά με εξηγείτε λίγο το realdebrid και το τι κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Glorious Torrent Master Race... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά με εξηγείτε λίγο το realdebrid και το τι κάνει; Πληρώνεις και εκεί συνδρομή και σου επιτρέπει να βάζεις το λινκ από διάφορους file hosters και με μια συνδρομή να κατεβάζεις απ' όποιον θέλεις! Το χρησιμοποιούσα κι εγώ παλιά για λιγο καιρό, βέβαια όλο και έβρισκα υλικό που ήταν σε file-hoster με περιορισμούς ή που δεν τον υποστήριζε (έχουν περάσει μερικά χρόνια οπότε δεν ξέρω για τώρα). αλλά ήταν τεράστια ευκολία με μια πληρωμή να μην δεσμεύεσαι μόνο σε έναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τα τελευταία χρόνια το Rapidshare είχε κάνει στροφή προς τη νομιμότητα, περιορίζοντας δραστικά τη διακίνηση πειρατικού λογισμικού... ...και πολύ άργησαν να κλείσουν ένα χωρίς-λόγο-ύπαρξης-πλέον μαγαζί. ps: ήμουν κι εγώ συνδρομητής κάποτε, το έκοψα όταν άρχισαν να αλλάζουν τους όρους χρήσης κάθε δυόμιση περίπου μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisch23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πλεον ειμαστε και στην εποχη των premium generator sites...πολλες απο αυτες τις υπηρεσίες μπορει καποιος να τις χρησιμοποιησει σαν premium user χωρις να είναι συνδρομητής..οποτε μειωνονται τα εσοδα αισθητά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giodoul Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 RIP rapidshare!Πολυ παλθος συνδρομητης τους αλλα λογο αλλαγης ορων χρησης και περιορισμων,σιχαθηκα και το γυρισα σε easybytez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αχ ωραιες εποχες τοτε απο την μια κατεβαζαμε τορρεντς απο το γαματο και απο την αλλη rapidshare απο τον warezakia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 <p>Αχ ωραιες εποχες τοτε απο την μια κατεβαζαμε τορρεντς απο το γαματο και απο την αλλη rapidshare απο τον warezakia.</p> Warezakias... τι είπες τώρα! Σε τελείως noob φάση τότε και είχα από κάπου ένα rar με κωδικό. Ψάχνοντας 2 μέρες μου εμφανίστηκε το warezakias.info Από τότε άνοιξα την ντουλάπα και μπήκα στη Narnia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα