Προς το περιεχόμενο

Αναστολή λειτουργίας του Rapidshare στα τέλη Μαρτίου

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετρημένες πλέον οι μέρες του Rapidshare, της πάλαι ποτέ δημοφιλούς υπηρεσίας αποθήκευσης και ανταλλαγής αρχείων στο διαδίκτυο η οποία αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της.Η Ελβετική εταιρεία προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση αυτή, αναφέροντας ότι η υπηρεσία δε θα είναι διαθέσιμη για κανέναν από τις 31 Μαρτίου. Η ιστορία του Rapidshare είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αφού ιδρύθηκε το 2002, αντιμετωπίζοντας άμεσα συνεχείς δικαστικές διαμάχες με τα Γερμανικά δικαστήρια για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων μέσω του πειρατικού περιεχομένου που διακινούνταν στους servers του.

Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια λειτουργία ακολουθούσε άλλη μια υπηρεσία, το Megaupload με αποτέλεσμα την απενεργοποίηση του από τις αρχές και τη σύλληψη του ιδρυτή του. Τα τελευταία χρόνια το Rapidshare είχε κάνει στροφή προς τη νομιμότητα, περιορίζοντας δραστικά τη διακίνηση πειρατικού λογισμικού, ενώ τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας του Καναδά, είχε βάλει στο μάτι τους χρήστες της υπηρεσίας.

Link.png Site: ArsTechnica

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το rapidshare ειχε πεθανει ετσι και αλλιως πριν 3-4 χρονια, δεν ειχε λογο υπαρξης του αφου τα λινκς του περιοριστηκαν η εξανεμιζοταν απο τα παλαι γνωστα warez forums

• Like 11

Εγώ απορώ ποιος χρησιμοποιεί πλέον υπηρεσία τύπου rapidshare και megaupload, αφού πλέον υπάρχει το onedrive, googledrive, dropbox και άλλα παρεμφερή.

Εγώ απορώ ποιος χρησιμοποιεί πλέον υπηρεσία τύπου rapidshare και megaupload, αφού πλέον υπάρχει το onedrive, googledrive, dropbox και άλλα παρεμφερή.

θα αστειευεσαι βεβαια, οι εν λογο cloud υπηρεσιες εχουν limit 2, 20-25gb,τι γινεται αν εισαι uploader για πειρατικο περιεχομενο σε warez forums και εχεις κανα τερας υλικο; :P

• Like 3

θα αστειευεσαι βεβαια, οι εν λογο cloud υπηρεσιες εχουν limit 2, 20-25gb,τι γινεται αν εισαι uploader για πειρατικο περιεχομενο σε warez forums και εχεις κανα τερας υλικο; :P

Δεν ξέρω, εγώ χρησιμοποιώ μόνο torrent για ........ υλικό.

• Like 4

Το realdebrid το ειχα δοκιμάσει και εγώ μια φάση για κανα τρίμηνο αλλα΄από ότι θυμάμαι ήταν λίγο αργό και είχε κάτι προβληματάκια . Τώρα πως πάει , για πες εντυπώσεις γιατί μεθαυριο λήγει το easybytez που έχω .

Την κάτω βόλτα την πήρα γιατί αποδείχτηκε αναξιόπιστο στα μέλη-συνδρομητές του. Όταν πριν μια 2ετία+ άλλαξε χρεώσεις,τροποποίησε ταχύτητες, τότε ήταν που έχασε το 80% των χρηστών του.

• Like 2

Αμε να παει στο καλο!

Ακριβο ηταν, οποτε γουσταρε αλλαζε τους κανονισμους του ειται πληρωνες ειτε οχι, μια περιοδο ειχε κανει ενα promo οσο περισσοτεροι κατεβαζαν τα αρχεια σου επαιρνες ποντους μετα το εκοψε κ αφου το εκοψε μετα εκοβε και την δυνατοτητα κατεβασματος αν το αρχειο κατεβαινε πανω απο Χ φορες...

Μετα ηρθαν τα speed limiters....

Ειχα κ 3χω πολλα ραμματα για τη γουνα τους κ πολυ χολη!

Ενοιωσα απιστευτα χαρουμενος με το skydrive κ το box οταν πρωτο λανσαριστηκαν αναπνευσα, σταματησα τον λογαριασμο ενα 6μηνο πριν ληξει και τους εστειλα ενα μνμ του τυπου "χαρισμα σας οι 6 μηνες να τους κανετε χαπια"

Σορυ παιδια αλλα το ειχα αχτι, σαν το Rapidshare δε μας βιασε κανεις...

Good Riddance!

@Thukis @Necrogeddon

Εγω δεν εχω προβλημα με realdebrid μια χαρα μπορω να πω απο ταχυτητα

και το χρησιμοποιω και στο Kodi ;)

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...