Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση έχω ένα pc με HD graphics και βρήκα μια κάρτα γραφικών από φίλο και την έβαλα επάνω το pc bootarei κανονικά αλλα δεν δείχνει εικόνα μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Πρέπει να μπεις στο bios και να ρυθμίσεις εκεί να βλέπει πρώτα την vga που είναι στο PCI και όχι την ενσωματωμένη.

Αν είναι παλιά vga και έχεις Η/Η με νέο bios δεν θα δουλέψει,θα πρέπει να μπαίνεις στα windows με την ενσωματωμένη και να ρυθμίζεις την εξωτερική κάθε φορά που θα κλείνεις το ρεύμα.

Δημοσ.

καλησπέρα είμαι στο δεύτερο έχω UEFI βίος της asrock z97x και η κάρτα είναι παλιά μια nvidia 9800 gt 1gb οποτε πως το κάνω μήπως μπορείς να μου πεις;;

Δημοσ.

Δεν γίνεται,θα πρέπει κάθε φορά να μπαίνεις στα windows με την HD και να το ρυθμίζεις από την αρχή για dual monitor για να βλέπει και την 9800 ,θα χρειάζεται να έχεις και δυο οθόνες μια για την κάθε vga,διαφορετικά θα χαθείς εντελώς.

Δημοσ.

έχω 2 οθόνες και τις είχα και τις 2 με την HD graphics μια για internet facebook youtube και την άλλη για league of legend μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνετε;

Δημοσ.

Φρόντισε μέσα από το bios να είναι η ενσωματωμένη επιλεγμένη σαν κεντρική vga.

Αφού θα έχεις συνδέσει την 9800 σε μια οθόνη θα ξεκινήσεις τα windows και θα κατεβάσεις τους driver από την σελίδα της nvidia μετά το reboot που θα χρειαστούν ενδέχεται να μην σε βγάλει στην επιφάνεια και να έχεις μόνο μια μαύρη οθόνη και να φαίνεται μόνο το ποντίκι.

Θα πρέπει να μπεις στην ασφαλή λειτουργία και από εκεί να ρυθμίσεις το dual monitor.

Αυτό γίνεται και από της επιλογές των windows

http://support.microsoft.com/kb/976064

αλλά και από τα driver της nvidia

http://www.pugetsystems.com/labs/articles/How-to-Set-Up-Multiple-Monitors-140/

Δημοσ.

καλησπέρα λοιπόν έκανα ότι μου είπες η μια οθόνη είναι μαύρη και βλέπω μονο το ποντίκι μπαίνω σε safe mode αλλα δεν μου αναγνωρίζει την δεύτερη οθόνη ότι και αν κάνω driver κατέβασα όλα τα έκανα αλλα πάλι τίποτα..καμια ιδέα; επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνετε δεν είναι και τόσο παλιά κάρτα

Δημοσ.

Δοκίμασε μέσα από το bios εκεί που σου είπα να βάλεις την εσωτερική πρώτη,δοκίμασε και με την pci πρώτη μπας και την δει έτσι.

Είναι και παρά είναι τόσο παλιά κάρτα,αν και νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι ο νέος τύπος bios που απλά δεν είναι συμβατός.

Και εγώ που δοκίμασα είχα φάει φρίκη να το καταφέρω μια φορά και όταν είδα ότι ξανά χάνεται αφού κλείσεις το ρεύμα,την παράτησα εντελώς την παλιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...