Προς το περιεχόμενο

Creative Headset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

σκέφτομαι να αγοράσω ένα set ακουστικών-μικροφώνου. Αξίζουν γενικά ή να χρησιμοποιήσω το μικρόφωνο του υπολογιστή ; ( iMac )

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάρω το ασύρματο της Creative ή αυτό με USB σύνδεση. Θα είναι αξιόπιστο το ασύρματο ;

Τα χαρακτηριστικά τους είναι ακριβώς τα ίδια.

Ασύρματο         USB

Επεξ/σία από Pap_Lam
Δημοσ.

Μακρια και αγαπημενα απο τα ασυρματα.Τα πιο πολλα παρουσιαζουν προβληματα με την ληψη.Επισης μακρια απο ακουστικα Creative γιατι βγαζουν αρκετα προβληματα ειδικα στο μικροφωνο και ειναι κριμα καθως ειναι εταιρια που ειναι γνωστη για τον ηχο της.

Καλυτερα πες μας ποσα χρηματα διαθετεις.

Εγω παντως προτεινω τα γνωστα HyperX Cloud στα χρηματα αυτα 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, με ενδιαφέρει κυρίως το μικρόφωνο, όχι τα ακουστικά, θέλω να κάνω ηχογράφηση σοβαρού επιπέδου.

Διαθέτω έως και 100 €. 

Τα είδα τα HyperX Cloud, μου φαίνονται καλά.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερει κυριως το μικροφωνο τοτε θα ελεγα να κοιταζες τοτε ξεχωριστα σε ενα εξωτερικο μικροφωνο και σε Headphones(δηλαδη ακουστικα χωρις μικροφωνο)σε εταιριες οπως Sennheiser,Audio tecknica,Akg κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα προτιμούσα κάτι που να φοριέται στο κεφάλι για να έχω ελεύθερα τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο. Γι'αυτό κοιτάω σε headset. 

Επεξ/σία από Pap_Lam
Δημοσ.

Θα πληρώσω κάτι παραπάνω αλλά μάλλον πάω για το Blue Yeti Pro.

Οταν εγω ρε γμτ το λεω οτι σε ορισμενα post δεν ειναι να απανταει κανεις γιατι ορισμενοι δεν καταλαβαινουν τα βασικα την επικοινωνιας καποιοι λενε οτι ειμαι κακος.

Στο πρωτο σου post δειχνεις Headset με Budget 90 με 100ευρω max,και αρα υποθετω και εγω αλλα και ο οποιοσδηποτε μπορει να διαβαζει αυτο εδω το topic οτι μεχρι τοσα δινεις.Και αφου το αναφερεις οτι προτιμας Headset και οχι ξεχωριστο μικροφωνο,μετα ερχεσαι και δειχνεις οτι θα δωσεις 230ευρω μονο μια μικροφωνο ξεχωριστα και αν υπολογισουμε και ακουστικα μιλαμε καμια σχεση το Budget με αυτο που ανεφερες παραπανω......

Δημοσ.

Καλά υπέθεσες φίλε μου, μόνο που άλλαξαν τα πλάνα μου και σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα που έχει το προϊόν κατάλαβα ότι αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω τελικά από το αρχικό budget ( συμβαίνει καμιά φορά :) ).

Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα ακουστικά σχεδόν καθόλου. Ήθελα κάτι να φοριέται για να έχω ελεύθερα τα χέρια, κατάλαβα ότι το συγκεκριμένο που θα αγοράσω είναι πολύ ευαίσθητο, επομένως μπορώ να το έχω και στο πλάι, χωρίς να ενοχλεί.

Να σημειώσω τέλος πως κατέληξα σε αυτό, απλά έκανα την σκέψη για το Pro. (Δεν υπάρχει διαφορά ποιοτικά -μόνο ότι υπάρχει και επιλογή αναλογικής εξόδου στο Pro- άρα δεν υπάρχει και λόγος να δώσω 90 € παραπάνω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...