Sotoskav Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετώ το φόρουμ! Μου φεραν ενα desktop hp το οποίο κατά τη δειάρκεια λειτουργίας του παγώνει και δεν κάνει τπτ (φριζάρει). Έλεγξα δισκο με hdd sentinel kai hdd regenerator και όλα καλα . το ιδιο και με memtest . θερμοκρασίες κανονικές. Τι άλλο μπορεί να φταίει ???Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
pikaros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 τσεκαρε την καρτα γραφικων και κανε και ενα reset το bios βγαζοντας την μπαταρια
Sotoskav Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 θερμοκαρια καρτας γραφικων εννοεις?
pikaros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 οχι να τσεκαρεις με καποια αλλη καρτα γραφικων αν ειναι δυνατο ή αν εχει onboard βγαλε την καρτα και παιξε μη την onboard
Sotoskav Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 οκ τωρα ειμαι στην on board . υπαρχε περιπτωση να ειναι τροφωδοτικο?
pikaros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλα σπανια. Δες πως θα παει με την onboard και πες μας.
Roger Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετώ το φόρουμ! Μου φεραν ενα desktop hp το οποίο κατά τη δειάρκεια λειτουργίας του παγώνει και δεν κάνει τπτ (φριζάρει). Έλεγξα δισκο με hdd sentinel kai hdd regenerator και όλα καλα . το ιδιο και με memtest . θερμοκρασίες κανονικές. Τι άλλο μπορεί να φταίει ??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Ποιο hp desktop ειναι?Εχεις ελεγξει το motherboard για φουσκωμενους πυκνωτες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα