Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω στα Ιωάννινα και  έκανα πριν 2 ευδομάδες σύνδεση Hol.

Στη καλλίτερη περίπτωση μου βγάζει 6 Mbps(μου γράφει η εταιρία στο τεστ 22% λιγότερο από κοντινά σπίτια)

Στην αρχή σκεφτόμουν ότι μπορεί να φταίει το Λάπτοπ μου αλλά μόλις δοκίμασα με καινούργιο λάπτοπ(σήμερα το αγόρασα) και το τεστ τις εταιρίας μου βγάζει 1659 KBPS.και του ΟΟΚΛΑ http://www.speedtest.net/my-result/4133150874.

Τι να κάνω; Αν τους πάρω τηλ. θα βρουν κάποια λύση;

Κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να ποστάρεις τα στατιστικά της γραμμής σου για αρχή. Τα στατιστικά τα βρίσκεις από το router πληκτρολογόντας στην γραμμή διευθύνσεων 192.168.1.254 ή 192.168.1.1 ή 192.168.2.1 ανάλογα με το router. Ο κωδικός στο συνηθισμένο router της hol είναι admin για username και πάλι admin για κωδικός. Αν δεν το παίρνει θα το λέει απάνω το router. Μόλις μπεις ποσταρε τα στατιστικά snr margin, attenuation και data rate. Θα τα βρεις στην καρτέλα network interface->Adsl (Εαν θυμάμαι καλά. Αν κάνω λάθος ψάξε λίγο καλύτερα για αυτές τις τιμές: snr margin, attenuation και data rate

Δημοσ.

Δυστυχώς όσο και αν έψαξα για αυτές τις τιμές δεν βρήκα τίποτα!

Το μόνο που κατάφερα να βρώ(στο interface το βρήκα) είναι αυτό :

Configuration

spacer.gif Interface Enabled: Yes spacer.gif Physical Address: CE:DE:28:06:D6:7C spacer.gif Network Name (SSID): HOL_TC_7 spacer.gif Interface Type: 802.11b/g/n spacer.gif Actual Speed [Mbps]: 300 spacer.gif Band: 2.4 GHz (B+G+N) spacer.gif Channel Width: 20MHz/40MHz spacer.gif 20MHz/40MHz Coexistence: Enabled spacer.gif Control Sideband: Upper spacer.gif Channel Selection: Auto spacer.gif Region: Europe spacer.gif Channel: 5 spacer.gif Radio Power (%): 100% spacer.gif WMM: Enabled

bull__md.gif Security
        spacer.gif Broadcast Network Name: Yes spacer.gif spacer.gif WPA-PSK Preshared Key: 327ED629E2 spacer.gif WPA-PSK Encryption: AES spacer.gif WPA-PSK Version: WPA+WPA2

bull__md.gif MAC Filter
        spacer.gif Restrict Mode: Disable

Βοηθάει καθόλου! σόρρυ αλλά είμαι και άσχετος

Δημοσ.

Ήρθε τεχνικός, έκανε κάτι απομονώσεις σε κάτι καλώδια και τώρα πάει καλύτερα μπορώ να πώ! 

Το ρούτερ είναι το Technicolor TD5136V2

Βρήκα και αυτά τα στοιχεία σε ένα από αυτά είναι και το SN Margin.

Link Information

spacer.gif Link Status: Disconnected spacer.gif DSL Type: N.A.

spacer.gif DSL Type: ADSL2+ spacer.gif Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 606 / 6143 spacer.gif Attainable Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 708 / 7604 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 1987376 / 21031443 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 20.5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 24.0 / 37.5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 12.0 / 11.5 spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif FEC (Up/Down): 0 / 15066 spacer.gif CRC (Up/Down): 0 / 257
Δημοσ.

Με τα στοιχεία που δείχνεις έχεις φυσιολογικό συγχρονισμό (6Mbps).

Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο να σου κατεβάσουν το SNR στο 9 (ή ακόμη και στο 6 αν το δεχθούν) και θα κερδίσεις επιπλέον ταχύτητα (~8-9Mbps).

• Like 1
Δημοσ.

Το σκέφτομαι να τους πως ή να μου το ανεβάσουν ή αλλιώς να αλλάξω εταιρία και επειδή μαζί με τα κινητά τους κάνω 55 ευρώ το μήνα λογαριασμό πιστεύω πως θα δεχτούν!

Θα δείξει...

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...