alldaynews Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Οι ρυθμίσεις είναι για 4,70Ghz αλλα παίζεις όσο μπορείς.Αύριο θα βάλω κι`αλλες αλλα θα είναι με νερό αυτές είναι με αέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniskots Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια τα settings που εχεις. Δε μπορω να καταλαβω γιατι το δικο μου CPU/NB voltage ειναι τοσο πολυ. Ευθυνεται τοσο πολυ η συχνοτητα της NB. Κοιτα τις φωτο στα 4.2Ghz και στα 5Ghz. Κοιταξε κ τα settings μου στο bios. Εχω βαλει κ καποιες φωτο με τη δικια μου υδροψυξη. Ισως βοηθησει αν ειναι η πρωτη σου φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Βάλε ότι settings εχω και γω και δοκίμασε σιγά σιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια να παρω την Raijitek triton??Μπορει να φτασει πανω απο 5ghz ή εστω 5;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια να παρω την Raijitek triton??Μπορει να φτασει πανω απο 5ghz ή εστω 5;; Mε την μητρική που έχεις και τις ρυθμίσεις που λεχω απο πάνω μπορεί και ναι αν έχεις και καλό κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα