Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη για overclock στον fx 8350 στα 5ghz.

papajohnnnn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας.

Μπορειτε να μου προτεινεται μια υδροψυξη για φτασω τον fx 8350 στα 5ghz.

Επισης θελω να μου πειτε αν γινεται να φτασει με την νεα υδροψυξη στα 5ghz χωρις puss pull διοτι αυριο θα παρω το κουτι coolermaster storm trooper,το οποιο δεν εχει την δυνατοτητα αυτη.

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το ζορι φτανω στα 4,4 ghz με θερμοκρασιες .socket στους 67 βαθμους και cpu στους 62.Πραγματικα μαπα επιλογη ο h60.Ειναι γι αυτους που θελουν απλα για να λενε σε γνωστους και φιλους οτι εχουν υδροψυξη και τιποτε αλλο.Μετανιωσα που τον αγορασα.

Μαπα ή δεν βλεπω να ανεβαινει και πολυ ο επεξεργαστης αν εχεις κανει σωστο Oc. Για δες πχ σε σχεση με την μεγαλυτερη H100i για τι διαφορες μιλαμε http://www.guru3d.com/articles_pages/corsair_h60_2013_review,10.html

Μαπα ή δεν βλεπω να ανεβαινει και πολυ ο επεξεργαστης αν εχεις κανει σωστο Oc. Για δες πχ σε σχεση με την μεγαλυτερη H100i για τι διαφορες μιλαμε http://www.guru3d.com/articles_pages/corsair_h60_2013_review,10.html

εχω την παλια εκδοση της h60

Papajohnnn εχω 8350fx κ παω πανω απο 5ghz με custom υδροψυξη. Συγκεκριμενα 5.4ghz. Χωρις push-pull γινεται αλλα με καλη AIO (ALL-IN-ONE). Δλδ μιλαω για coolermaster glasier 240L, nzx craken x61 και για να καταλαβεις οτι καλυτερο κυκλοφορει. Θελει ενα 1.55volt+ για 5ghz. Δε ξερω αν αξιζει να παρεις κατι σε AIO. Βαζεις κατι παραπανω για αρχη το οποιο αργοτερα μπορεις να το επεκτηνεις σε gpu, mobo, κλπ. Καπως ετσι ξεκινησα κ γω. Αν θελεις να σου στειλω photo με το συστημα μου. Αν χρειαστεις παντως ειμαι προθυμος να βοηθησω οσο μπορω.

Το review μιλαει για intel. Οι amd παραγουν πολυ μεγαλυτερα ποσα θερμοτητας. Ο ανθρωπος μιλαει για 5ghz σε amd.

Papajohnnn εχω 8350fx κ παω πανω απο 5ghz με custom υδροψυξη. Συγκεκριμενα 5.4ghz. Χωρις push-pull γινεται αλλα με καλη AIO (ALL-IN-ONE). Δλδ μιλαω για coolermaster glasier 240L, nzx craken x61 και για να καταλαβεις οτι καλυτερο κυκλοφορει. Θελει ενα 1.55volt+ για 5ghz. Δε ξερω αν αξιζει να παρεις κατι σε AIO. Βαζεις κατι παραπανω για αρχη το οποιο αργοτερα μπορεις να το επεκτηνεις σε gpu, mobo, κλπ. Καπως ετσι ξεκινησα κ γω. Αν θελεις να σου στειλω photo με το συστημα μου. Αν χρειαστεις παντως ειμαι προθυμος να βοηθησω οσο μπορω.

Το review μιλαει για intel. Οι amd παραγουν πολυ μεγαλυτερα ποσα θερμοτητας. Ο ανθρωπος μιλαει για 5ghz σε amd.

Εγω με το παραπανω εδειξα που βρισκονται οι διαφορες μεταξυ στις ψυκτρες.Τωρα αν στους Amd που επειδη παραγουν μεγαλυτερη θερμοτητα ειναι τεραστιες οι διαφορες τοτε τι να πω...

• Like 2

Παίζει ρόλο και η μητρική όπως και ο επεξεργαστής αν πέσεις σε καλό κομμάτι και δεν θέλει πολύ ρεύμα να ανέβει στα 5.Ενα παράδειγα με τον δικό μου 8370 που είμαι με αέρα αλλα από δευτέρα με υδρόψυξη

post-244051-0-15498500-1423821144_thumb.jpg

• Like 1

Ενταξει εχεις δικιο αλλα επεσες στη περιπτωση. Δε ξερω αλλους σαν κι εσενα. Εγω εκανα de-lid το δικο μου κ εφτασα στα 5.5ghz με 1.55 κ κατι ψιλα δε θυμαμαι ακριβως. Θα στειλω photo. Πριν ειχα 5.4ghz με 1.65ν.

Παίζει ρόλο και η μητρική όπως και ο επεξεργαστής αν πέσεις σε καλό κομμάτι και δεν θέλει πολύ ρεύμα να ανέβει στα 5.Ενα παράδειγα με τον δικό μου 8370 που είμαι με αέρα αλλα από δευτέρα με υδρόψυξη

Ποσο καιρο εχεις τον 8370? Θελω να τον αλλαξω το δικο μου γιατι μετα το de-lid δε δινει πανω απο 1.58v. Δικο μου το λαθος βασικα. Σκεφτομουν 8350-8370-8370E. Δεν ειμαι πολυ σιγουρος για 8370E γιατι απο οτι διαβασα ειναι στα ιδια με τον 8350 και ισος κ πιο αργος. Αλλα με overcklock του τι παιζει δε μπορω να καταλαβω. Μπορεις να με διαφωτισεις?

τον έχω ένα μήνα και σίγουρα έπεσα σε πάρα πολύ καλό κομμάτι.Εγώ θα έλεγα να πας σε 8370 αφού πουλήσεις τον 8350.Ο 8370E για μένα δεν αξίζει τον κόπο ναι ενταξει καίει λιγότερο ρεύμα αλλα.Το σαββατοκύριακο θα έχω custom υδρόψυξη οπότε φαντάζομαι θα πάει ακόμη ψηλότερα ο επεξεργαστής.Την ίδια μητρική έχουμε οπότε όλα είναι στον επεξεργαστή

Γιατί τα βγαζεται τα μάτια τα καϊμένα τα FX αφού ούτε benches δεν βγάζουν σε αυτές τις συχνότητες. Τώρα αν κάποιος πέσει σε κόμματο τι να πω ας γράψει lotto. Αν δεν μπορείς να κάνεις δοκιμές για gold chip δύσκολα πάντως. Ο 8350 που είχα έπαιζε για πλάκα 5GHz με 1.42-1.45 και δεν λέω ούτε για απλό benchmark ούτε για Cpuz validation με τα μισά core, 24/7 τα παιχνιδακια μου χωρίς πρόβλημα. Για παραπάνω ανέβαζε ρεύμα γεωμετρικά οπότε δεν υπήρχε και λόγος για 200-300MHz να τον σκισω. Βέβαια ηταν το 4ο CPU που δοκίμασα και μπορώ να πω πως στάθηκα τυχερός.

• Like 1

τον έχω ένα μήνα και σίγουρα έπεσα σε πάρα πολύ καλό κομμάτι.Εγώ θα έλεγα να πας σε 8370 αφού πουλήσεις τον 8350.Ο 8370E για μένα δεν αξίζει τον κόπο ναι ενταξει καίει λιγότερο ρεύμα αλλα.Το σαββατοκύριακο θα έχω custom υδρόψυξη οπότε φαντάζομαι θα πάει ακόμη ψηλότερα ο επεξεργαστής.Την ίδια μητρική έχουμε οπότε όλα είναι στον επεξεργαστή

Θελω να μου πεις τι βαζεις κ τα αποτελεσματα.

Θελω να μου πεις τι βαζεις κ τα αποτελεσματα.

Σε μπέρδεψα με το παλικάρι που ξεκίνησε το θέμα για την μητρική.Είναι ισάξιες αυτή που έχεις σαν μητρική θα σου βάλω settings από το bios τα οποία θα δουλέψουν και με 8350

Γιατί τα βγαζεται τα μάτια τα καϊμένα τα FX αφού ούτε benches δεν βγάζουν σε αυτές τις συχνότητες. Τώρα αν κάποιος πέσει σε κόμματο τι να πω ας γράψει lotto. Αν δεν μπορείς να κάνεις δοκιμές για gold chip δύσκολα πάντως. Ο 8350 που είχα έπαιζε για πλάκα 5GHz με 1.42-1.45 και δεν λέω ούτε για απλό benchmark ούτε για Cpuz validation με τα μισά core, 24/7 τα παιχνιδακια μου χωρίς πρόβλημα. Για παραπάνω ανέβαζε ρεύμα γεωμετρικά οπότε δεν υπήρχε και λόγος για 200-300MHz να τον σκισω. Βέβαια ηταν το 4ο CPU που δοκίμασα και μπορώ να πω πως στάθηκα τυχερός.

Μάλλον έχω πέσει σε τέτοιο κομμάτι :-D  :-D

Σε μπέρδεψα με το παλικάρι που ξεκίνησε το θέμα για την μητρική.Είναι ισάξιες αυτή που έχεις σαν μητρική θα σου βάλω settings από το bios τα οποία θα δουλέψουν και με 8350

Μάλλον έχω πέσει σε τέτοιο κομμάτι :-D  :-D

Θελω κ γω ενα τετοιο παρα παρα παρα πολυ .

Βαλε κ settings οταν μπορεσεις να δουμε τι θα κανουμε. Να ξερεις οτι εχω κανει de-lid κ μαλλον ζημια γιατι εφυγαν καποιες αντιστασουλες. Δουλευει αλλα μου βγαζει "overvoltage warning" οταν βαζω πανω απο 1.57volt. Μου παν να απενεργοποιησω το voltage monitor απο το overclock.net. θα δοκιμασω κ θα δουμε. Μπορει να φταιει κ αυτο δε ξερω. Απο Κυριακη θα χω αποτελεσματα γιατι ειμαι εκτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...