vagoskonti Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Γεια χαρα και παλι.Αυτη τη φορα επανερχομε με ενα νεο θεμα οπου μπορουμε να παραθεσουμε ιδεες για το τι μπορουμε να κανουμε για να επεκτηνουμε τη διαρκεια της μπαταριας.Λογω οτι εχω το lg g3 που εχει μεγαλο θεμα με την μπαταρια ειδικα αν ασχολησε αρκετα θα ηθελα να ακουσω κατι που θα μπορουσε να βοηθησει αλλα και γενικα μπορει να βοηθησει οποιονδηποτε αλλο καθως ειναι για ολα τα τηλεφωνα.Λοιπον κανω εγω την αρχη με αυτα που εχω κανει:1) μειωση φωτεινοτητας της οθονης απο 100% σε 60%...2)κλεισιμο του gps...3)κλεισιμο wifi και bluetooth και γενικα ολων των δικτυων οταν δεν χρησιμοποιουνται...4)κλεισιμο ολων των αισθητηρων εκτος της περιστροφης...5)κλεισιμο περιτων εφαρμογων στο παρασκηνιο(πχ καιρος)...6)μειωση του χρονου κλεισιματος της οθονης οταν ειναι αδρανεις το κινητο...7)καταργηση του ηχου που κανει οταν πατας καποιο κουμπι οπως επισης και της δονησης...8)απεγκατασταση περιττων εφαρμογων που δεν χρησιμοποιω9)καταργηση γραφικων στοιχειων και γενικα αδειασμα της επιφανειας απο περιττες εφαρμογες και δημιουργια φακελων που εμπεριεχουν μεσα πραγματα(αν και αυτο ειναι πιο πολυ για βοηθεια της ραμ που ομως μπορει να συνεπαγεται σε βοηθεια της μπαταριας η μικροτερη καταναλωση ραμ πιστευω)10)κλεισιμο εξυπνων λειτουργιων γενικα.αν εχετε κατι αλλο να προτεινεται ευχαριστως να το ακουσω.Μη μου πειτε battery doctor και τετοια προγραμματα,το δοκιμασα και ουσιαστικα κανει δουλεια ναι μεν αλλα αυτοματα η ιδια η εφαρμογη ποιανει ραμ και πιστευω οτι ειναι περισσοτερο γι αυτους που δεν ξερουν να κανουν ολα τα παραπανω η καποια απο τα παραπανω απο μονοι τους...Δεν ειδα καπου να με βοηθαει...
chios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Άμα είναι να πάρω ένα smartphone και να έχω τα πάντα κλειστά τι να το κάνω;; Εγώ στο redmi note πάντως μόνιμα ίντερνετ ανοιχτό περίπου με πάει 5-6 ώρες οθόνη φορτιζω μέρα πάρα μέρα το έχω δει και 2.5 μέρες και χωρίς φόρτιση.
vagoskonti Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 μα τα περισσοτερα απο αυτα ειναι αχρηστα να ειναι ανοιχτα χωρις λογο...Εχω μεγαλο προβλημα καθως αμα εχω ανοιχτο wifi και παιζω παιχνιδι χρειαζεται 1 φορα φορτισμα την ιδια μερα και αλλη μια το βραδυ συνολο 2 φορες δηλαδη... Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο καθως αυτο το τηλεφωνο ειναι πολυ hungry απο μπαταρια και το λενε παντου αλλα βεβαια μπορω να πω με καψιμο ετσι...πχ σημερα που χιονιζε εκαψα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα @zio αυτο φοβομουν...
Kapws Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 root & greenify THE END Να προσθέσω και αγορά titanium backup και freezάρισμα περιττών λειτουργιών.
vagoskonti Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλα αυτο δεν χαλαει την εγγυηση?(το root)Μου φενεται οτι η λυση ειναι εδω:http://www.amazon.com/Warranty-ZeroLemon-Extended-Protection-Protector/dp/B00NVR93IY
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εχω ακουση και το Greenify στην τελευταια αναβαθμηση χωρις root κανει δουλεια.
vagoskonti Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 κοιτα το να μου κανει ενα προγραμμα ολα αυτα που εγω μπορω να κανω χειροκινητα και να μου τρωει παραλληλα ραμ χωρις λογω μου φαινεται ασκοπο.Εκτος αν κανει κατι αλλο που μπορεις να μου το εξηγησεις εσυ η οποιος αλλος το εχει περασει και υποστηριζει οτι κανει δουλεια.
mylo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ένα ακόμα tip που μπορείς να κάνεις είναι το να μην αφήνεις τη μπαταρια να αδειάσει εντελώς. βάλτω στη μπρίζα πχ στο 10%
georrrr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πριν από καμιά εβδομάδα αγόρασα το lumia 535. Χθες το βράδυ το έβαλα να φορτίσει και με πήρε ο ύπνος. Η μπαταρία ήταν στο 100% και φόρτιζε για 7 ώρες. Λέτε να έχει πάθει κάτι η μπαταρία ή υπάρχει κάποιο είδος προστασίας σε αυτές τις περιπτώσεις? Ευχαριστώ
Tragic! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ακόμα να βρεθεί ηλίθιος να πει οτι για το καλό της μπαταρίας πλήρη φορτιση εκφορτιση; Και βέβαια κλειστό, γιατί ως γνωστόν κατά τη χρήση κάνουν έκρηξη αυτά τα σκατολοιδια. Σκουριασαμε..
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το να κερδίσεις κάποιες ώρες χρήσης για μένα δεν κάνει και μεγάλη διαφορά στην πράξη. Δεύτερη μπαταρία, θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία ή power bank είναι λύσεις που αυξάνουν πραγματικά την αυτονομία... 1
vagoskonti Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το να κερδίσεις κάποιες ώρες χρήσης για μένα δεν κάνει και μεγάλη διαφορά στην πράξη. Δεύτερη μπαταρία, θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία ή power bank είναι λύσεις που αυξάνουν πραγματικά την αυτονομία... ελεγα μπας και το σωσω αλλα δεν...θα φυγει και το 50αρικο+ εκει απ οτι φενεται...και αλλο ενα 30αρι στην καρτα μνημης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα