Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!! εχω το sony z3 μολις 1μηνα ξαφνικα μ εμφανησε οταν ειναι μαυρη κ γενικα σε σκουρα χρωματα η οθονη 2 μωβ αχνες σταμπες προφανως απο το μπανιο κ τους υδρατμους π εκανα το λαθος να το χω μαζι μου! πηγα με την εγγυηση το δωσα κ μετα απο 3-4 μερες μ το δωσαν αδιορθωτο γιατι μου παν δεν το δεχονται λειπει απο μεσα το χαρτακι που τραβας κ εχει τα στοιχεια του (το οποιο υπηρχε κ το κοψαν τα κ@θικια προφανως για να βρουν δικιολογια) καμια ιδεα πως να τις αφαιρεσω? το να τ ανοιξω ειναι πανδυσκολο οποτε που να βρω το δικιο μου και πως? ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Επιστροφή, κοινώς RMA.

Ποιό χαρτάκι εννοείς, δεν καταλαβαίνω. Πας με την απόδειξη αγοράς και είτε σου κάνουν επισκευή, είτε στο αλλάζουν με νέα συσκευή.

Δημοσ.

το πηγα στο γερμανο μ λεει αν ηταν 7 ημερων στο αλλαζα επιτοπου αλλα τωρα πρεπει να το στειλω στη σονυ για επισκευη μετα απο λιγες μερες μ το γυρισε ο γερμανος κ ειπε οτι η σονυ δεν το δεχτηκε γιατι το z3 οταν ανοιγεις στο πορτακι π μπαινει η σιμ εχει ενα σαν χαρτακι π το τραβας και βγενει μεχρι ενα σημειο κ γραφει στοιχεια συσκευης imei κλπ κ λεγανε δν υπαρχει μεσα κ δεν το δεχονται γτ προφανως το βγαλανε για να μην το φτιαξουν! παροτι το imei κ τα στοιχεια φαινονται κ στις ρυθμισεις  της συσκευης!

Δημοσ.

το πηγα στο γερμανο μ λεει αν ηταν 7 ημερων στο αλλαζα επιτοπου αλλα τωρα πρεπει να το στειλω στη σονυ για επισκευη μετα απο λιγες μερες μ το γυρισε ο γερμανος κ ειπε οτι η σονυ δεν το δεχτηκε γιατι το z3 οταν ανοιγεις στο πορτακι π μπαινει η σιμ εχει ενα σαν χαρτακι π το τραβας και βγενει μεχρι ενα σημειο κ γραφει στοιχεια συσκευης imei κλπ κ λεγανε δν υπαρχει μεσα κ δεν το δεχονται γτ προφανως το βγαλανε για να μην το φτιαξουν! παροτι το imei κ τα στοιχεια φαινονται κ στις ρυθμισεις της συσκευης!

Καταγγελεια και θα δεις πως θα βρεθει το χαρτακι ;)
Δημοσ.

το συγκεκριμένο χαρτάκι είναι και δείκτης υγρασίας και βγαίνει μέχρι ενός σημείου, όχι τελείως....

δεν βλέπω γιατί να το κόψανε αφού αν θέλανε να στο βγάλουν εκτός εγγύησης μπορούσαν κάλλιστα να το βρέξουν εκείνοι - δε λέω οτι το κάνουν πάντα, απλά σου εξηγώ οτι δεν έχουν λόγο να το κόψουν και να στο εξαφανίσουν... άρα κάτι άλλο παίζει, κάποιος άλλος το έβγαλε για να μην φανεί η υγρασία μέσα.

ο Γερμανός πως δικαιολογεί το γεγονός οτι το τηλέφωνο που σου έδωσε δεν έχει χαρτάκι μέσα; ; ;  Πήγαινε σε SONY center και ζήτα επισκευή ακόμα και χωρίς χαρτάκι, αλλά να ξέρεις 99% θα σου βρουν υγρασία και αλλαγή πλακέτας οπότε μάλλον δεν θα συμφέρει.

Δημοσ.

ο γερμανος μ ειπε κ καλα κ αυτος οτι οταν μ το δωσες κ γω το imei το ειδα απο τη συσκευη και παρε τηλ τη sony να τους εξηγησεις εσυ κ αλλα τετοια! λες κ εγω ειμαι υποχρεωμενος να κανω τη δουλεια τους κ να με φανε τα τηλεφωνα κ τα πηγαινε ελα! εγω εχω εγγυηση απο το γερμανο κ πρεπει να κοψει τον κ... του να το αναλαβει! απο κει κ περα το κινητο σαν βλαφη επειδη μ τυχε παρομια σε οθονη λαπτοπ δν ειναι οτι εχει κρατησει μεσα νερο αλλα απο τους υδρατμους θαμπωσε εσωτερικα κ εχει αφησει σαν λεκε πανω στην πλακετα της οθονης! δλδ ισως κ μ ενα απλο καθαρισμα να μην χρειαστει καν αντικατασταση η οθονη! κ οσο για το χαρτακι ηταν μεσα παντα κ το δα ακομα κ οταν εβγαλα τη σιμ μου λιγο πριν το δωσω στο γερμανο αρα λιγο δυσκολο ως διαμαγειας να χει κοπει στα χερια μ κ να μν το χω δει κιολας!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Alex στειλε μου ένα μνμ και σβησε μερικά απο τα δικά σου να μπορω να σε στειλω

Σβησε μερικα μνμ σου στα εισερχόμενα να μπορω να σε στείλω μνμ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...