geo1st487 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια εχω 2 αποριες Οταν παω στις ρυθμισεις->Εφαρμογες->Εκτελειται βλεπω τις διεργασιες που τρεχουν. 1. Οταν παταω το κουμπι "Εμφανιση διεργασιων προσωρινης μνημης" εμφανιζει αλλες διεργασιες οι οποιες γραφουν απο κατω "Διαδικασια προσωρινα αποθηκευμενου φοντου". Αυτες οι διεργασιες καταναλωνουν cpu ή ειναι απλως φορτωμενες στη ram; 2. Εχω το z1 compact και η εφαρμογη cpu-z δειχνει την cpu να δουλευει συνεχως στο 20-25% ενω ειναι σε κατασταση αναμονης. Αντε καμια φορα να πεσει για λιγο στο 15%. Ειναι φυσιολογικο; Εχω βαλει τις ιδιες εφαρμογες που ειχα στο παλιο xperia miro το οποιο εχει cpu load 5-15%. Σε ενα tablet 4πυρηνο με τις ιδιες εφαρμογες (αυτες που του εβαλα εγω) παζει στο 1-5%. Το z1 compact παει σφαιρα δεν εχω προβλημα με την ταχυτητα ουτε με την διαθεσιμη ram αλλα λογικα καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια λογο της αυξημενης χρησης cpu σε κατασταση αναμονης. Τι μπορει να φταιει;
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Βαλε το greenify για να δεις.Η περισσοτερη αυτο εχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα