Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ανοίγω τον ΙΕ μου πετάει σαν πρώτη σελίδα το AVG secure search,προσπάθησα να το διώξω αυτό επιμένει,το σκαναρα και με το AdwCleaner δεν καταλαβαίνει τίποτα,έχετε κάποια ιδέα πως θα απαλλαγώ απ'αυτό;

Ευχαριστώ.

post-97453-0-51624700-1423605844_thumb.png

post-97453-0-64500300-1423605954_thumb.png

Δημοσ.

θα πατε επιλογες ιντερνετ->ορισμος αρχικης σελιδας και θα ορισετε την αρχικη σελιδα που θελετε . ομως να ρωτησω γιατι ΙΕ και οχι π.χ. firefox?

Δημοσ.

Όπως λες ορίζω για αρχική σελίδα το Insomnia αλλά αυτό επιμένει να ανοίγει με το AVG Secure Search,

Για πρώτο Browser έχω το Firefox.

Δημοσ.

αυτο ειναι προσθετο του antivirus , μαλλον εγκατασταθηκε χωρις να το θες.για δες απο την προσθαφαιρεση προγραμματων μηπως το εχει καπου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λες ορίζω για αρχική σελίδα το Insomnia αλλά αυτό επιμένει να ανοίγει με το AVG Secure Search,

Για πρώτο Browser έχω το Firefox.

Οταν οριζεις αρχικη σελιδα πχ το Insomnia που θελεις,πρεπει να πατησεις  "εφαρμογη"και κατοπιν "οκ"...Το εκανες αυτο;.Παιζει ρολο.

Πατας το γραναζακι πανω δεξια και πας "επιλογες ιντερνετ",,,,,ορισμος αρχικης σελιδας που σε ειπε κι ο πιο πανω φιλος,

"εφαρμογη"και μετα "οκ"..

Επεξ/σία από David20
Δημοσ.

Και ομως ειναι τοσο απλο. Στο shortcut  --> target εχει γραψει την διευθυνση που θα ανοιγει. Διορθωσε αυτο και εισαι οκ.

Δημοσ.

Και ομως ειναι τοσο απλο. Στο shortcut  --> target εχει γραψει την διευθυνση που θα ανοιγει. Διορθωσε αυτο και εισαι οκ.

Κι εμένα αυτήν ήταν η πρώτη σκέψη μου αλλά στο 2ο ss δείχνει ότι η αρχική σελίδα είναι ορισμένη και στο πεδίο των ρυθμίσεων του ie, πράγμα που δεν θα έπρεπε να ήταν. Επίσης αυτή είναι συνήθως τακτική malware και όχι antivirus.

IOSTEFO, δες από τα εργαλεία->διαχείριση πρόσθετων μήπως έχει εκεί κανένα addon του avg.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στη σελίδα αυτή που λέει με λεπτομέρειες τι χρειάζεται να κάνεις http://malwaretips.com/blogs/avg-secure-search-virus-removal/

(uninstall οτιδήποτε έχει σχέση με avg toolbar, επαναφορά ρυθμίσεων των broswer στα default τους, έλεγχος με adwcleaner, malwarebytes, hitman pro...)

Ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και εγώ παλαιότερα με παρόμοιο toolbar (άλλαζε ρυθμίσεις σε όλους στους broswer, αρχικές σελίδες κλπ), έκανα έναν έλεγχο με ένα bootable antivirus (kaspersky rescue disk) και το μολυσμένο αρχείο το εντόπισε το καθάρισε και ο IE άνοιγε κανονικά.. απλά σου το λέω και εσένα για να το προσπαθήσεις αν το προβλήμα εξακολουθήσει να υπάρχει..

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, όλα όσα μου είπατε τα έχω κάνει,τώρα το IE δέχτηκε να έχει σελίδα έναρξης το insomnia αλλά το AVG Security Search μετακόμισε στις νέες καρτέλες,δηλαδή όταν πατάω για νέα καρτέλα εμφανίζετε αυτό AVG Security Search τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί του.

post-97453-0-94153400-1424271845_thumb.png

post-97453-0-12738800-1424271866_thumb.png

Δημοσ.

εμενα στο chrome εχει κολυσει και δεν αλλαζει με τιποτα το οτι εχει οριστει ως κυρια μηχανη αναζητησης μια μ@λΙ@κ@ και οσες φορες και εαν παω να το αντικαταστησω με καποιο αλλο δεν το περνει

Δημοσ.

εμενα στο chrome εχει κολυσει και δεν αλλαζει με τιποτα το οτι εχει οριστει ως κυρια μηχανη αναζητησης μια μ@λΙ@κ@ και οσες φορες και εαν παω να το αντικαταστησω με καποιο αλλο δεν το περνει

Κάνε scan με το AdwCleaner και μετά reset  τον Chrome. Επίσης δες στα προγράμματα άμα έχεις κάποιο που να έχει σχέση με το AVG και κάνε το απεγκατάσταση.

Δημοσ.

Κάνε scan με το AdwCleaner και μετά reset  τον Chrome. Επίσης δες στα προγράμματα άμα έχεις κάποιο που να έχει σχέση με το AVG και κάνε το απεγκατάσταση.

να εισαι καλα ))

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...