crazynub Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Τις επόμενες 10-15 μέρες θα αγοράσω κινητό και είπα να ξεκινήσω από τώρα την αναζήτηση διότι επικρατεί ένας χαμός από πλήθος επιλογών. Το ποσο που διαθέτω είναι μέχρι ~270. Ας ξεκινήσω με το τι χρειάζομαι από το κινητό. 1)Τα κλασσικά, απροβλημάτιστη λειτουργία,καλό GPS,καλή οθόνη 2)Χώρος.Δηλαδή γεμάτο τραγούδια,εφαρμογές,παιχνίδια,φωτογραφίες.(Έχω 64 SD οπότε καλό θα ήταν να την υποστήριζε αλλά όχι αναγκαίο.) 3)Μπαταρία.Μια μέρα από πρωί ως το βράδυ με σκληρή χρήση(Πολλά μηνύματα,ομιλία,emails,συνεχώς ανοιχτό wifi/Data,και παιχνιδάκια όπως έγραψα παραπάνω) 4)Να έχει δυνατη υποστήριξη.(Πχ το Neo V μου έμεινε με ICS από την Sony και τώρα φοράει Lollipop ) Η κάμερα και το dual sim με ενδιαφέρουν αλλά σε μικρότερο βαθμό. Το IR blaster επίσης καλή πρόσθηκη και μου έχει φανεί χρήσιμο σε συσκευή που δοκίμασα. Συσκεύες που έχω κοιτάξει στο εύρος 200-280: Xiaomi Mi3 64GB(Σταθερή αξία αλλά πλέον θεωρείται παλιό. +Υποστήριξη -Dual Sim) Honor 6 (Πολύ καλό με ότι χρειάζομαι αλλά από υποστήριξη κάτι πάει να γίνει με CM αλλά τρώει συνεχώς πόρτες) ZTE Nubia Z7 Max(Το ίδιο με το honor 6 -ακριβότερο) Meizu M1 Note(μία από τα ίδια) Και τώρα από Ελλάδα το μόνο που υπάρχει είναι το: LG G2 (Τρομερό κινητό αυτονομία αλλά ισχύει το ίδιο με το Mi3) Υπάρχει και το ενδεχόμενο να περιμένω το Asus Zenfone 2 αλλά κάτι μου λέει οτί θα πέσει στην περίπτωση Z7 Max/Honor 6. Ευχαρίστω προκαταβολικά και συγγνώμη για το μεγάλο post
biglinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα,για εμενα μια καλη επιλογη θα ηταν το lg g2,ναι μεν θεωρειται παλιο αλλα ειναι ενα πολυ αξιολογο smartphone με υποστηριξη ακομα(θα λαβει επισημα lollipop),απο την αλλη χωρις να θελω να σε προβληματισω περισσοτερο,η αγορα των κινητων πλεον εχει ανοιξει διαπλατα με παρα πολλες επιλογες ακομα για εσενα περαν των προαναφερθεντων... Αν δεν εχεις το <<κομπλεξ>> που παραδοξως ακομα καλα κρατει στην χωρα μας(στον υπολοιπο κοσμο τα δεδομενα ειναι πιο <<ανοιχτομυαλα>>),που απο οτι βλεπω και απο τις επιλογες σου( Meizu ) δεν το εχεις και πολυ καλα κανεις,καλο θα ηταν να κοιταξεις κι αλλες επιλογες απο Κινα(αυτο το Κινα δεν το καταλαβαινω μιας και ακομα και το lg g2 εκει κατασκευαζεται,αλλα το αναφερω στο πνευμα του σκεπτικου....),πχ η Ulefone βγαζει το Ulefone be Pro με lollipop και πολυ καλες επιδοσεις και παραδοξως δινει αναβαθμιση και σε αλλα μοντελα της σε lollipop ακριβως οπως οι κολωσοι του τομεα(Η Ulefone πλεον θεωρειται μετα την Meizu δευτερη μεγαλυτερη δυναμη στην κατασκευη smartphones βασει ποιοτητασ κατασκευης-τιμη και δημοτικοτητας αφηνοντας πιο κατω Xiaomi,Lenovo,Οppo κλπ)για του λογου το αληθες... https://ulefoneblog.wordpress.com/category/news/ Σαν παραδειγμα στο αναφερω,καθως με μια πιο αναλυτικη και ευρεια ερευνα θα δεις οτι οι επιλογες σου ειναι ατελειωτες με λιγοτερο αντιτιμο... Ευχομαι απλα να διευρυνα τον τροπο σκεψης σου και να μην σε προβληματισα απλα παραπανω...
Alejandro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Από αυτά που αναφέρεις, εγώ θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο LG G2, με μοναδικό συμβιβασμό το ότι δεν δέχεται κάρτα μνήμης.Η έκδοση των 32gb είναι στα 280 ευρώ και νομίζω ότι είναι εξαιρετική επιλογή.
maddoctor Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το Ulephone Be Pro που αναφέρθηκε πιο πάνω, ανακοίνωσε η εταιρεία ότι τελικά το πουλάει με υποδεέστερη κάμερα απ' ότι είχε ανακοινώσει και μάλιστα προσπαθώντας να δικαιολογηθεί προτρέπει τους φίλους της , αν βρουν κάποιο άλλο χαρακτηριστικό των προϊόντων της, που να έχει γραφτεί λάθος , να την ενημερώσουν και λάβουν μέρος σε διαγωνισμό να κερδίσουν επίσημα αξεσουάρ... http://www.mobilescoupons.com/news/ulefone-want-you-as-failsafe Στα 280€ παίρνει το Xiaomi Mi3 64GB, που το έχω από τον Μάιο και δεν το έχω μετανιώσει. Το κινητό μπορεί να είναι λίγο παλιό (είναι πια έτους), αλλά είναι πολύ δυνατό, έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα της MIUI, έχει τεράστιο χώρο (τα 64GB τελικά είναι πραγματικά πολλά!) και η εταιρεία είναι εγγύηση. Εγώ θα σου έλεγα το Xiaomi.
crazynub Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Από αυτά που αναφέρεις, εγώ θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο LG G2, με μοναδικό συμβιβασμό το ότι δεν δέχεται κάρτα μνήμης.Η έκδοση των 32gb είναι στα 280 ευρώ και νομίζω ότι είναι εξαιρετική επιλογή. Φίλε μου καλησπέρα.. Και εγώ εκεί θα πήγαινα αλλά από την στιγμή που υπάρχει το mi3 60 ευρώ φθηνότερο με μόνη διαφορά το IR BLASTER (Αφου και Lollipop θα πάρει και είναι και πιο πιθανό να πάρει και τις επόμενες όπως συνηθίζει η Xiaomi) δεν νομίζω πως αξίζει να δώσω τόσα...Και η εγγύηση βέβαια αλλά είναι βράχος η Xiaomi και 60 ευρώ δεν τα αξίζει πιστεύω...Τώρα ο μόνος ενδοιασμός είναι το Honor 6 που έχει 3GΒ RAM παίρνει και SD έχει IR αλλά φοβάμαι μην κολλήσω στην lollipop(γιατί αυτό είναι το πιό πιθανό)
Alejandro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Φίλε μου καλησπέρα.. Και εγώ εκεί θα πήγαινα αλλά από την στιγμή που υπάρχει το mi3 60 ευρώ φθηνότερο με μόνη διαφορά το IR BLASTER (Αφου και Lollipop θα πάρει και είναι και πιο πιθανό να πάρει και τις επόμενες όπως συνηθίζει η Xiaomi) δεν νομίζω πως αξίζει να δώσω τόσα...Και η εγγύηση βέβαια αλλά είναι βράχος η Xiaomi και 60 ευρώ δεν τα αξίζει πιστεύω...Τώρα ο μόνος ενδοιασμός είναι το Honor 6 που έχει 3GΒ RAM παίρνει και SD έχει IR αλλά φοβάμαι μην κολλήσω στην lollipop(γιατί αυτό είναι το πιό πιθανό) Ένας φίλος που έχει το G2, του έσπασε η οθόνη από πτώση, το έστειλε στην LG Hellas και μετά από 4 ημέρες το είχε πίσω σαν καινούριο. Δεν ξέρω αν μπορείς να έχεις τέτοιου είδους υποστήριξη από τους κινέζους. Και πάλι όμως αυτές είναι προσωπικές απόψεις και βιώματα. Σου λέω πως θα σκεφτόμουν εγώ. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2015 από Alejandro
GianniSM Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όταν την εγγύηση την συμπεριλάβεις μέσα στην τιμή, τότε τα Κινέζικα σταματάνε να ναι τόσο ελκυστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα