itsgosu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 παιδιά ποσό 240€ ΜΑΞ. βρήκα τη SAPPHIRE DUAL-X RADEON R9 280 BOOST OC 3GB GDDR5στα 220€ από eshop προχωράω;έχω μια 6850 τώρα, θα δώ μεγάλη διαφορά; ότι ειδα απο benchmarks λογικα ειναι καλό upgrade.θα παίξει σε 1080p με i5 κλπ 8GB.τώρα κυριώς η 6850 μπουκώνει και κανει πολύ θόρυβο.
Sakiz105 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενη κοιτα εδω στις αγγελιες για 280x r9 290 σε αυτα τα λεφτα αλλιως προχωρα σορρυ αλλα ηθελα να βαλω σχολιο του e-shop απο εναν amd fanboy που τον εχω δει και αλλου Προτείνεται! Εμφανισιακά χάνει πολύ στις φωτογραφίες και δεν φαίνεται καθόλου το εξωπραγματικό σύστημα ψύξης της το οποίο σε εμένα την κρατάει στους 29 βαθμούς και σε μαξ gaming πάνω απο 55 δεν είδα! Έχει αρκετα χαλκινα heatpipes και γενικότερα και η ψήκτρα της αλλα και στο σύνολο η κατασκευή της είναι πάρα πολύ δυνατή με την ποιότητα να παίρνει 10! Στα games τώρα,μέχρι στιγμή έχω παίξει όλους τους τελευταίους τίτλους (far cry 4, watch dogs, cod advance warfare κ.α) με όλα τα γαρφικά στο τέρμα και μου δίνει την εντύπωση οτι δεν έχει φτάσει ακομα καν στο 40% του ορίου της...Σε συνδιασμό με AMD CPU τελευταίας γενιάς κάνει μαγικά!! Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η υλοποίηση της Sapphire είναι η μόνη σε R9 280 που έχει την χαμηλότερη απαίτηση σε ρεύμα - ισχύς τροφοδοτικού. Προτείνεται το τέρας! 1
R-tzas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δες εδώ στις αγγελίες καλύτερα σε κάτι λίγο μεταχειρισμένο με εγγύηση.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενη κοιτα εδω στις αγγελιες για 280x r9 290 σε αυτα τα λεφτα αλλιως προχωρα σορρυ αλλα ηθελα να βαλω σχολιο του e-shop απο εναν amd fanboy που τον εχω δει και αλλου Προτείνεται! Εμφανισιακά χάνει πολύ στις φωτογραφίες και δεν φαίνεται καθόλου το εξωπραγματικό σύστημα ψύξης της το οποίο σε εμένα την κρατάει στους 29 βαθμούς και σε μαξ gaming πάνω απο 55 δεν είδα! Έχει αρκετα χαλκινα heatpipes και γενικότερα και η ψήκτρα της αλλα και στο σύνολο η κατασκευή της είναι πάρα πολύ δυνατή με την ποιότητα να παίρνει 10! Στα games τώρα,μέχρι στιγμή έχω παίξει όλους τους τελευταίους τίτλους (far cry 4, watch dogs, cod advance warfare κ.α) με όλα τα γαρφικά στο τέρμα και μου δίνει την εντύπωση οτι δεν έχει φτάσει ακομα καν στο 40% του ορίου της...Σε συνδιασμό με AMD CPU τελευταίας γενιάς κάνει μαγικά!! Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η υλοποίηση της Sapphire είναι η μόνη σε R9 280 που έχει την χαμηλότερη απαίτηση σε ρεύμα - ισχύς τροφοδοτικού. Προτείνεται το τέρας! Να σου υπενθυμησω μονο οτι στο eshop καποιοι σχολιαζουν/βαθμολογουν χωρις καν να εχουν αγορασει το προιον. Ενας πχ εβαλε 9/10 σε ενα κουτι και ελεγε''περιμενω να πεσει η τιμη και τοτε θα το παρω και θα του βαλω 10/10'' 1
SOAD1981 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 παιδιά ποσό 240€ ΜΑΞ. βρήκα τη SAPPHIRE DUAL-X RADEON R9 280 BOOST OC 3GB GDDR5 στα 220€ από eshop προχωράω; έχω μια 6850 τώρα, θα δώ μεγάλη διαφορά; ότι ειδα απο benchmarks λογικα ειναι καλό upgrade. θα παίξει σε 1080p με i5 κλπ 8GB. τώρα κυριώς η 6850 μπουκώνει και κανει πολύ θόρυβο. θα κλειδωθει το θεμα και θα μεταφερθει στην ενοτητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα