MrGeo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδες, Θελω τα φωτα σας..Εχω ενα sony vaio με την ATI 5650 (η οποια συμφωνα με Site: αυτο υποστηριζει μεχρι 6 monitors).Συνδεσα ενα monitor στην hdmi θυρα και το αλλο στην VGA, με αποτελεσμα το laptop να τα διαβαζει αλλα να μην μπορει να στειλει εικονα και στα 3 (μονο στα 2 απο τα 3)..Υπαρχει καποιος τροπος να εχω εικονα και στα 3 monitor, πχ καποιο προγραμμα;Με λιγο ψαξιμο εχω βρει USB to VGA adapters που υπαρχει πιθανοτητα να κανουν την δουλεια, το εχει δοκιμασει κανενας; Σας ευχαριστω..
HQ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη ειχα τρία vaio με την 5650 , και επειδή έιχα και εγω το ιδιο θεμα , πρεπει να ξέρεις πως δεν γίνεται . Η υλοποιηση που φορανε τα vaio της εποχης της 5650 ,και πολλα αλλα laptops , δεν υποστηρίζουν πανω απο 2 monitor ( την οθονη του λαπτοπ και μια εξωτερικη) . Σοβαρο triple monitor setup απο λαπτοπ σπανια θα δεις . Τελικα τη δουλεια μου την εκανα με usb καρτα γραφικων τυπου displaylink . Τα συγκεκριμένα εξαρτηματα υποστηριζουν συγκεκριμενες αναλυσεις αναλογα το μοντελο . Εχω δυο τετοια και πλεον δεν τα χρειαζομαι .αν σε ενδιαφερει στειλε μου π.μ. Ειχα βαλει και γω hdmi και vga ταυτοχρονα σε δυο οθονες εξωτερικες αλλα δε δουλευουν μαζι . Ειτε η μια ειτε η αλλη θα χρησιμοποιηθει .οχι και οι δυο . Οποτε εκανα χρηση του displaylink , του hdmi και της οθονης του λαπτοπ για να πετυχω τριπλο setup και να κανω τη δουλεια μου . Δεν υπαρχει αλλος τροπος . Ποιο vaio εχεις ; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα