Προς το περιεχόμενο

Triple monitor σε Laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,

Θελω τα φωτα σας..Εχω ενα sony vaio με την ATI 5650 (η οποια συμφωνα με Link.png Site: αυτο υποστηριζει μεχρι 6 monitors).
Συνδεσα ενα monitor στην hdmi θυρα και το αλλο στην VGA, με αποτελεσμα το laptop να τα διαβαζει αλλα να μην μπορει να στειλει εικονα και στα 3 (μονο στα 2 απο τα 3)..
Υπαρχει καποιος τροπος να εχω εικονα και στα 3 monitor, πχ καποιο προγραμμα;
Με λιγο ψαξιμο εχω βρει USB to VGA adapters που υπαρχει πιθανοτητα να κανουν την δουλεια, το εχει δοκιμασει κανενας; 

Σας ευχαριστω..

Δημοσ.

Επειδη ειχα τρία vaio με την 5650 , και επειδή έιχα και εγω το ιδιο θεμα , πρεπει να ξέρεις πως δεν γίνεται .

Η υλοποιηση που φορανε τα vaio της εποχης της 5650 ,και πολλα αλλα laptops , δεν υποστηρίζουν πανω απο 2 monitor ( την οθονη του λαπτοπ και μια εξωτερικη) .

Σοβαρο triple monitor setup απο λαπτοπ σπανια θα δεις .

Τελικα τη δουλεια μου την εκανα με usb καρτα γραφικων τυπου displaylink .

Τα συγκεκριμένα εξαρτηματα υποστηριζουν συγκεκριμενες αναλυσεις αναλογα το μοντελο .

Εχω δυο τετοια και πλεον δεν τα χρειαζομαι .αν σε ενδιαφερει στειλε μου π.μ.

Ειχα βαλει και γω hdmi και vga ταυτοχρονα σε δυο οθονες εξωτερικες αλλα δε δουλευουν μαζι . Ειτε η μια ειτε η αλλη θα χρησιμοποιηθει .οχι και οι δυο .

Οποτε εκανα χρηση του displaylink , του hdmi και της οθονης του λαπτοπ για να πετυχω τριπλο setup και να κανω τη δουλεια μου .

Δεν υπαρχει αλλος τροπος .

Ποιο vaio εχεις ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...