Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το greenify οταν αδραναοποιει τις εφαρμογες που τρεχουν στην μνημη, αυτες δεν καταναλωνουν cpu. Μνημη ομως καταναλωνουν; Αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν τις κανει kill απλως τις αδρανοποιει οποτε λογικα μνημη ram δεν αποδεσμευεται. Το εβαλα στο tablet και ειδα οτι δεν εμφανιζει ολες τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο οπως π.χ. το Play Store. Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω μια εφαρμογη που τρεχει στο παρασκηνιο χωρις αλλα δεν την εμφανιζει το greenify;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Οι εφαρμογές που γίνονται greenify δεν καταναλώνουν ούτε ram ούτε cpu. Μέχρι να τις ξανανοιξεις είναι σαν να μην υπάρχουν στο κινητό.

Όσον αφορά τις εφαρμογές όπως το play store, υπάρχει το experimental features (το βρίσκεις πατώντας πάνω δεξιά τις τρεις τελείες). Ένα από αυτά τα features εκεί το greenify system apps. Εκεί βρίσκεται και το Playstore. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο αν πληρώσεις το donation pack βέβαια.

Δημοσ.

Στη πρώτη οθόνη

Pending : σε ενημερώνει για το ποιες εφαρμογές περιμένουν να γίνουν Hibernated (θα γίνουν αφού κλείσει η οθόνη σου για μερικά δευτερόλεπτα γιατί μιας και είναι pending σημαίνει πως τις άνοιξες εσύ)

Hibernated : ήδη η εφαρμογή κοιμάται και δεν τρέχει καμία διεργασία της, κανένα service της.

Με το pause και το play ναι τις ξεκινάς και τις σταματάς όποτε θέλεις εσύ. Προσωπικά επειδή είδα σε log το πως δουλεύει σου προτείνω να αφήνεις το σύστημα να τις κάνει Hibernate από μόνο του μιας και έχω δει πως τις κλείνει πιο ομαλά και πραγματικά μετά δεν ξανατρέχει καμία τους στο παρασκήνιο. Είναι κυριολεκτικά σαν να πατάς Διακοπή στο Titanium Backup. Καμία σχέση με τα taskers που κάνουν kill τη διεργασία και παίζουν hide&seek και ανοιγοκλείνουν όλες οι διεργασίες συνέχεια.

Το τι τρέχει στο παρασκήνιο και τι όχι μπορείς επίσης να το δεις στη διαχείριση εφαρμογών στη καρτέλα Εκτελείται. Πχ ενώ οι Χάρτες ήταν σχεδόν συνέχεια ανοιχτοί χωρίς να τους ανοίγω, πλέον δεν τους έχω ξαναδεί να τρέχουν παρά μόνο εάν ξεκινήσω εγώ την εφαρμογή.

Τώρα γιατί δεν σου έβγαλε αυτές που είχες επιλέξει να γίνουν Hibernate δεν το γνωρίζω τι μπορεί να πήγε στραβά.

Σχετικά με τις ενημερώσεις στο Google Play δεν γνωρίζω και δεν το έχω προσέξει αλλά θα το κοιτάξω. Αμφιβάλλω πάντως γιατί πρόκειται για πολύ καλό προγραμματιστή με πεντακάθαρο κώδικα σε αρκετά projects του (μπορείτε να check το site του κάπου το είχα πετύχει μέσα στα posts).

ΠΡΟΣΟΧΗ ποιές εφαρμογές κάνετε Hibernate γιατί κλείνει κάθε είδους updates/notifications κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...