Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο εμένα με ενοχλεί η είδηση που μαθαίνουμε στη press coneference της Microsoft ?

Εννοώ το να μπορεί κανείς να παίξει τα παιχνίδια των παλιότερων xbox στο one, αλλά με συνδρομή με μηνιαίο πάγιο ?

Αυτό ήταν το "Δεν γίνεται γιατί είναι άλλη αρχιτεκτονική" που μας φλώμωναν πριν 2 χρόνια.

Αλήτες!

Δημοσ.

Τι γινεται στην φετινη E3 ρε παιδια,η μια βομβα μετα την αλλη θα σκασει αποτι φαινεται....τοσους μαζεμενους κορυφαιους τιτλους δε θυμαμαι να χω ξαναδει

Το θεμα ειναι να βγουν και συντομα οχι οπως εγινε με το Uncharted 4 που το εδειξαν το 2014 και τελικα θα βγει του χρονου....

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εμένα με ενοχλεί η είδηση που μαθαίνουμε στη press coneference της Microsoft ?

Εννοώ το να μπορεί κανείς να παίξει τα παιχνίδια των παλιότερων xbox στο one, αλλά με συνδρομή με μηνιαίο πάγιο ?

Αυτό ήταν το "Δεν γίνεται γιατί είναι άλλη αρχιτεκτονική" που μας φλώμωναν πριν 2 χρόνια.

Αλήτες!

λινκ φιλος?

Δημοσ.

υπαρχει καποιο σαιτ με ολα τα streaming links μαζεμενα για τα events?

να μην ψαχνω συνεχεια για streaming link για καθε νεα παρουσιαση.

Δημοσ.

Εχει κακή ποιότητα ακόμα και αν επιλέξεις source; Και της Ninty είχε άθλια αλλά στα settings ήταν στο medium η εικόνα. Οταν το έβαλα source ήταν απίστευτη η εικόνα.

• Moderators
Δημοσ.

Αλήτες!

Αυτό πού το διάβασες; Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε ότι το XBONE είναι με διαφορά η καλύτερη κονσόλα για να έχει κάποιος.

Όμως, μήπως εννοούν κάτι σαν το streaming μοντέλο του PS Now; Βασικά, link έχεις;

Δημοσ.

σ αυτό το thread το διάβασα...

!!!!!ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ MICROSOFT!!!!!

*fake alert*

!!ΚΑΙ ΤΗΣ SONY!!
 *fake alert*

Δημοσ.

σ αυτό το thread το διάβασα...

Αυτό πού το διάβασες; Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε ότι το XBONE είναι με διαφορά η καλύτερη κονσόλα για να έχει κάποιος.

Όμως, μήπως εννοούν κάτι σαν το streaming μοντέλο του PS Now; Βασικά, link έχεις;

Ρε παιδια, ενα τρολαρισμα ηταν που το βρηκα στο internet, μαλλον ψαρωσατε, οπως και εγω οταν το πρωτοδιαβασα..

• Like 1
Δημοσ.

Εχει κακή ποιότητα ακόμα και αν επιλέξεις source; Και της Ninty είχε άθλια αλλά στα settings ήταν στο medium η εικόνα. Οταν το έβαλα source ήταν απίστευτη η εικόνα.

το δα στο YT, ανωτερη ποιοτητα και σε 60fps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...