Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Λέτε να σκάσει επιτέλους? Μην με μου λες τετοια βραδυατικα!!
Alithinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μόνο εμένα με ενοχλεί η είδηση που μαθαίνουμε στη press coneference της Microsoft ? Εννοώ το να μπορεί κανείς να παίξει τα παιχνίδια των παλιότερων xbox στο one, αλλά με συνδρομή με μηνιαίο πάγιο ? Αυτό ήταν το "Δεν γίνεται γιατί είναι άλλη αρχιτεκτονική" που μας φλώμωναν πριν 2 χρόνια. Αλήτες!
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Τι γινεται στην φετινη E3 ρε παιδια,η μια βομβα μετα την αλλη θα σκασει αποτι φαινεται....τοσους μαζεμενους κορυφαιους τιτλους δε θυμαμαι να χω ξαναδει Το θεμα ειναι να βγουν και συντομα οχι οπως εγινε με το Uncharted 4 που το εδειξαν το 2014 και τελικα θα βγει του χρονου.... 1
hexenlord Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μόνο εμένα με ενοχλεί η είδηση που μαθαίνουμε στη press coneference της Microsoft ? Εννοώ το να μπορεί κανείς να παίξει τα παιχνίδια των παλιότερων xbox στο one, αλλά με συνδρομή με μηνιαίο πάγιο ? Αυτό ήταν το "Δεν γίνεται γιατί είναι άλλη αρχιτεκτονική" που μας φλώμωναν πριν 2 χρόνια. Αλήτες! λινκ φιλος?
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ^Σε λιγότερο απο 4 ώρες ξεκινάει η Bethesda. Για τις ελληνικές ώρες, τσεκάρετε το Ελσίνκι. 2
KilliK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 υπαρχει καποιο σαιτ με ολα τα streaming links μαζεμενα για τα events? να μην ψαχνω συνεχεια για streaming link για καθε νεα παρουσιαση.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ξεκινάει!!!! http://www.twitch.tv/bethesda
KilliK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 morgan webb..google her αλλο streaming link για την Bethedsa υπαρχει; to δικο της στο twitch εχει κακη ποιοτητα. ΦΟΛΑ
gkalas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εχει κακή ποιότητα ακόμα και αν επιλέξεις source; Και της Ninty είχε άθλια αλλά στα settings ήταν στο medium η εικόνα. Οταν το έβαλα source ήταν απίστευτη η εικόνα.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μόνο εμένα με ενοχλεί η είδηση που μαθαίνουμε στη press coneference της Microsoft ? Εννοώ το να μπορεί κανείς να παίξει τα παιχνίδια των παλιότερων xbox στο one, αλλά με συνδρομή με μηνιαίο πάγιο ? Αυτό ήταν το "Δεν γίνεται γιατί είναι άλλη αρχιτεκτονική" που μας φλώμωναν πριν 2 χρόνια. Αλήτες! Αυτό πού το διάβασες; Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε ότι το XBONE είναι με διαφορά η καλύτερη κονσόλα για να έχει κάποιος. Όμως, μήπως εννοούν κάτι σαν το streaming μοντέλο του PS Now; Βασικά, link έχεις;
Alithinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 σ αυτό το thread το διάβασα... !!!!!ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ MICROSOFT!!!!! *fake alert* !!ΚΑΙ ΤΗΣ SONY!! *fake alert*
cpttony Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 σ αυτό το thread το διάβασα... Αυτό πού το διάβασες; Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε ότι το XBONE είναι με διαφορά η καλύτερη κονσόλα για να έχει κάποιος. Όμως, μήπως εννοούν κάτι σαν το streaming μοντέλο του PS Now; Βασικά, link έχεις; Ρε παιδια, ενα τρολαρισμα ηταν που το βρηκα στο internet, μαλλον ψαρωσατε, οπως και εγω οταν το πρωτοδιαβασα.. 1
KilliK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εχει κακή ποιότητα ακόμα και αν επιλέξεις source; Και της Ninty είχε άθλια αλλά στα settings ήταν στο medium η εικόνα. Οταν το έβαλα source ήταν απίστευτη η εικόνα. το δα στο YT, ανωτερη ποιοτητα και σε 60fps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα