Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Aπο τις καλυτερες Ε3 ever κατ'εμε και αυτο θα φανει μεσα στο 2016. ΥΓ.Συμφωνα με τις εντυπωσεις του κοσμου σε polls κτλ υπηρξα λιγο αυστηρος με τη sony. ΥΓ2.Κατι επρεπε να γραψω γιατι εκανα double ποστ το προηγουμενο, δεν με επιασε λογοδιάρροια
NickTG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Η πλειοψηφία των gamers ήθελε κάτι με 'σοβαρή' εμφάνιση, να βάλει στο έπιπλο της τηλεόρασης, Εγώ πάντως μια χαρά σοβαρό το βλέπω. 3
skanjos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 faith in gaming restored αυτή τη χρονιά, οποιαδήποτε κονσόλα ή pc αν έχεις θα είσαι ευτυχισμένος για 2015-2016 (εκτός απο το wii u) ,θα δούμε φοβερά παιχνίδια για όλα τα γούστα προσωπικά περιμένα τα παρακάτω final fantasy vxdisgaea 5 persona 5 star ocean 5 mgs vpes 2016 horizonshenmue, ffvii, kh3, (πάνε για 2017+)doom last guardian (δεν τους πέρνει να πάει 2017 λογικά 2016 σεπτέμβριο)world of final fantasyno mans sky dark souls 3fire emblem fatesuncharted 4street fighter vdishonored 2south park 2fallout 4arkham knightmighty no 9witcher 3giganticαυτά με ενδιαφέρουν απο console games (απο pc έχει τόνους korean mmorpg που θα έρθουν) ,το θέμα είναι όμως πόσα απο τα παραπάνω θα βάλω λεφτά απο την τσέπη μου για να αγοράσω στην τελική ,γιατί δε παίζει να τα πάρω όλα. τα jrpg είναι όλα στανταράκια ,πάντως τέτοια λίστα είχα να δω πάρα μα πάρα πολλά χρόνια με games που να με ενδιαφέρουν. και σίγουρα ξεχνάω μερικά ..... GAMERS REJOICE 1
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Άντε γιατί πολύ σκόνη είχε πιάσει το PS4 μέχρι στιγμής. Αν πρέπει να βάλω κάποιου είδους βαθμολογία στην κάθε παρουσίαση (από τις μεγάλες γιατί μόνο αυτές είδα). Sony - 5/10 MS - 7/10 Nintendo - 2/10 (και οι δυο πόντοι και μόνο για το Starfox) PC - 5/10 Τι παραπάνω δηλαδή ήθελες απ' τη Σονυ για να την βαθμολογήσεις με πάνω απο 5; Απο εμένα ένα εννιαράκι το έπαιρνε άνετα και θα της έκοβα μόνο points για το οτι δεν έδειξαν GT7 και GOW4. Απο εκεί και πέρα αν πέρσυ τέτοια εποχή λέγαμε οτι θα βλέπαμε TLG+FF7R+Shenmue 3 στην ίδια παρουσίαση, μάλλον για τρελούς θα μας περνούσαν.Για μένα η φετινή παρουσιάση της Sony ήταν η καλύτερη που έχω δει μετά απο αυτή του 2005.Των άλλων 2 τις παρουσιάσεις δεν τις είδα καν, δεν με ενδιαφέρουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 faith in gaming restored αυτή τη χρονιά, οποιαδήποτε κονσόλα ή pc αν έχεις θα είσαι ευτυχισμένος για 2015-2016 (εκτός απο το wii u) ,θα δούμε φοβερά παιχνίδια για όλα τα γούστα προσωπικά περιμένα τα παρακάτω final fantasy vx disgaea 5 persona 5 star ocean 5 mgs v pes 2016 horizon shenmue, ffvii, kh3, (πάνε για 2017+) doom last guardian (δεν τους πέρνει να πάει 2017 λογικά 2016 σεπτέμβριο) world of final fantasy no mans sky dark souls 3 fire emblem fates uncharted 4 street fighter v dishonored 2 south park 2 fallout 4 arkham knight mighty no 9 witcher 3 gigantic αυτά με ενδιαφέρουν απο console games (απο pc έχει τόνους korean mmorpg που θα έρθουν) ,το θέμα είναι όμως πόσα απο τα παραπάνω θα βάλω λεφτά απο την τσέπη μου για να αγοράσω στην τελική ,γιατί δε παίζει να τα πάρω όλα. τα jrpg είναι όλα στανταράκια ,πάντως τέτοια λίστα είχα να δω πάρα μα πάρα πολλά χρόνια με games που να με ενδιαφέρουν. και σίγουρα ξεχνάω μερικά ..... GAMERS REJOICE Επίσης, το '16 έρχεται και το bravely second αφού σε ενδιαφέρουν τα jrpgs
xavier Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 το ωραιο με την παρουσιαση της σονι ηταν ο παραγοντας εκπληξη παρουσιαζοντας 3 καλτ τιτλους, τους οποιους δεν πολυπεριμενε κανενας... η ms νομιζω οτι εκανε οτι καλυτερο μπορουσε....εδωσε ολα τα βαρια της χαρτια(halo,gears,fable,forza), εχει το σουπερ exclusive tomb raider, αν ειχε λιγο gameplay απο το recore και το sea of thieves ισως να κερδιζε περισσοτερο τις εντυπωσεις γιατι μιλαμε για αγνωστους τιτλους....ειχε και το bc και το hololens, που ηταν εντυπωσιακα αν και περισσοτερο gimmick για μενα, παρα ουσιας. η σονι δεν ειχε την αναγκη να δειξει gameplay γιατι ονοματα οπως last guardian, shenmue, ffvii αρκουν απο μονα τους...μιλαμε για τιτλους που ειναι στις υψηλοτερες θεσεις σε καθε λιστα best of all time... 1
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εγω αν εβαζα βαθμολογια για την Ε3 θα πηγαινε στο περιπου Sony 8/10.Επιτελους η εννοια του ανακοινωνω παιχνιδια που δεν τα περιμενει κανεις και μιλαμε για μεγαλους τιτλους. Βεβαια αλλο πραγμα η ανακοινωση και αλλο το ποτε θα βγουν γιαυτο και δεν βαζω υψηλοτερα,βλεπε Uncharted 4 που παρουσιαστηκε περυσι για να βγει του χρονου) MS 6/10 Ωραια τα παιχνιδια που εδειξε αλλα δυστηχως ηταν πολυ αναμενομενα και ξεφτιλα γιατι μιλαμε για παιχνιδια οπως Halo 5,Forza 6 και Tomb raider που βγαινουν φετος αρα σιγα τα αυγα. Το Quantum περιμενε ο κοσμος να δει επειδη ακριβως επεσε και καθυστερηση και οτι να ναι εδειξε. EA 5/10 οι κλασσικες αηδιες της EA πολυ μπλα μπλα και ουσια απο παιχνιδια μηδεν. Ας εδειχνε κανενα Burnout αντι του Need for speed να δεις για ποτε θα ξεσηκωνε τα πληθη. Nintendo 0/10(ουτε καν αξιζει εστω και 1 ποντο ειδικα σε σχεση με τις υπολοιπες εταιριες,καλυτερα να μην εδειχνε τιποτα ή στο σημειο αυτο καλυτερα να εδειχνε μια και καλη το νεο Nintendo NX παρα αυτη την αηδια που εδειξε). Εκτως απο το γεγονος οτι αφιερωνε περισσοτερο χρονο στο 3ds αντι του Wii U(απλα ελεος)το μονο παιχνιδι πιο πολυ νοσταλγια ειναι το Stafox το οποιο το περιμενα πολυ καλυτερο κυριως απο πλευρας οπτικου τομεα(το ιδανικο για μενα θα ηταν κατι που να συνδιαζε Starfox Adventures και Starfox 64).Αλλη μεγαλη απογοητευση ειναι το Xenoblade που θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι το Δεκεμβριο,ειδικα οταν οι Ιαπωνες το παιζουν ηδη εδω και καιρο και δεν προκειται να βγει αλλο αντιστοιχο αξιολογο παιχνιδι σαν και αυτο. Οσο για το Metroid νομιζω οτι οτι ειχαμε να πουμε το ειπαμε και για αυτο αλλα και για το φορητο,ποσο μαλλον για το κραξιμο στο youtube. Square Enix 7.5/10 Θα μπορουσε και καλυτερα,και σιγουρα αν ειχε πρωτα ανακοινωσει αυτη το FF VII remake ή αν εστω εδειχνε λιγο gameplay να εβαζα καλυτερη βαθμολογια. Bethesda 8.5/10 Πληρης η παρουσιαση της.Αν εδειχνε και καινουργιο Elder Scrolls θα αξιζε το 9-10.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 faith in gaming restored αυτή τη χρονιά, οποιαδήποτε κονσόλα ή pc αν έχεις θα είσαι ευτυχισμένος για 2015-2016 (εκτός απο το wii u) , Xenoblade chronicles X νουμπά ;P Τι παραπάνω δηλαδή ήθελες απ' τη Σονυ για να την βαθμολογήσεις με πάνω απο 5; Μηδενική υποστήριξη για το Vita, κανένα σοβαρό exclusive παιχνίδι εκτός αυτού της Guerilla η οποία εταιρία φτιάχνει τεχνικά άρτια παιχνίδια (όπως η Crytek) αλλά εντελώς άψυχα και μηχανικά μέτρια προς κακά οπότε πρέπει με το συγκεκριμένο η εταιρία να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Uncharted 4 είναι uncharted με ότι αυτό σημαίνει, τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι είτε Multiplat (και όχι δεν θεωρώ το console exclusive σαν σοβαρό ατού από τη στιγμή που είμαι και PC gamer ο ίδιος) είτε έχουν ένα πολύ κακό ατού του στυλ "only a playstation feature/content, κάτι το οποίο ξεκίνησε η MS και μου είχε κακοφανεί από τότε και περίμενα να εξαλειφθεί κάποια στιγμή αλλά μάλλον όχι. Shenmue 3 και Last guardian είναι περσινά ξινά σταφύλια και νομίζω ότι είναι παιχνίδια που θα έπρεπε να είχαν εμφανιστεί εδώ και καιρό οπότε δεν μου έκαναν εντύπωση. Πέρασε ο ενθουσιασμός. Φυσικά καταλαβαίνεις ότι η βαθμολογία είναι από τη μεριά μου ως πολύπλευρος gamer και η βαθμολογία είναι καθαρά στο θέμα παρουσίασης και περιεχομένου και μόνο. Σε καμιά περίπτωση δεν κρίνω τι πρόκειται να εμφανιστεί ή τι υπάρχει ήδη για το εκάστοτε μηχάνημα.
dekulinkgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Αμα περασει ο ενθουσιασμος των περισσοτερων για το shenmue 3 εχετε καταλαβει τι παει να γινει εε??Σε λιγο καιρο θα μας λενε οι ιδιοι οι εταιριες προπληρωστε για την κατασκευη του!!!!Δηλαδη θα σου πει π.χ η nintendo θελετε νεο metroid??εεε καντε μας fund για να σας το φτιαξουμε!!Δεν μιλαω για indie παιχνιδια αλλα για μεγαλα παιχνιδια των μεγαλων εταιριων.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εγω αν εβαζα βαθμολογια για την Ε3 θα πηγαινε στο περιπου Sony 8/10.Επιτελους η εννοια του ανακοινωνω παιχνιδια που δεν τα περιμενει κανεις και μιλαμε για μεγαλους τιτλους. Βεβαια αλλο πραγμα η ανακοινωση και αλλο το ποτε θα βγουν γιαυτο και δεν βαζω υψηλοτερα,βλεπε Uncharted 4 που παρουσιαστηκε περυσι για να βγει του χρονου) MS 6/10 Ωραια τα παιχνιδια που εδειξε αλλα δυστηχως ηταν πολυ αναμενομενα και ξεφτιλα γιατι μιλαμε για παιχνιδια οπως Halo 5,Forza 6 και Tomb raider που βγαινουν φετος αρα σιγα τα αυγα. Το Quantum περιμενε ο κοσμος να δει επειδη ακριβως επεσε και καθυστερηση και οτι να ναι εδειξε. EA 5/10 οι κλασσικες αηδιες της EA πολυ μπλα μπλα και ουσια απο παιχνιδια μηδεν. Ας εδειχνε κανενα Burnout αντι του Need for speed να δεις για ποτε θα ξεσηκωνε τα πληθη. Nintendo 0/10(ουτε καν αξιζει εστω και 1 ποντο ειδικα σε σχεση με τις υπολοιπες εταιριες,καλυτερα να μην εδειχνε τιποτα ή στο σημειο αυτο καλυτερα να εδειχνε μια και καλη το νεο Nintendo NX παρα αυτη την αηδια που εδειξε). Εκτως απο το γεγονος οτι αφιερωνε περισσοτερο χρονο στο 3ds αντι του Wii U(απλα ελεος)το μονο παιχνιδι πιο πολυ νοσταλγια ειναι το Stafox το οποιο το περιμενα πολυ καλυτερο κυριως απο πλευρας οπτικου τομεα(το ιδανικο για μενα θα ηταν κατι που να συνδιαζε Starfox Adventures και Starfox 64).Αλλη μεγαλη απογοητευση ειναι το Xenoblade που θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι το Δεκεμβριο,ειδικα οταν οι Ιαπωνες το παιζουν ηδη εδω και καιρο και δεν προκειται να βγει αλλο αντιστοιχο αξιολογο παιχνιδι σαν και αυτο. Οσο για το Metroid νομιζω οτι οτι ειχαμε να πουμε το ειπαμε και για αυτο αλλα και για το φορητο,ποσο μαλλον για το κραξιμο στο youtube. Square Enix 7.5/10 Θα μπορουσε και καλυτερα,και σιγουρα αν ειχε πρωτα ανακοινωσει αυτη το FF VII remake ή αν εστω εδειχνε λιγο gameplay να εβαζα καλυτερη βαθμολογια. Bethesda 8.5/10 Πληρης η παρουσιαση της.Αν εδειχνε και καινουργιο Elder Scrolls θα αξιζε το 9-10. Kαλά πόσο νομίζετε ότι παίρνει το localisation ενός παιχνιδιού όπως το xenoblade? Το παιχνίδι είναι τεράστιο, περίπου 3 φορές μεγαλύτερο από το witcher 3.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Για εμένα από τα χειρότερα προς τα καλύτερα (η οπτική μου γωνία είναι αυτή του PC gamer, οπότε FF7 και Shenmue 3 δεν τα χρεώνω στη Sony): Nintendo 1/10: Το PC ήταν απλά για τα σκουπίδια. Το μόνο καινούριο που μάθαμε ήταν αυτό το εμετικό Metroid (ο θεός να το κάνει). Κατά τ' άλλα αναμένουμε ακόμα X και Fire Emblem τα οποία είχαν ήδη ανακοινωθεί. Ο 1 πόντος μόνο και μόνο για το τρόπο που χόρευε η μαριονέτα του Reggie όταν εμφανίστηκε το αστέρι. PC 4/10: Δεν μου είπε κάτι το ιδιαίτερο, όχι κάτι που δεν ήξερα. Πόντοι μόνο και μόνο επειδή ήταν η πρώτη φορά και τους δικαιολογώ ελαφρώς. MS 8/10: Εξαιρετικά νέα το X360 BC και το Elite gamepad. Πόντοι μόνο για αυτά τα δύο, από games δεν με συγκίνησε κάτι ιδιαίτερα. Sony 10/10: Παρόλο που σε γενικές γραμμές η PC της μου ήταν αδιάφορη, υπάρχουν οι τρεις αυτές μαγικές λεξούλες που με κάνουν να ξεχνάω τα πάντα. The. Last. Guardian. Και μόνο που τις γράφω συγκινούμαι, όταν αναλογίζομαι το Shadow of the Colossus, απλά το καλύτερο exclusive της καλύτερης κονσόλας που έχει υπάρξει ποτέ. Δέκα με τόνο, μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι, τίποτα άλλο δεν μου χρειάζεται. 2
skanjos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 το επίσημο trailer του ffviiR στο youtube χτύπησε 8.000.000 views.....χαμός γενικά, ο κόσμος ήδη ασχολείται με το τι θέλουν να μείνει στο game και πλέον απο αυτά που διαβάζω δε θα με πείραζε αν και θα έχει τα γραφικά του advent children να έχει το mood του πραγματικου vii, με όλα τα κουλά στραβά του (indescent scenes) θα έχει πολύ γέλιο να βλέπεις τον barret να τσατίζεται και να κουνάει τα χέρια σαν playmobil . 'ελα square ανακοίνωσε και ένα final fantasy tactics 2 στο tokyo game show και στείλε μας μια ώρα νωρίτερα!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Shadow of the Colossus, απλά το καλύτερο exclusive της καλύτερης κονσόλας που έχει υπάρξει ποτέ. Πραγματικα δεν νομιζω οτι θα ξεπεραστει αυτο το παιχνιδι απο κανενα αλλο του ueda. ακομα βλεπω παλια trailers και ανατριχιαζω.
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Sony 10/10: Παρόλο που σε γενικές γραμμές η PC της μου ήταν αδιάφορη, υπάρχουν οι τρεις αυτές μαγικές λεξούλες που με κάνουν να ξεχνάω τα πάντα. The. Last. Guardian. Και μόνο που τις γράφω συγκινούμαι, όταν αναλογίζομαι το Shadow of the Colossus, απλά το καλύτερο exclusive της καλύτερης κονσόλας που έχει υπάρξει ποτέ. Δέκα με τόνο, μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι, τίποτα άλλο δεν μου χρειάζεται. Και το zone of the Enders 3 να ανακοίνωνε, 10/10 δεν θα έβαζα στην sony. Τωρα που το σκεφτομαι, αφού ξεθαψανε τα πάντα, γιατι να μην ανακοινώσουν και αυτο? 1
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Και το zone of the Enders 3 να ανακοίνωνε, 10/10 δεν θα έβαζα στην sony. Τωρα που το σκεφτομαι, αφού ξεθαψανε τα πάντα, γιατι να μην ανακοινώσουν και αυτο? Γιατί η Konami πέρα βρέχει. Σε ότι αφορά το last guardian εγώ προσωπικά δεν περιμένω να δω δουλειά του Ueda. Από τη στιγμή που παράτησε το project στη μέση τότε περιμένω να δω μέχρι κάποιο σημείο τη δουλειά του και μετά να το έχει αναλάβει άλλος. Για τον ίδιο λόγο που το Dark Souls 2 φάνηκε ότι του λείπει ο Miyazaki πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και για το Last Guardian. Για το shenmue 3 έχει περάσει η λόξα προ πολλού και κοιτώντας πίσω το παιχνίδι ως παιχνίδι δεν ήταν και κάτι το πραγματικά απίστευτο πέρα από το μέγεθος της παραγωγής για εκείνη την περίοδο. Τα Yakuza ήταν spiritual παιδιά του Shenmue και θεωρώ ότι έκαναν καλύτερα αυτό που ξεκίνησε να κάνει το Shenmue. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα