Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην τελικη αν το παμε αλλιως τι σκατα exclusive θα παιξει καποιος μεχρι το τελος του 15 στην κονσολα της Sony?

Until Down, Persona 5, Everybody's Gone to the Rapture, Let id die, Tearaway Unfolded, Tales of Zestiria, Dragon Quest Heroes, Disgaea 5: Alliance of Vengeance.(εδωσες 5 , δινω 8:P)

Kαι αρκετα ανεπιβεβαιωτα.(εχουμε 2 παρουσιασεις ακομα, Γαλλια και psx).

Μια χαρουλα.Το 16 βεβαια θα γινει ο χαμος δεν αντιλεγω.

Φυσικα και δεν θα παθει τιποτα η Νιντεντο.Just gamer καραυπερβαλεις.Εχει περασει και στο παρελθον απο τετοιες καταστασεις.

Και για την κουβεντα που ειχαμε με τον cortan.

To star ocean ισως δεν θα βγει σε ps3, αλλα μονο στο 4.

http://www.ign.com/articles/2015/06/16/star-ocean-5-integrity-and-faithlessness-coming-west-in-2016

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H nintendo παει για κλεισιμο παιδια.

Κακα τα ψεματα οσο παει και χειροτερευει το πραγμα για την nintendo και ειναι κριμα για μια εταιρια που εχει προσφερει τοσα πολλα στο χωρο του gaming.

η εταιρια που παει για κλεισιμο στην γενια του ps3-360 εκανε πλακα με το wii...επισης εχει και ενα 3ds που δεν εχει αντιπαλο!μια χαρα την εχει την καβατζα της η ninty μην ανησυχεις..πιο πιθανο βλεπω να κλεισει καμια sony και να βγαζει μονο ps4 παρα η ninty! B)

Επισκέπτης
Δημοσ.

πιο πιθανο βλεπω να κλεισει καμια sony και να βγαζει μονο ps4 παρα η ninty! B)

πλακα πλακα, οχι να κλεισει, αλλα ειναι πιο πιθανο να μην ξαναβγαλει φορητο η sony, απο το να μη βγαλει η Νιντεντο κονσολα σαλονιου.

Δημοσ.

Οκ το οτι θα κλεισει το ειπα στην υπερβολη του για να τονισω οτι μια εταιρια που ειχε κανει πανικο με το wii σε πωλησεις και οχι μονο να ειναι στη κατασταση που ειναι τωρα δεν ειναι λιγο κριμα για την εταιρια.

• Like 1
Δημοσ.

η Nintendo δεν παει για κλεισιμο διοτι στοχευει σε τελειως διαφορετικο target group

Η γκομενα μου που μηδαμινη σχεση εχει με τον χωρο του gaming να φανταστειται εχει αγορασμενο Wii(wii sports wii yoga και σαχλαμαρες)...απο αυτο και μονο καταλαβαινεται οτι ελαχιστο overlapping καταναλωτων γινεται μεταξυ της Nintendo και Sony/MS. Η Nintendo θα χει το δικο της σταθερο market share οσο συνεχιζει αυτη την τακτικη που της αρκει για να επιβιωνει στον ανταγωνισμο καθε χρονο

• Like 1
Δημοσ.

Μια εταιρεια που ετοιμαζει νεα κονσολα δε δειχνει οτι παει να κλεισει αλλα οτι εχει φραγκα.Αν ειχε παθει η Sony τετοια ζημια οπως η Nintendo με κονσολα μπορει και να μη ξαναβγαζε ποτε.Βεβαια στη Sony εχουν μυαλο εν αντιθεση με τους ξεροκεφαλους της Ninty.

PDS Δε το ηξερα οτι ειναι για φετος αυτα.Εχει καλα παιχνιδια μεσα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Until Down, Persona 5, Everybody's Gone to the Rapture, Let id die, Tearaway Unfolded, Tales of Zestiria, Dragon Quest Heroes, Disgaea 5: Alliance of Vengeance.(εδωσες 5 , δινω 8:P)

Kαι αρκετα ανεπιβεβαιωτα.(εχουμε 2 παρουσιασεις ακομα, Γαλλια και psx).

Μια χαρουλα.Το 16 βεβαια θα γινει ο χαμος δεν αντιλεγω.

Φυσικα και δεν θα παθει τιποτα η Νιντεντο.Just gamer καραυπερβαλεις.Εχει περασει και στο παρελθον απο τετοιες καταστασεις.

Και για την κουβεντα που ειχαμε με τον cortan.

To star ocean ισως δεν θα βγει σε ps3, αλλα μονο στο 4.

http://www.ign.com/articles/2015/06/16/star-ocean-5-integrity-and-faithlessness-coming-west-in-2016

P5: Δεν είναι exclusive βγαίνει και σε ps3

Tales of Zestiria: Δεν είναι exclusive βγαίνει και σε pc

Dragon Quest Heroes: Δεν είναι exclusive βγαίνει και σε ps3

Άρα και το ps4 έχει 5 exclusives :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

P5: Δεν είναι exclusive βγαίνει και σε ps3

Tales of Zestiria: Δεν είναι exclusive βγαίνει και σε pc

Dragon Quest Heroes: Δεν είναι exclusive βγαίνει και σε ps3

Άρα και το ps4 έχει 5 exclusives :P

Αντε να δεχτω το tails of zestiria, τα αλλα ειναι sony exclusives και το tails console exclusive.

Αντε πες οτι τα θεωρεις 5(που δεν ειναι, γιατι ειναι κι αλλα) το point δεν ηταν να συγκρινω με Νιντεντο. Απλα εχει μια καλη χρονια συνολικα το ps4(μαζι με τα multiplatform που γινεται χαμος το 15)ζεσταμα για το καταιγιστικο 16.

Και κανενα να μη σου αρεσει απο τα exclusives, εχεις να παιξεις ,batman,MGS, no mans sky κτλ κτλ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αντε να δεχτω το tails of zestiria, τα αλλα ειναι sony exclusives και το tails console exclusive.

Αντε πες οτι τα θεωρεις 5(που δεν ειναι, γιατι ειναι κι αλλα) το point δεν ηταν να συγκρινω με Νιντεντο. Απλα εχει μια καλη χρονια συνολικα το ps4(μαζι με τα multiplatform που γινεται χαμος το 15)ζεσταμα για το καταιγιστικο 16.

Και κανενα να μη σου αρεσει απο τα exclusives, εχεις να παιξεις ,batman,MGS, no mans sky κτλ κτλ.

Εγώ απλώς από τεχνικής άποψης το ανέφερα. Νομίζω ότι το ps4 για εμένα θα έιναι μια πολύ καλή αγορά για αρχες '16

Δημοσ.

Να πώ κι εγώ την άποψή μου πάνω στον κλασσικό πόλεμο μεταξύ Sony-MS.

Καταρχάς να πώ πως για μένα, κερδισμένος είναι ο gamer. Και ακόμη περισσότερο, όποιος έχει και τις δύο κονσόλες,

πόσο μάλλον αν μπορείς να τις έχεις όλες. :)

Όσον αφορά τώρα τις παρουσιάσεις, η Sony έδωσε πολύ έμφαση σε ανακοινώσεις άλλων εταιριών, και το κατάφεραν με το παραπάνω.

Οι βόμβες που έσκασαν μονομιάς.. Ηταν εξωπραγματικό. Αλλά πέρα απο αυτό, δεν είχε κάτι το τόσο ενδιαφέρον (κατά την άποψή μου).

Βέβαια σε αυτό έχει μεγάλη σημασία το οτι ασχολούμαι πολύ με το PC Gaming και θέλω τις κονσόλες για τα exclusives τους.

Και οι βόμβες, ευτυχώς ή δυστυχώς, είναι console exclusive στο PS4 και όχι exclusive. Άρα για 'μένα προσωπικά, -1 μιας και μπορώ να τα απολαύσω και αλλού, καλύτερα.

Επίσης περίμενα σαν τρελός ένα απο τα δύο FPS της Sony, και δυστυχώς δεν είδα κανένα. Βέβαια για Killzone ηταν απίθανο μιας και εδώ και καιρό έλεγαν οτι ασχολείται με νέα IP (άκρως καλοδεχούμενο),

και είχα το Resistance για κάτι πιο σίγουρα, αλλά έπεσα έξω..

Η Microsoft απο την άλλη, έδωσε έμφαση στα παιχνίδια, πολύ έμφαση, και ειδικά στα exclusives.

Forza, Gears είναι άνετα system sellers! Ο λόγος που πήρα Χ360 ηταν αυτά τα δύο παιχνίδια, τα Halo αν και τα έχω παίξει δεν με τρελένουν.

Επίσης πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε και το ReCore το οποίο φτιάχνεται απο παλιά άτομα της Retro Studios που μας έδωσαν τα φοβερά Metroid Prime.

Και άλλο ένα τεράστιο συν, το backwards compatibility. Να σημειώσω πως προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μιας και αν θέλω να παίξω παιχνίδι απο την προηγούμενη γενιά,

θα το παίξω στην κονσόλα του. Αλλά το concept με το οποίο λειτουργεί μου άρεσε. Βάζεις το δισκάκι και το κατεβάζεις στον δίσκο σου, καταπληκτικό κατά την άποψή μου.

Επίσης λατρεύω τον Spencer, είναι όσο ανθρώπινος και ειλικρινής όσο σχεδόν κανένας σε αυτόν τον χώρο. Ενδιαφέρεται πραγματικά για το κοινό του και θέλει να πετύχει σε αυτό που κάνει.

Η αλήθεια είναι δεν μπορώ να αποφασίσω, μου είναι δύσκολο. Επιμένω πως εμείς κερδίζουμε, και θα το κλείσω εδώ.

υγ : όσον αφορά το backwards compatibility που αναφέρθηκε η Sony, γιατί δεν λένε ευθέως οτι δεν γίνεται να τρέξουν τα παιχνίδια του PS3 στο PS4 λόγω πολύ μεγάλης αλλαγής στην αρχιτεκτονική

και προσπαθεί να το μπαλώσει αλλιώς? πριν μερικές ημέρες η ίδια η Naughty Dog είπε οτι είχε θέμα με την τριλογία Uncharted στο να τα κάνει port λόγω διαφοράς hardware, αυτομάτως ο ένας ακυρώνει τον άλλον

• Like 3
Δημοσ.

Χαίρομαι που θα βγει nier 2 όσο fucked up και αν ειναι το μυαλό του taro.

http://www.playstationlifestyle.net/2015/06/16/e3-2015-new-nier-announced-ps4-developed-platinum-games/

Επίσης

Τα nier/drakengard εχουν συγκεκριμένο κοινό με αποτέλεσμα να μην ειναι για όλους. Οποτε δεν το κανει system seller, ασχέτως αν εγω θα αγοράσω ps4 γιαυτο τον λόγο.

Το πραγματικό πρόβλημα ειναι οτι θα κανει τουλάχιστον 2 χρόνια για να βγει...

:(

Eγω δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν παει multi-platform το Nier 2, που απο τη φυση του ειναι cult παιχνιδι και απευθυνεται σε cult/συγκεκριμενο κοινο.

Κανοντας το console exclusive ουσιαστικα το μικραινουν περισσοτερο και το ιδιο θα ελεγα αν εβγαινε μονο για το One.

Πιστευω πως ανηκει στην κατηγορια των παιχνιδιων που θα επρεπε εξαρχης να βγαινουν multi-platform.

Το ιδιο λαθος ειχε γινει με το Deadly Premonition που στην αρχη βγηκε μονο για 360 (παιχνιδαρα απο τις λιγες by the way) και μετα καταλαβαν το λαθος τους και το εβγαλαν και σε ps3.

Εγώ απλώς από τεχνικής άποψης το ανέφερα. Νομίζω ότι το ps4 για εμένα θα έιναι μια πολύ καλή αγορά για αρχες '16

Απο τεχνικης αποψεως θα ειναι τα ιδια πανω-κατω.

Ειναι cross titles.

Εγω π.χ. τουλαχιστον τους μισους θα τους αγορασω για τα ps3 μου.

Δημοσ.

H nintendo παει για κλεισιμο παιδια.

Κακα τα ψεματα οσο παει και χειροτερευει το πραγμα για την nintendo και ειναι κριμα για μια εταιρια που εχει προσφερει τοσα πολλα στο χωρο του gaming.

Η Nintendo είχε ξαναβρεθεί σε κακή κατάσταση, τη περίοδο του Gamecube. Μάλιστα είχα διαβάσει σε ένα αγγλικό περιοδικό Nintendo που έπαιρνα (και είχε και δισκάκια με demos για Gamecube) πως η επόμενη κονσόλα (τότε δεν είχε ανακοινωθεί το wii) ήταν κρίσιμη, και αν δεν πετύχαινε ίσως η εταιρία να σταμάταγε να βγάζει κονσόλες.

Ευτυχώς για όλους το wii τα πήγε καλά και η Nintendo δεν έκλεισε, αλλά με το WiiU έχει χάσει πολλά λεφτά, και δεν έχει πολλά περιθώρια να βγαίνει συνεχώς 3η στον αγώνα. Σίγουρα η Nintendo δεν κλείνει ακόμα, αλλά αν το NX βγει και έχει την ίδια πορεία από άποψη πωλήσεων όπως το WiiU, το να σταματήσει να βγάζει κονσόλες και να γίνει όπως η SEGA 3rd party, είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Δημοσ.

Για μένα πάντως η Sony κέρδισε την Ε3, αλλά με ελάχιστη διαφορά από την Microsoft. Και οι 2 είχαν τρομερές ανακοινώσεις, αλλά τα μεγαλύτερα μπαμ τα έκανε η Sony. The Last Guardian, FF VII Remake, Horizon, Shenmue 3 και μάθαμε από την παρουσίαση της Square Enix ότι έχει άλλα 2, Nier και Star Ocean 5.

Το Horizon για μένα ήταν η έκπληξη της Ε3. Είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες από την Guerilla αφού κανένα Killzone δεν με τρέλανε. Όμως αυτό που δείξαν με ενθουσίασε. Πραγματικά αυτή τη στιγμή είναι 3 οι πιο αναμενόμενοι τίτλοι για το PS4 για μένα. Horizon, Uncharted 4 και The Last Guardian.

Από Microsoft μου άρεσε πολύ το Gears 4. Halo 5 ΟΚ ωραίο, Recore όμορφο αλλά δεν μας έδειξαν και κάτι ουσιαστικό και ίσως το πιο αναμενόμενο exclusive για μένα (Scalebound) έλειπε. 

Ubi και ΕΑ και οι 2 μεγάλη απογοήτευση. Έφαγαν μεγάλη ήττα από την Square Enix.

Πάντως όπως ανέφερε και ο John. Από όλα αυτά μόνο εμείς μένουμε κερδισμένοι. Για παράδειγμα εγώ θα αγοράσω κάποια στιγμή PS4 για να παίξω τα exclusives που μόνο με ενδιαφέρουν (Multiplatform PC και μόνο). Κάποια στιγμή επίσης θα δανειστώ από φίλο το One για να παίξω και εκεί όσα με ενδιαφέρουν. Χρόνο και λεφτά να έχουμε παίδες, να παίζουμε παιχνίδια :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...