KilliK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 εκτος απο το twitch του pcgamer, υπαρχει αλλο στρημ να το δουμε; το twitch δεν εχει καλη ποιοτητα γαμωτο..
Alithinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) δε ξερω να πω την αληθεια :/ τι δείχνει: killing floor 2 rising storm 2 star citizen richard huddy για τη νέα σειρά gpus της amd deus ex Humanity Divided... Dawn Engine Total War: Warhammer Killer Instict με cross-platform play με το xbone. Fable Legends Gigantic Gears of War: Ultimate Edition American Truck Simulator Eve: Valkyrie Strafe Pillars of Eternity: whitemarch Planet Coaster Heart of Thorns - expansion pack του Guild Wars 2 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2015 από Alithinos
KilliK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 deus ex Windows 10 Killer Instict sto PC. YEAH! 2
Alithinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 deus ex Windows 10 Killer Instict sto PC. YEAH! εγώ ρε γμτ ήλπιζα για το masterchief collection
spartan29gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αγαπάμε Spencer!! Εγω παντως τον ειδα τσαντισμενο το spencer κατα την αποχωρηση του(μαλλον δεν του αρεσαν και πολυ οι ερωτησεις που του εκανε ο παρουσιαστης) Υ.Γ Ψεματα δεν εχει φυγει τελικως.
KilliK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Gears of War Ultimate Edition gia PC Εγω παντως τον ειδα τσαντισμενο το spencer κατα την αποχωρηση του(μαλλον δεν του αρεσαν και πολυ οι ερωτησεις που του εκανε ο παρουσιαστης) δεν εφυγε, στον καναπε καθεται διπλα, και ερχονται οι devs για να παρουσιασουν τα xbx1/pc games. σπρωχνει τα Windows 10. 1
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Θα γούσταρα μια ανακοινωση τριλογίας, but what the hell. Μπράβο πάντως!! 1
spartan29gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Gears of War Ultimate Edition gia PC δεν εφυγε, στον καναπε καθεται διπλα, και ερχονται οι devs για να παρουσιασουν τα xbx1/pc games. σπρωχνει τα Windows 10. Στραβωμαρα!!!
KilliK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 δεν ξερω, εκτιμηση μου ειναι πως το VR θα παει απατo.
Alithinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 δεν ξερω, εκτιμηση μου ειναι πως το VR θα παει απατo. το θεμα ειναι οτι οι 2 εταιριες που ενδιαφερονται γι αυτο, η occulus και η valve, καμια τους δεν εμφανιστηκε στην e3. λενε θα βγαλουν τα πραματα τους την επομενη σεζον, και δεν εμφανιζονται στην e3 να τα δειξουν ? μαρκετιστικο φαουλ. σε ποιον περιμενουν να τα πουλησουν αν οχι στους gamers, και αν στοχευουν τους gamers, γιατι δεν ειναι στη μεγαλυτερη εκθεση gaming ? οτι να ναι
Alithinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ποπο κλεινει 2 ωρες απ οταν ξεκινησε και ακομα δειχνει πραγματα.... βομβαρδισμος. games. games everywhere. κουράστηκα να γράφω τι δείχνει εδώ και μια ώρα. και από ότι φαίνεται, η παρουσίαση του PC πάει για 3ωρο... 1
Ren_of_Heavens Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 το Gears Remastered αφορά το πρώτο της σειράς...θα έχει τα 90 λεπτά επιπλέον gameplay που πρόσθεσαν στην version του PC, 19 maps και επιπλέον multiplayer modes...μου κάνει μέχρι να βγει το Gears 4 Αν και δεν συμπαθώ τα remasters φαίνεται να γίνεται καλή δουλειά και όχι της πλάκας. Να προσθέσω ότι στα gameplay sections που δείξανε όλα τα cutscenes έχουν φτιαχτεί από την αρχή και δεν είναι copy paste από του Xbox 360. Ακολουθούν μια ρότα τύπου Halo Combat Evolved με Halo Anniversary όπου έχουν βελτιώσει τα ανθρώπινα μοντέλα, διαφορετικές σκηνές θέασης και άλλα τέτοια. Προσωπικά δεν θα το αγοράσω λόγω remaster λογικής αλλά καταλαβαίνω όσους ψηθούν. Το multiplayer που είναι το ζουμί της υπόθεσης το βελτιώσανε με μερικά εξτραδάκια. Play first on PS4 μαλλον λεει οτι θα βγει και για αλλες πλατφορμες,για να δουμε αν θα αγορασω νωριτερα απο οσο υπολογιζα κονσολα. Ειδαμε την αποδοχη του FF XIII απο τον κοσμο η οποια δεν ηταν και η καλυτερη. Επισης αν κρινω απο το ''αγαπατε'' δεν εισαι απο τους οπαδους του συγκεκριμενου παιχνιδιου για να καταλαβεις προς τι ο ολος ενθουσιασμο. Το τελειώσα το παιχνίδι επί εποχές Playstation 1 αλλά μετά από 14 χρόνια να παίξω JRPG με ίδιους μηχανισμούς και random μάχες δεν θα το έκανα ποτές. Βέβαια, αν το νουθέψουν λίγο και προσθέσουν πράγματα αντίστοιχης ποιότητας σαν το Resident Evil Remake του GameCube τότε ναι αξίζει τον κόπο. Το CGI όμως δεν αποτελεί λόγο να πετάω από την χαρά μου χωρίς να έχω δει gameplay πόσο μάλλον για ένα γνωστό τίτλο. Δεν είναι και Xenoblade Chronicles που είναι φρέσκος JRPG τίτλος για τα δεδομένα του είδους. Το ίδιο ισχύει και για το Rachet and Clank το πρώτο που βγαίνει στο PS 4 και το ίδιο ίσχυε και για το Halo Anniversary, Fable Anniversary. Αν βγουν αύριο και ανακοινώσουν Panzer Dragoon 1 Remake και τελικά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το original εκτός των γραφικών θα πρέπει να χαρώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα