Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το παιχνίδι δε θα βγει στο ps4 εκτός και αν το exclusibility deal με την Crystal Dynamics λήξει μετά από χρόνια και βγει αργοπορημένο σε style Mass Effect 1 - που βγήκε 4-5 χρόνια μετά στο ps3.

Aτυχεστατο παραδειγμα, γιατι στο ps3 εβγαλαν κατευθειαν το mass effect 2 και μετααα το πρωτο ετσι για να υπαρχει.

Δεν καταλαβαινω πως δινεις τη μεταφραση αυτη.

To TR μπορει να βγει και στο εξαμηνο. Ειδικα με τις πωλησεις που κανει το ps4. Αν ειναι να βγει σε 4-5 χρονια ,δεν θα βγει καθολου.

Aυτο για το star ocean, που το εχεις δει για 360? Hταν για ps3-ps4 αλλα τωρα εβγαλαν και το logo του ps3 και αφησαν μονο του ps4.

Φρεσκοτατο αυτο ,πριν λιγη ωρα στην conference.

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aτυχεστατο παραδειγμα, γιατι στο ps3 εβγαλαν κατευθειαν το mass effect 2 και μετααα το πρωτο ετσι για να υπαρχει.

Δεν καταλαβαινω πως δινεις τη μεταφραση αυτη.

To TR μπορει να βγει και στο εξαμηνο. Ειδικα με τις πωλησεις που κανει το ps4. Αν ειναι να βγει σε 4-5 χρονια ,δεν θα βγει καθολου.

Aυτο για το star ocean, που το εχεις δει για 360? Hταν για ps3-ps4 αλλα τωρα εβγαλαν και το logo του ps3 και αφησαν μονο του ps4.

Φρεσκοτατο αυτο ,πριν λιγη ωρα στην conference.

Το TR δε θα βγει στο εξαμηνο στο ps4.

Μην τρεφεις αυταπατες.

Mark my words.

Επαναλαμβανω θα ειναι Xbox exclusive/MS exclusive μεχρι να ληξει το exclusibility deal με την Crystal Dynamics.

Και αυτο δεν θα γινει παρα χρονια μετα.

Υπαρχει παραθυρο να ερθει στα PC με publisher την MS και πιθανο date November 2016, αφου επιμενεις :P

Για Star Ocean V, ειναι ps3/ps4 cross-title βασισμενο στην multi-platform engine Luminous ver. 1 που ειναι cross engine, ps3/xbox 360.

Το παιχνιδι δε θα βγει στο 360 (εκτός συγκλονιστικου απροοπτου), θα ειναι PS3/PS4 cross-title όπως και το Persona 5, όπως και το One Piece: Pirate Warriors 3, όπως ήταν και το Tales of Zestiria, όπως ήταν και το Little Big Planet 3. Και ειναι προς τιμην της Sony και των developers, που υποστηριζουν τοσο σθεναρα το ps3 και του δινουν ενα τοσο καταπληκτικο finish.

(Για το αντιστοιχο grand finale του 360 εχω αναφερθει σε προηγουμενα posts μου, αλλά δεν ειναι επί του παρόντος...)

Δημοσ.

Κανέναν κολλέκτορα θα δούμε απο το Rise? Μόνο για pre-order λένε..

Κι εγώ αυτό νομίζω, ίσως αργότερα σε PC, PS μόνο αν αναλάβει η Sony το publishing.

Αλλά και πάλι, η MS δεν έχει και δικά της άτομα πάνω στο παιχνίδι για την ανάπτυξη?

Επίσης ο Spencer δεν έλεγε οτι είναι time exclusive? Άλλαξε κάτι? Έχω αρχίσει κι εγώ να μπερδεύομαι..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το TR δε θα βγει στο εξαμηνο στο ps4.

Μην τρεφεις αυταπατες.

Mark my words.

Επαναλαμβανω θα ειναι Xbox exclusive/MS exclusive μεχρι να ληξει το exclusibility deal με την Crystal Dynamics.

Και αυτο δεν θα γινει παρα χρονια μετα.

Υπαρχει παραθυρο να ερθει στα PC με publisher την MS και πιθανο date November 2016, αφου επιμενεις :P

Δεν ειπα οτι θα βγει στο εξαμηνο.Ειπα οτι δεν θα μου φανει περιεργο να βγει. 

To μετα απο χρονια δεν το καταλαβαινω παντως.Θα δειξει. 

Δημοσ.

το halo 5 θα εκμεταλευεται το dx12 cortana?γιατι με απογοητευσε λιγο στον τεχνικο τομεα!

Σε γενικες γραμμες ΟΧΙ.

Αλλα δε θα με απογοητευε αυτο.

Θα ειναι 60fps oriented game και θα χρησιμοποιει μια εντελως νεα lighting engine με παρα πολλα effects και αρκετο tesselation. Επισης, πολυ μεγαλος αριθμος πολυγωνων on screen. Πιθανή resolution dynamic: 900p ~ 1080p /60 fps, MSAA αλά Horizon 2 εκμεταλλεύοντας την esRAM.

Για full developed DX 12 titles πρέπει να περιμένεις και να κοιτάξεις προς ...Recore, Quantum Break, Crackdown, κτλ

Δεν ειπα οτι θα βγει στο εξαμηνο.Ειπα οτι δεν θα μου φανει περιεργο να βγει. 

To μετα απο χρονια δεν το καταλαβαινω παντως.Θα δειξει. 

Κοιτα ολα ειναι πιθανα σε μια gaming industry.

Αν π.χ. το Rise κανει χαλια πωλησεις στο One, μπορει να τερματιστει το deal πολυ πιο νωρις.

Η φυση του παιχνιδιου ειναι δυναμικη.

Εγω σου μεταφερω απλως πως εχει τωρα το θεμα, με τα τωρινα δεδομενα.

Και για να απαντησω σε πολλους που ρωτανε γιατι ο Spencer μιλησε για Timed exclusive, ειναι επειδη σκεφτονται (χωρις να ειναι ακομα σιγουρο, αλλα το πιο πιθανο) για port στο PC. Αλα Gears 1/Ryse/Dead Rising 3 φαση.

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες ΟΧΙ.

Αλλα δε θα με απογοητευε αυτο.

Θα ειναι 60fps oriented game και θα χρησιμοποιει μια εντελως νεα lighting engine με παρα πολλα effects και αρκετο tesselation.

Επισης, πολυ μεγαλος αριθμος πολυγωνων on screen. Πιθανή resolution dynamic: 900p ~ 1080p /60 fps, MSAA αλά Horizon 2 εκμεταλλεύοντας την esRAM.

Για full developed DX 12 titles πρέπει να περιμένεις και να κοιτάξεις προς ...Recore, Quantum Break, Crackdown, κτλ

απλα απο αυτο που ειδα δεν εντυπωσιαστηκα!καλα ουτε το forza 6 ειναι dx12?αυτο ειχα την εντυπωση οτι ηταν σιγουρα!το πιο εντυπωσιακο παιχνιδι απο ms χθες ηταν το tomb raider με διαφορα!επισης cortana το uncharted 4 πως το ειδες τεχνικα?σε εντυπωσιασε η πιστευεις οτι ηρθε η ωρα για νεα μηχανη γραφικων απο naughty dog?

Δημοσ.

απλα απο αυτο που ειδα δεν εντυπωσιαστηκα!καλα ουτε το forza 6 ειναι dx12?αυτο ειχα την εντυπωση οτι ηταν σιγουρα!το πιο εντυπωσιακο παιχνιδι απο ms χθες ηταν το tomb raider με διαφορα!

Προφανως και δεν βοηθαει το trailer μεσα απο την Xbox conference.

Αν ησουν πιο προσεκτικος, θα εβλεπες πως μετουσιωνεται η νεα engine οσον αφορα τα παρα πολλα effects on screen @ the same time. Δεσ'το trailer 2η φορα, θα με θυμηθεις :P  Και προσεξε και τα polygon based objects.

Υπαρχει διαφορα αναμεσα σε ενα παιχνιδι που γινεται developed απο την αρχη χρησιμοποιωντας καθαρα το DX12 Devkit και τα dx12 features και σε ενα παιχνιδι που ειναι cross developed dx11.x/dx12.

Σαφως τα δευτερα δε θα σε συγκρινονται στον γραφικο τομεα σε σχεση με τα πρωτα.

Αν συγκρινεις Halo 3 και Halo 4 στο Xbox 360 η Forza 2 με Forza 4/Horizon θα καταλαβεις ποση διαφορα μπορει να κανει το software πανω στο ιδιο hardware. Σκεψου το αυτο και πολλαπλασιασε το με τη δυναμη, την αποδοτικοτητα και τις βελτιστοποιησεις που μπορει να φερει ενα next-gen software (Win10/ WDDM 3.0/DX 12 feature set/Virtualized Game OSes) σχεδιασμενο να παντρευτει με ενα next-gen hardware ιδιων προδιαγραφων  (Xbox One, multiple graphics and command streams/dual rendering engines, 2 virtualized GPU's κτλ κτλ). ;)

• Like 1
Δημοσ.

o χοντρος παντως δεν εθεαθη στην Ε3, οποτε παει και η φετινη χρονια.

oh well, τουλαχιστον εχουμε το Lego-Portal....sigh....

Δημοσ.

ναι το αργησανε. ελπιζω να εχει επιτυχια παντως, η PC πλατφορμα χρειαζεται την δικια ξεχωριστη παρουσιαση και οχι απλως μικτο live coverage μαζι με τα console games. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...