Alithinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 vaggd νομίζω μεγαλώσανε τον Sora αρκετά για αυτό το λόγο αλλα μιλάμε για τίτλο με Disney μέσα ποτέ δε θα γίνει πιο dark. στην αρχή μου φάνηκε πολύ linear μετά βλέπω τον sora να πηδάει στο γκρεμό και λέω οκ δεν είναι linear χαχαχα ,εμένα μου άρεσε αρκετά αν και δεν είναι απο τα αγαπημένα μου games γιατί μισώ τα action rpg ναι atallos μιλάω γενικά σαν ανακοινώσεις, σαν Press conference της sony κέρδισε πάλι λόγο ffvii r shenmue 3 και last guardian. imo πάντα νομίζω φέτος είναι πολύ έυκολο να τα βάλουμε σε σειρά 1.sony 2.ms 3........ ....... ...... ........ ..........nintendo ντάξει υπάρχει μια αντικειμενικότητα, σίγουρα κάποιες ήταν πιο βαρετές από άλλες, αλλά υπάρχει και μια υποκειμενικότητα, ανάλογα τι παιχνίδια αρέσουν του καθενός. εμένα για παράδειγμα, απ' ότι είδα μέχρι στιγμής, τις βάζω έτσι: 1) Bethesda 2) Ubisoft & Square Enix 3) Sony (λογο Shenmue) 4) Microsoft 5) EA & Nintendo. Βάζω πρώτη τη Bethesda γιατί έδειξε 3 παιχνίδια που είναι 100% αγορά για μένα. (Doom,Dishonored 2,Fallout 4) Μετά βάζω τη Ubisoft και τη Square, γιατί αν και δεν μου έκανε κάτι τόσο εντύπωση οπως κάποια παιχνίδια της Bethesda, πάρα ταύτα έδειξαν πολλά πράγματα, φρέσκα πράγματα... Τη Sony τη βάζω τρίτη λόγο Shenmue 3. Η Microsoft προσωπικα για μενα δεν ειχε κατι που να με ενδιαφερει, αλλα παρα ταυτα βαρετη δε τη λες. Τωρα EA και Nintendo... Περιμένω και τη pc του PC που θα γινει στις 3 τα ξημερωματα, να δω τι σοι πραγματα θα δειξουν στη πρωτη e3 του pc που θα γινει ποτε.
Spartan117 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Nier 2 είναι exclusive? Τι φάση Η square με ποιον ακριβώς τα έχει; Time exclusivity X1 το Tomb Raider και full exclusivity το Nier 2 σε Ps4; Cannot compute. Τόσο πολύ δεν τους αρέσουν τα χρήματα;
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν θελεις κατι πιο σκοτεινο πας σε ff, disney και σκοτεινο δεν πανε και πολυ μαζι. Το hitman φαίνεται φοβερό και το star ocean 5 integrity and faithlessness Διαφωνώ, το πρώτο KH ήταν αρκετά σκοτεινό. Ειδικά όσο πήγαινε προς το τέλος. Δεν ήταν όμως ποτέ και light. Δες ορισμένα video/walkthrough/movies που φτιάχνουν στο youtube και θα δεις ότι ήταν αρκετά σκοτεινό σαν παιχνίδι. Μπορεί να μην είχε mature themes (δεν είναι SMT οκ) αλλά δεν το λες σε καμιά περίπτωση χαροπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ. 2
VaggD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Διαφωνώ, το πρώτο KH ήταν αρκετά σκοτεινό. Ειδικά όσο πήγαινε προς το τέλος. Δεν ήταν όμως ποτέ και light. Δες ορισμένα video/walkthrough/movies που φτιάχνουν στο youtube και θα δεις ότι ήταν αρκετά σκοτεινό σαν παιχνίδι. Μπορεί να μην είχε mature themes (δεν είναι SMT οκ) αλλά δεν το λες σε καμιά περίπτωση χαροπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ. Ας ελπίσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ακολουθήσει την ίδια λογική και θα γίνει ποιο dark στην συνέχεια. Αλλιώς θα είναι σαν παιχνίδι Nintendo......
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Nier 2 είναι exclusive? Τι φάση Η square με ποιον ακριβώς τα έχει; Time exclusivity X1 το Tomb Raider και full exclusivity το Nier 2 σε Ps4; Cannot compute. Τόσο πολύ δεν τους αρέσουν τα χρήματα; Επειδή με αυτό το θέμα όσο περισσότερο διαβάζω τοσο περισσότερο με μπερδεύει, είναι επιβεβαιωμένο ότι είναι timed exclusive και όχι exclusive?
Spartan117 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Όταν λένε Exclusive Holiday 2015 τι καταλαβαίνεις εσύ;
KilliK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ζωντανη καλυψη για τα PC Games που μπορουμε να δουμε;
cortaN@ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Επειδή με αυτό το θέμα όσο περισσότερο διαβάζω τοσο περισσότερο με μπερδεύει, είναι επιβεβαιωμένο ότι είναι timed exclusive και όχι exclusive? Έχω απαντήσει πολλάκις στην ίδια ερώτηση, από πέρυσι τον Σεπτέμβριο απαντάω. Είναι Xbox exclusive με publisher την MS και οχι την Square Enix. Ετοιμάζονται 2 εκδόσεις, μία για Xbox One και μία (αναπτυγμένη από άλλον developer) για το Xbox 360, οι οποίες και θα βγουν το Νοέμβριο του 2015. Υπαρχει παραθυρο να βγει στα PC - πάλι με publisher την MS - μετα από 1 με 2 χρόνια. Δεν είναι σίγουρο. Το παιχνίδι δε θα βγει στο ps4 εκτός και αν το exclusibility deal με την Crystal Dynamics λήξει μετά από χρόνια και βγει αργοπορημένο σε style Mass Effect 1 - που βγήκε 4-5 χρόνια μετά στο ps3. Με άλλα λόγια, αν θέλεις να παίξεις Rise of the Tomb Raider, χρειάζεσαι Xbox.
Alithinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ζωντανη καλυψη για τα PC Games που μπορουμε να δουμε; εδω: http://www.twitch.tv/pcgamer αλλα ειναι νωρις ακομα. σε 5 ωρες θα αρχισει.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Έχω απαντήσει πολλάκις στην ίδια ερώτηση, από πέρυσι τον Σεπτέμβριο απαντάω. Είναι Xbox exclusive με publisher την MS και οχι την Square Enix. Ετοιμάζονται 2 εκδόσεις, μία για Xbox One και μία (αναπτυγμένη από άλλον developer) για το Xbox 360, οι οποίες και θα βγουν το Νοέμβριο του 2015. Υπαρχει παραθυρο να βγει στα PC - πάλι με publisher την MS - μετα από 1 με 2 χρόνια. Δεν είναι σίγουρο. Το παιχνίδι δε θα βγει στο ps4 εκτός και αν το exclusibility deal με την Crystal Dynamics λήξει μετά από χρόνια και βγει αργοπορημένο σε style Mass Effect 1 - που βγήκε 4-5 χρόνια μετά στο ps3. Με άλλα λόγια, αν θέλεις να παίξεις Rise of the Tomb Raider, χρειάζεσαι Xbox. Για την λάρα παίρνω και xbox 1
cortaN@ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Nier 2 είναι exclusive? Τι φάση Η square με ποιον ακριβώς τα έχει; Time exclusivity X1 το Tomb Raider και full exclusivity το Nier 2 σε Ps4; Cannot compute. Τόσο πολύ δεν τους αρέσουν τα χρήματα; H Square Enix δεν έχει τίποτα να κάνει με το deal Micrososft - Crystal Dynamics όσον αφορά το Tomb Raider. Τα publishing δικαιώματα του Rise of The Tomb Raider ανήκουν στην MS μέχρι λήξεως του exclusibility (δεν είναι forever). Όσον αφορά τώρα τα δικά της projects: 1) Final Fantasy XV - multiplatform, Luminous Engine, DX12 compliance, lead platform DX 12 PC/Xbox One 2) Kingdom Hearts III - multiplatform, ex Luminous, trancoded into Unreal Engine 4, DX12 compliance, lead platform DX12 PC/Xbox One 3) FF VII: Remake, multiplatform, Luminous engine, Timed Exclusive PS4, lead platform PS4 4) Nier 2, co-project with Platinum Games and Dragen, Platinum in-house engine, PS4 exclusive 5) Star Ocean V, PS3/PS4 co-developed title, luminous engine ps3/xbox 360 ver. Το Nier 2 ειναι ευχαριστα νέα για κατόχους PS4 γιατί το πρώτο Nier ήταν τρομερό παιχνίδι με τρομερό σενάριο από ένα σημείο και μετά και είχε επίσης και απίστευτο soundtrack. 1
metallica 13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 το halo 5 θα εκμεταλευεται το dx12 cortana?γιατι με απογοητευσε λιγο στον τεχνικο τομεα!
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Σημερα θα γινοτανε καμια press conference? Εχω ηδη κατεβασει των Microsoft, Ubisoft, Sony, Bethesda, Ea.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα