Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Oh θεωρησα οτι μιλας για το συγκεκριμενο conference που βλεπουμε τωρα , my bad True , ασχετα αν προσωπικα δεν μου λενε κατι τα Jrpg
VaggD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το Kingdom heart το περίμενα με ανυπομονησία και τελικά ξενέρωσα... Περίμενα πολύ καλύτερα γραφικά,λίγο ποιο "σκοτεινό" δεν ήμαστε 14 χρόνον... 1
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 vaggd νομίζω μεγαλώσανε τον Sora αρκετά για αυτό το λόγο αλλα μιλάμε για τίτλο με Disney μέσα ποτέ δε θα γίνει πιο dark.στην αρχή μου φάνηκε πολύ linear μετά βλέπω τον sora να πηδάει στο γκρεμό και λέω οκ δεν είναι linear χαχαχα ,εμένα μου άρεσε αρκετά αν και δεν είναι απο τα αγαπημένα μου games γιατί μισώ τα action rpg ναι atallos μιλάω γενικά σαν ανακοινώσεις, σαν Press conference της sony κέρδισε πάλι λόγο ffvii r shenmue 3 και last guardian. imo πάντα νομίζω φέτος είναι πολύ έυκολο να τα βάλουμε σε σειρά 1.sony 2.ms 3........ ....... ...... ........ ..........nintendo
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το Kingdom heart το περίμενα με ανυπομονησία και τελικά ξενέρωσα... Περίμενα πολύ καλύτερα γραφικά,λίγο ποιο "σκοτεινό" δεν ήμαστε 14 χρόνον... Αν θελεις κατι πιο σκοτεινο πας σε ff, disney και σκοτεινο δεν πανε και πολυ μαζι. Το hitman φαίνεται φοβερό και το star ocean 5 integrity and faithlessness
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 star ocean 3 είχε την καλύτερη ιστορία για μένα που στο τέλος ανακαλύπτεις οτι είναι κάτι σαν το matrix. το 4 πολύ μέτρια ιστορία ελπίζω το καινούριο να είναι φοβερό
theoritikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Η nintendo δεν πρέπειι καν να είναι στην λίστα φέτος 1
Alastor192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν θελεις κατι πιο σκοτεινο πας σε ff, disney και σκοτεινο δεν πανε και πολυ μαζι to Epic Mickey ερχεται να σε διαψευσει οπως και τα προηγουμενα KH ειχαν σαφως πιο σκοτεινο vibe το συγκεκριμενο φανηκε σαν παιχνιδι Sonic 1
theoritikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μακάρι να είναι καλό όσο δείχνει το star ocean!
VaggD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 vaggd νομίζω μεγαλώσανε τον Sora αρκετά για αυτό το λόγο αλλα μιλάμε για τίτλο με Disney μέσα ποτέ δε θα γίνει πιο dark. στην αρχή μου φάνηκε πολύ linear μετά βλέπω τον sora να πηδάει στο γκρεμό και λέω οκ δεν είναι linear χαχαχα ,εμένα μου άρεσε αρκετά αν και δεν είναι απο τα αγαπημένα μου games γιατί μισώ τα action rpg Ναι δυστυχώς παραμένει παιδικό. Tα χρώματα, οι αντίπαλοι και γενικά ο κόσμος, θα το προτιμούσα ποιο ρεαλιστικό κόσμο. Μπορεί βέβαια στην συνέχεια να γίνεται λίγο ποιο dark όπως και στους προηγούμενους τίτλους. Το hitman φαίνεται πολύ ωραίο. Το FF θα το δοκιμάσω μιας και δεν έχω εμπειρία από την σειρά.
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ε το 2016 πρέπει να είναι η καλύτερη χρονιά gaming εδώ και χρόνια. ειδικά για jrpg fans,μιλάμε για ffxv-persona5-star ocean 5-disgaea5 και σίγουρα ξεχνάω αρκετά
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 to Epic Mickey ερχεται να σε διαψευσει οπως και τα προηγουμενα KH ειχαν σαφως πιο σκοτεινο vibe το συγκεκριμενο φανηκε σαν παιχνιδι Sonic Το εχω το epic mickey. Είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. ε το 2016 πρέπει να είναι η καλύτερη χρονιά gaming εδώ και χρόνια. ειδικά για jrpg fans,μιλάμε για ffxv-persona5-star ocean 5-disgaea5 και σίγουρα ξεχνάω αρκετά Τέλεια χρονιά και με fire emblem fates , bravely second στο 3ds
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ρεεεεε τι λέει αυτός καταλαβαίνει κανείς? βάλτε υπότιτλους ρεεε κάνει περισσότερα σαρδαμ απο τον παπανδρέου χαχαχαχα η γυναίκα πιο ψηλή απο 10 άντρες devs χαχαχα 1
ultralisk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Fatal Frame: Maiden of Black Water Gets a Release Window and New Trailer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα