Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νόμιζα ότι χειρότερα από ΕΑ δεν πήγαινε φέτος, αλλά πήγε... 

Εν τω μεταξύ, είναι ιδέα μου ή μιλάνε λες και είναι τελείως χαζοί ή σαν να απευθύνονται σε χαζούς ή σε άτομα που πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με την τεχνολογία; Φάση "έχεις ένα χειριρστήριο, πάνω του έχει κουμπιά και μοχλούς. Οταν κουνάς το μοχλό κουνιέται το αεροσκάφος...σαν πραγματικό αεροσκάφος! Τι καινοτομία!!" For real?!  :blink:

Για να μην πω τίποτα για τα Developer Stories...

Δημοσ.

έλα squareeeee δώσε πόνο..... σταματήστε να μιλάτε για νιντέντο,καλύτερα no comment, ας αρχίσουμε το hype για το kh3 και το ffvii R

• Like 1
Δημοσ.

Star fox και super mario maker.Τιποτα αλλο πραγματικα.Αν και ειμαι μεγαλος fan της nintendo ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ EVER,μπορει και της Ε3 γενικα.

Δημοσ.

οσοι εχετε μετοχες της NIN, αρχιστε να πουλατε οσο προλαβαινετε. δεν τα βλεπω καλα τα πραματα με δαυτην.  :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

ουτε καν zelda? ειναι δυνατον?

Είχαν πει ότι δεν θα έδειχναν zelda. Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένη από το lineup του 3ds. Της square enix έχει ξεκινήσει; Ψάχνω να την βρω και δεν τη βρίσκω!

Δημοσ.

Είχαν πει ότι δεν θα έδειχναν zelda. Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένη από το lineup του 3ds. Της square enix έχει ξεκινήσει; Ψάχνω να την βρω και δεν τη βρίσκω!

Επισκέπτης
Δημοσ.

οσοι εχετε μετοχες της NIN, αρχιστε να πουλατε οσο προλαβαινετε. δεν τα βλεπω καλα τα πραματα με δαυτην.  :-D

Μια κακή e3 δεν πρόκειται να ρίξει τις μετοχές της nintendo, ιδίως μετά την συνεργασία της με dena

Thnx :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...