Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τουλαχιστον ειναι ομορφο

Βρε πανέμορφο είναι αλλά βγαίνει σε λίγες μέρες. Το έχω παραγγείλει. Το θέμα είναι οτι εκτός του Starfox δεν δείχνει τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί.
  • Like 1
Δημοσ.

και ηθελα ενα  next gen tennis, αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο...

μεχρι τωρα τπτ απο τη νιντεντο εκτος απο τα γνωστα

Δημοσ.

3ds και μόνο 3ds έχουν να δείξουν 

μαλλον γιατι τα στουντιο επιτραπεζιων κονσολων ασχολουνται με παιχνιδια για το ΝΧ που θα παρουσιαστει στην Ε3 του χρονου...

Δημοσ.

Αν δε σκάσει κανα μπαμ μεγάλο μπορεί να μιλάμε και για τη χειρότερη εμφάνιση της Nintendo σε έκθεση ever.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε σκάσει κανα μπαμ μεγάλο μπορεί να μιλάμε και για τη χειρότερη εμφάνιση της Nintendo σε έκθεση ever.

δε πιάνει πάλι την ε3 με το wii music, Μιλάμε εκεί ήταν τόσο μεγάλη η αναγούλα που πήρα που πούλησα το wii μου σε 2 μέρες απόταν την είδα, δε κάνω πλάκα....

btw καταλαβαίνω πόσο κόπο και πόσο αγαπάνε τα παιχνίδια αυτά οι δημιουργοί τους,αλλα να καταλάβουν και αυτοί οτι να μας δείχνουν ένα παιχνίδι 5 λεπτά ενώ είναι πολύ simple καταντάει πολύ πολύ βαρετό...

Δημοσ.

νομιζω η νιντεντο  απευθυνεται αποκλειστικα  σε κοινο 13ετων  και κατω πλεον

το milking παει συννεφο,το innovation στερευει και τα γραφικα 10 ετων κουρασαν πλεον 

.

Ηλπιζα να δω λιγο Zelda,οχι επειδη εχω WiiU,αλλα να νοσταλγισω λιγο ωραιες εποχες αλλα αποτι φαινεται ουτε καν αυτο θα δουμε

10 λεπτα για Square Enix..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...