Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ο Λουις Σουαρεζ παρουσιάζει τον Γιόσι; FeelsBadMan
lepaterious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Sorry άλλα η nintendo το γ.....ε και ψόφησε σήμερα!
gkalas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 τουλαχιστον ειναι ομορφοΒρε πανέμορφο είναι αλλά βγαίνει σε λίγες μέρες. Το έχω παραγγείλει. Το θέμα είναι οτι εκτός του Starfox δεν δείχνει τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί. 1
xavier Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 και ηθελα ενα next gen tennis, αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο... μεχρι τωρα τπτ απο τη νιντεντο εκτος απο τα γνωστα
dekulinkgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ααχχχχχ ελπιζω τουλαχιστον μετα η square enix να δειξει κατι απο legacy of kain γιατι η nintendo σημερα μας.........
Alithinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 3ds και μόνο 3ds έχουν να δείξουν μαλλον γιατι τα στουντιο επιτραπεζιων κονσολων ασχολουνται με παιχνιδια για το ΝΧ που θα παρουσιαστει στην Ε3 του χρονου...
gkalas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν δε σκάσει κανα μπαμ μεγάλο μπορεί να μιλάμε και για τη χειρότερη εμφάνιση της Nintendo σε έκθεση ever. 1
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν δε σκάσει κανα μπαμ μεγάλο μπορεί να μιλάμε και για τη χειρότερη εμφάνιση της Nintendo σε έκθεση ever. δε πιάνει πάλι την ε3 με το wii music, Μιλάμε εκεί ήταν τόσο μεγάλη η αναγούλα που πήρα που πούλησα το wii μου σε 2 μέρες απόταν την είδα, δε κάνω πλάκα.... btw καταλαβαίνω πόσο κόπο και πόσο αγαπάνε τα παιχνίδια αυτά οι δημιουργοί τους,αλλα να καταλάβουν και αυτοί οτι να μας δείχνουν ένα παιχνίδι 5 λεπτά ενώ είναι πολύ simple καταντάει πολύ πολύ βαρετό...
Alastor192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 νομιζω η νιντεντο απευθυνεται αποκλειστικα σε κοινο 13ετων και κατω πλεον το milking παει συννεφο,το innovation στερευει και τα γραφικα 10 ετων κουρασαν πλεον . Ηλπιζα να δω λιγο Zelda,οχι επειδη εχω WiiU,αλλα να νοσταλγισω λιγο ωραιες εποχες αλλα αποτι φαινεται ουτε καν αυτο θα δουμε 10 λεπτα για Square Enix..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα