Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 η ιστορία θα αλλάξει σίγουρα, το final fantasy vii είχε άποιρα κωμικά στοιχεία που δε ταιριάζουν στο ύφος του advent children, το remake θα είναι πολύ πιο σοβαρό με νέο writting, τώρα το σύστημα μάχης πρέπει να μείνει ίδιο ακόμα και με random battles, αυτό θέλουν οι φαν του παιχνιδιού,καλύτερα γραφικά ίδιο παιχνίδι,το materia system πρέπει να μείνει το ίδιο με προσθήκες spells etc, γενικά πρέπει να προσέξει πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ η square στο τι θα αλλάξει στο game. νομίζω ξέρουμε οτι η ιστορία θα αλειωθεί λίγο στο πιο σοβαρό αλλα δε διαγράφεται το ffvii ,απλά θα έχουμε ένα FINAL FANTASY VII-R (πολύ μου αρέσει έτσι το όνομα με το -R) σε ένα πιο σοβαρό ύφος που ελπίζω προσωπικά να μείνει όσο πιο κοντά στο original. o κόσμος που αγαπάει jrpg λατρέυει atb/turn based system, αυτό μπορούμε να το δούμε σε games ¨οπως τα fire emblem/pokemon/ninokuni/persona/disgaea που πάνε καλά αν και έχουν κρατήσει turn based/strategy rpg battle system. δε χρειάζεται το ff να γίνει bayoneta ή dmc. το θέλουμε atb όπως τα παλιά καλά jrpg, και όποιος νομίζει οτι δε μπορεί να δουλέψει ένα hd jrpg με atb μάλλον δεν έχει παίξει το lost odyssey, που είχε τέλειο σύστημα μάχης ,καλη ιστορία να είχε και αξιόλογους χαρακτήρες και θα ήταν έπος..... Εγώ προσωπικά δεν το έχω παίξει ποτέ, οπότε πιστεύω το αρχικό WTF θα είναι μεγαλύτερο...
lepaterious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δε θα το κάνουμε πάλι όπως το Silent Hills που σκουζανε οτι είναι αποκλειστικοτητα τα fanboys ενώ πουθενά δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Ούτε το FF ούτε το Shenmue ειναι αποκλειστικοτητες του PS4 οπότε δε θα τα χρεωσουμε στη Sony επειδή μας έκανε τη χάρη να τα βάλει στο περίπτερο της.Η Sony ειχε μια τεράστια αποκλειστικοτητα που έκανε σεισμό και αυτή ήταν το Last Guardian. Αν τα άλλα δύο ήταν αποκλειστικά δικά της θα μιλαγαμε και για καταστροφές και για τσουναμια και για οτι άλλο θέλετε. Edit:Η ms έδειξε Dark Souls 3.Να της το χρεωσουμε για δικό της; Ο άγραφος κάνονας εδώ μέσα είναι ο εξής: Ότι παρουσιάζει η sony είναι exclusive ενώ ότι παρουσιάζει η ms σαν exclusive τελικά δεν είναι exclusive.... Κοιτά επειδή θα λένε τα 2 παραδείγματα συνεχεία και συνεχεία ryse και dead rising δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη...... Επίσης σαν παράδειγμα το TR παίζει να το είπαν καμιά 20 φόρες μόνο χτες ότι είναι exclusive κάποιοι πιστεύουν ότι τελικά θα το δουν και άλλου.... Anyway θεωρώ πολύ λάθος την κίνηση της sony να βγει και να κάνει τον ζητιάνο για λογαριασμό κάποιου άλλου αν ήταν η ms θα είχε χώσει χρήμα να γίνει το παιχνίδι χωρίς την ανάγκη του λάου και επίσης είναι λάθος κίνηση γιατί κατευθύνει τα πλήθη να τσοντάρουν σε έναν συγκεκριμένο τίτλο ενώ θα μπορούσαν να τσοντάρουν σε κάποιον άλλο.... Κοινός αυτοί που ζητάνε χρηματοδότηση φάγανε φόλα χτες εξαιτίας της sony.... Θα ήταν ποιο δίκαιο να έδειχνε και άλλα 2 - 3 παιχνίδια....
lepaterious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ...Κοίταξε πέρα από το γεγονός ότι είμαστε στο topic E3 άρα σχολιάζουμε ότι υπάρχει σχετικά με αυτή όπως ποια games είναι exclusive και ποια όχι δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου... Εντάξει αν ξεφεύγουν λίγο τα πνεύματα είναι γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση από την μεριά των εταιριών τι είναι exclusive και τι δεν είναι.... Όντως είχαμε ιστορικές ανακοινώσεις αλλά δεν σημαίνει ότι θα πάμε με το hype της κάθε ανακοίνωσης χρειαζόμαστε λεπτομέρειες και μετά οκ ακολουθούμε... Το check για μένα δεν χρειάζεται να είναι χρήμα, δεν υποστηρίζω κάποιον για αυτό τον λόγο το check για μένα είναι να έχει ποιότητα στο άμεσο μέλλον αυτό με ενδιαφέρει και φυσικά θα το υποστηρίξω εφόσον με καλύπτει.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ελα, ρε συ, ανακοινώθηκαν βόμβες μεγατόνων για το gaming και αυτό που έχουν να πουν κάποιοι είναι "well, η δική μου κονσόλα έχει περισσότερα παιχνίδια σε βάθος 2 χρόνων". Και ναι, αν είναι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, όσο κάτι που βγαίνει για X1-Windows 10 θεωρείται αποκλειστικό, άλλο τόσο αποκλειστικό είναι και κάτι που θα βγει στο PS4 και όχι στο Χ1. Μετρήστε τα πετραδάκια σας, πάω κι εγώ να παίξω κάνα παιχνίδι μέχρι να αρχίσει η Nintendo. Οπως λέει κι ο Μαξ ο Τρελιάρης, αν προσπαθείς να αλλάξεις κάτι που δεν αλλάζει θα σου στρίψει 1
lepaterious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ελα, ρε συ, ανακοινώθηκαν βόμβες μεγατόνων για το gaming και αυτό που έχουν να πουν κάποιοι είναι "well, η δική μου κονσόλα έχει περισσότερα παιχνίδια σε βάθος 2 χρόνων". Και ναι, αν είναι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, όσο κάτι που βγαίνει για X1-Windows 10 θεωρείται αποκλειστικό, άλλο τόσο αποκλειστικό είναι και κάτι που θα βγει στο PS4 και όχι στο Χ1. Μετρήστε τα πετραδάκια σας, πάω κι εγώ να παίξω κάνα παιχνίδι μέχρι να αρχίσει η Nintendo. Οπως λέει κι ο Μαξ ο Τρελιάρης, αν προσπαθείς να αλλάξεις κάτι που δεν αλλάζει θα σου στρίψει Βρε δεν διαφωνώ άπλα αυτές τις βόμβες κάλο δεν είναι να ξέρουμε αν μέσα στα 2 χρονιά θα τις παίξουμε η όχι..... Το αν είναι κάτι αποκλειστικό έμενα δεν με πειράζει καθόλου και λογικό το βρίσκω είτε είναι TR είτε ff7 που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει σαν τίτλος όπως δεν θα με πείραζε να είναι το hitman exclusive.... Το θέμα μου είναι ότι πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκαθαριστεί το τοπίο με τις ανακοινώσεις ώστε να ξέρουμε, δεν λέω ότι δεν είχαμε σημαντικά νέα, για ολα τα γούστα είχε ο φετινός μπαξές άπλα λέω πέρα από τον εντυπωσιασμό τις κάθε conference να δούμε και το πρακτικό κομμάτι... Πότε θα βγουν οι διάφοροι τίτλοι, να δούμε κάνα gameplay και διάφορα άλλα... 1
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Play first on PS4 μαλλον λεει οτι θα βγει και για αλλες πλατφορμες,για να δουμε αν θα αγορασω νωριτερα απο οσο υπολογιζα κονσολα. Εντάξει για τι ανυπέρβλητο Shenmue 3 δεν χωράει συζήτηση. Το Last Guardian σκίζει αλλά βρε παιδιά όσο και να αγαπάτε το Final Fantasy VII από την στιγμή που ξέρετε τι παίζει με το story αν αφήσουν αυτούσιο το battle system με τα random encounters δεν θα κουράσει στην εποχή του σήμερα; Ειδαμε την αποδοχη του FF XIII απο τον κοσμο η οποια δεν ηταν και η καλυτερη. Επισης αν κρινω απο το ''αγαπατε'' δεν εισαι απο τους οπαδους του συγκεκριμενου παιχνιδιου για να καταλαβεις προς τι ο ολος ενθουσιασμος.
NobodyRankXV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 http://www.twitch.tv/nintendo ήδη στο chat πέφτει spam xd
Alithinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 http://www.twitch.tv/nintendo ήδη στο chat πέφτει spam xd The page could not be found, or has been deleted by its owner.
NobodyRankXV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 The page could not be found, or has been deleted by its owner. λωλ περίεργο εμένα μου το ανοίγει μπήκα στο http://e3.nintendo.com/ πάτησα μέσα στο βίντεο και με πέταξε στην σελίδα του twitch xd
Spartan117 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ένα μικρό review από τα conference που είδαBethesda 9/10 + To the point, δείξανε καλά παιχνίδια, in-depth + Fallout 4, all of it + Dishonored 2, can't wait + Doom - Καμια σχεδόν έκπληξη αναμενόμενα πράματα Microsoft 7.5/10 + Halo 5, ότι είδα μου άρεσε + Backwards compatibility, fuck yeah + Tomb Raider, όχι το demo αλλα το trailer μετά από το demo έδειξε πολλές περιοχές, officially hyped + Cuphead! ~ Hololens, πρέπει να δω περισσότερα για να με πείσει, ωραίο concept αλλα θέλει ακόμα δουλειά ~ Gears 4, όχι κακό αλλα όχι και κάτι εκπληκτικό, μπορούσαν να δείξουν demo το οποιο είχε περισσότερο φως, στο stream που έβλεπα το 80% της οθόνης ήταν μαύρο ~ Indies + early access, δεν είμαι μεγάλος fan του early access αλλα είναι πιθανό να δούμε καλά παιχνίδια μέσω αυτού, θα δείξει ~ Forza 6, δείξανε μονο trailer, περίμενα gameplay, άσε τα introduction και τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν από το ταβάνι και δείξε μου gameplay + trailer - Rare, απογοήτευση, ήλπιζα κάτι αντίστοιχο του Kameo (single player AAA) και όχι mmo - 150 για το elite χειριστήριο, σοβαρά τώρα; Mechanical keyboards δεν κοστίζουν τόσο, υπερβολικά τσιμπημένη τιμή - Σε games ούτε μια έκπληξη, ότι περιμέναμε, είδαμε από παιχνίδια. Τα δυο πράματα που δεν περίμενα να δω ήτανε το Hololens και το backwards compatibility EA -5/10 Seriously? (shout-out στον τυπά απο το Unravel, τον λυπήθηκα) Ubisoft 8/10 + Trailer -> Gameplay -> Trailer -> Gameplay -> Just dance (???) -> Trailer -> Gameplay, απλή παρουσίαση που δείξανε μπόλικο gameplay + Εκπλήξεις, For Honor, νέο South Park, Wildlands, Anno 2025, το ότι η παρουσίαση της Ubi δεν ήταν για τον... + Cringy διάλογος, fuck, sex, shit, buttholes! Τόσο κακό που έγινε αστείο + Η Γαλλιδούλα από το Ranbow Six - Just Dance - Το downgrade που θα φάει το Wildlands - Ο Pele από την EA, ήταν τόσο κακή αυτή η παρουσίαση που απλά επηρέασε και την παρουσίαση της Ubi Sony 9/10 + Εκπλήξεις, TLG, Shenmue 3, FF VII remake κρασαρε το μισό internet με αυτά τα τρία + Uncharted 4 oh my, respect στην ND που δείξανε gameplay demo αν και το περιμέναμε, η όλη φάση απλά απίστευτη, θέλω να δω το υπόλοιπο μισό από το demo σήμερα για εμενα με διαφορα το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι που έχουμε δει στην E3 μέχρι στιγμής + Περισσότερα games, λιγότερο Morpheus, καλο το VR αλλα δεν μπορείς να το περάσεις μέσω παρουσίασης, πρέπει να το δεις, απόδειξη η απαίσια παρουσίαση από την Oculus. + Το Horizon πολύ όμορφο, πολύ ωραίο concept και θέλω να δω περισσότερο ~ Destiny, δεν είμαι από αυτούς που παίζουν Destiny οποτε δεν με ενδιέφερε και πολύ οτιδήποτε expansion θέλουν να βγάλουν ~ No Man's Sky, τεράστιο scale αλλα ακόμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πρέπει να κανεις, ποιος είναι ο σκοπός του game πέρα από το exploration - COD, απλά μια από τα ίδια, για άλλη μια φορα, WHO CARES - Το montage πριν το battlefront, για πιο λόγο διάλεξαν να το βάλουν εκεί δεν ξέρω, συν ότι με άγχωσε ότι δεν θα βλέπαμε Uncharted
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα