Postmort3m Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 GLOOOORIOUUUUUS JAPANESE VIDJYAAAAAA !!!11!!! ------------------------------------------------------------------ θα το πω τώρα όμως...Shenmue 3...μιλάμε για ιστορική στιγμή στο gaming και...μουσικούλα, concept video ουτε καν 1 λεπτου, ο Θεος ο Yu στη σκηνή για 1 λεπτό, "κανουμε kickstarter" και...αυτααααα... Fast forward μερικά λεπτά και...σπάσιμο πατερόσακων επι ενα 10λεπτο+ για...CALL OF DUTYYYYYY για 74356873ο συνεχές έτος..Ι don't even ρε μάγκες, πραγματικά...κάθε φορά τα γίδια... Πως να το θέσω, -είχαμε ανακοινώσεις 3ων ΜΕΓΑ τίτλων (FF7/Last G/Shenmue3) - ενα όνειρο θα έλεγα - ανευ φανφάρας, "πυροτεχνημάτων" και ενθουσιασμού, τα ανακοίνωσαν και...ΟΚ, αυτό ηταν... Που είναι εκείνες οι επικές στιγμές ala' ανακοίνωσης Twilight princess π.χ οπου ο λαος στο conference είχε λαλήσει και ξεσηκωθεί ουρλιάζοντας σαν λυκάνθρωποι απο την χαρά τους ? Γενικά, πολύ φευγαλέα/σύντομη η όλη αντίδραση - ιδιως αν λάβουμε υπόψιν πως μιλάμε για ιστορικούς τίτλους - δεν ξέρω, γίνομαι αντιληπτός ? In other news : Mεταξύ μας Μεταξά - και ανευ fanboy-ισμού αλλά η Sony κατέστρεψε χθές, έτσι ? Μιλάμε για εμφάνιση που δύσκολα θα μπορέσει να την ξεπεράσει κάποιος στα επόμενα χρόνια, λογικό κιόλας λαμβάνοντας υπόψιν για τι τιτλους μιλάμε, τέτοια Ε3...σε καμια 10ριά χρόνια οταν ανακοινωθεί το half-life 3 :D Το Horizon επίσης μούρλια, δεν το περίμενα απο την μουφο-εταιρεία που ακουει στο ονομα guerilla games. Μιcrosoft...τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...το Gears 4...ναι...ύπνος, μια απο τα ΠΟΛΥ ίδια κτλπ κτλπ (η επιστροφή στην πιο "ζοφερή" ατμόσφαιρα οπως του 1 μου άρεσε όμως)...Ηalo 5 ? προσωπικά - ενώ φάνηκε ΟΚ/καλό - μου είναι αδιάφορο, για να είμαι ειλικρινής όμως, μετα το ODST το χάος οπότε και το ξέγραψα απο την "λίστα"...Εκείνο με τους πειρατές της Rare φάνηκε πολυ όμορφο πάντως και άπειρο σέβας για την προσθήκη του Backwards compatibility, πολύ ωραία φάση... Ubisoft...ανευ σχολίου ΕΑ : Αρκετό και διαφορετικό πράμα για αρκετό και διαφορετικό κόσμο, εκείνο με το γατακι με το νήμα φάνηκε πολύυυυυυ ωραίο, τα Mass Effect/SW Battlefront κτλπ κτλπ ασχολίαστα... Βethesda : μου άρεσαν αυτά που έδειξαν, εκείνο το Doom 4 όμως...πολύ piss filter, βάλτε λίγο χρωματάκι ρε πστ μου... Αντε να δούμε και Ninty σήμερα, ενα νεο Metroid ή εμφάνιση του Zelda = internet meltdown 9/10 μέχρι στιγμής, θα μου πείτε, οι Ε3 των τελευταίων ετών ήταν μάπα (σχετικά με την ανακοίνωση τίτλων) οπότε... Και πάλι όμως, Shenmue 3 ? Remake FF7 ? Last guardian ? Δεν παίζει ρε, ονειρεύομαι... Στις υγείες μας, σε αναμονή τώρα μέχρι το 2017 για το Shenmue 3 (γκουχ-γκουχ) Συμφωνώ σε όσα λες αν και δεν είναι του γούστου μου final fantasy, shenmue κλπ Το Gears πίστεψε με το αναμένουν ΠΟΛΛΟΙ και οκ Gears είναι τι διαφορετικό περιμένεις να δεις? Προσωπικά ζήλεψα uncharted 4 και αναμένω Gears, Hitman, Division, fallout και Tomb Raider--> αν και δεν τρελαινόμουν αρχικά, από αυτά που είδα μου άρεσε. Φέτος μπορώ να πω ότι και οι δύο εταιρείες είχαν πολύ καλές ανακοινώσεις και το άργησαν αρκετά (2 χρόνια μετά?) κάλλιο αργά παρά ποτέ.
gkalas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Red τιποτα δεν ειχε η Sony που να την κανει να ξεχωριζει απο τη ms και στο λεω εγω που με το Last Guardian επαθα παρακρουση.Τα Shenmue και FF θα ειναι multiplatforms (τιτλοι που προκαλουν μεγαλη ταραχη) οποτε δε τα χρεωνω σε καμια Sony αυτα τα τα δυο.Λες το Gears μια απο τα ιδια,το ιδιο θα πω για το uncharted παρ'ολο που θα τιμηθουν και τα δυο.Ευχαριστη εκπληξη το Horizon οπως και τα γαμηστερα Indies της Ms και το Sea Thieves που ειναι πανεμορφο.Επισης τεραστια κινηση το BC (Οκ εμενα δε με συγκινει τοσο αλλα πολυς κοσμος το περιμενε) και μην αναφερω Hololens που το εβλεπα και δε το πιστευα.Βαλε Halo,βαλε Forza 6 βαλε και τις προσφορες του ea access που ανακοινωθηκαν και αυτο μας κανει μια αρκετα καλη παρουσιαση που σε καμια περιπτωση δε τη "κατεστρεψε" η Sony.Περιμενουμε Nintendo να ανακοινωσει κανα Metroid για να ειμαστε και απο αυτη την εταιρεια καλυμμενοι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Red τιποτα δεν ειχε η Sony που να την κανει να ξεχωριζει απο τη ms. Τα Shenmue και FF θα ειναι multiplatforms (τιτλοι που προκαλουν μεγαλη ταραχη) οποτε δε τα χρεωνω σε καμια Sony αυτα τα τα δυο. Στο xbox δν θα βγουν(το πρωτο σιγουρα απο οτι φαινεται) οποτε σε συγκριση με τον ανταγωνισμο(MS) ειναι megatons της sony.Αλλα και σκετα multiplatform να ηταν και παλι στην pc της sony παρουσιαστηκαν. Απο κει και περα δεν ξερω τι αλλο επρεπε να δειξουν για να ξεχωρισει απο τη MS... Εδειξε παιχνιδια που δεν υπηρχαν στον χαρτη και για τα οποια στο neogaf εκαναν χαβαλε για το ποιο απο τα 3 θα ηθελαν ΑΝ εβλεπαν ομορφο ονειρο ξερω εγω και τα εδειξε και τα 3.. Εδειξε το horizon το οποιο ειναι για πλακα το ποιο ομορφο open world game που εχω δει. Eδειξε Media Molecule καινουριο ip ,(οποτε ετοιμαζομαστε για ΑΑΑ τιτλο και 10αρια παλι ),3 σουπερ μεγκατονς(εδω η MS με την απλη ανακοινωση ,οτι θα βγαλει το FF13 και στο συστημα της ειχε κερδισει την τοτε Ε3.. τωρα ειμαστε ξαφνικα πολυ συγκατημενοι με 3 μεγαλυτερα απο αυτο megatons),''FF κατι''(οχι το remake) που αν εβγαινε στο wii θα κανατε σαν τρελοι και αφησε πολλα απ'εξω...rachet and clank κ.α. ΥΓ. Moυ αρεσε της MS για να μη παρεξηγηθω. sony>MS>bethesda>EA>ubi για μενα.
Ren_of_Heavens Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως που γούσταρα να πάρω PS 4 για το Bloodborne μετά από τις 2 παρουσιάσεις η MS με έψησε να πάρω Xbox One. Hololens φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, το Recore και το Sea of Thieves και το Horizon παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ρετουράρισμα ενός παλαιού παιχνιδιού που πιθανότατα να μείνει αυτούσιο πέρα από τα γραφικά. Το Shenmue 3 το περιμένω πολύ αν και θεωρώ μεγάλη γυφτιά ο τρόπος που το χειρίστηκε η Sony και το Last Guardian είναι τύπου Kameo, από την μια κονσόλα πήγε στην άλλη (μικρό το κακό βέβαια). Καλές ανακοινώσεις κάνανε και οι δυο τους αλλά ειλικρινά τώρα ανεξάρτητα υποκειμενικής αντίληψης, σαν συνολική προσπάθεια δεν σας φάνηκε ότι η MS το πίεσε πιο πολύ το πράγμα; Που είσαι μωρή Nintendo να καούμε και με σένα; 2
red1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Red τιποτα δεν ειχε η Sony που να την κανει να ξεχωριζει απο τη ms και στο λεω εγω που με το Last Guardian επαθα παρακρουση.Τα Shenmue και FF θα ειναι multiplatforms (τιτλοι που προκαλουν μεγαλη ταραχη) οποτε δε τα χρεωνω σε καμια Sony αυτα τα τα δυο.Λες το Gears μια απο τα ιδια,το ιδιο θα πω για το uncharted παρ'ολο που θα τιμηθουν και τα δυο.Ευχαριστη εκπληξη το Horizon οπως και τα γαμηστερα Indies της Ms και το Sea Thieves που ειναι πανεμορφο.Επισης τεραστια κινηση το BC (Οκ εμενα δε με συγκινει τοσο αλλα πολυς κοσμος το περιμενε) και μην αναφερω Hololens που το εβλεπα και δε το πιστευα.Βαλε Halo,βαλε Forza 6 βαλε και τις προσφορες του ea access που ανακοινωθηκαν και αυτο μας κανει μια αρκετα καλη παρουσιαση που σε καμια περιπτωση δε τη "κατεστρεψε" η Sony.Περιμενουμε Nintendo να ανακοινωσει κανα Metroid για να ειμαστε και απο αυτη την εταιρεια καλυμμενοι. Gkala, το Shenmue θα είναι για PS4/PC μονο (το kickstarter το είδες ?), το FF7, ναι, multiplatform... Mιλησα περι press conference και οχι εταιρείας, το Shenmue και FF7 remake τα εδειξαν στης Soony®, οπότε... Περι uncharted...μη τα λες σ'εμενα αδερφέ καθώς - κατα την άποψη μου πάντα - είναι απο τα πιο "άνοστα" και υπερεκτιμημένα franchises που κυκλοφορούν, ποτέ δεν καταλαβα τον ντόρο, πραγματικά όμως... Το Gears...τουλάχιστον το δειγμα που δείξανε...οτι πιο generic εχω δει τον τελευταίο καιρό φίλε πραγματικά στο σημείο που και άλλο λογότυπο/όνομα να κοτσαρες στην οθόνη τιτλου στο τέλος παίζει και να το πίστευα, στην τελική, απο αυτά που έχω διαβάσει, σε αρκετό κόσμο του φανηκε "meh", τωρα, δεν ξέρω... Παντως φιλε, μη σπάζεσαι κατευθείαν με το που κάποιος αναφέρει της λέξεις "MS" και "Sony" στην ίδια πρόταση, κακό πράμα, παιχνίδια σχολιάζουμε και οχι εταιρείες, οποιος θέλει να αρχίσει τις γνωστές κόντρες υπάρχουν και τα αντίστοιχα θέματα για XONE και PS4 1
lepaterious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Από την χθεσινή παρουσίαση της sony μεγάλη εντύπωση μου έκανε ότι θα βγει καινούργιο Hitman επιτελούς κάποια στιγμή.... Τώρα ff7 προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου και το άλλο με την τεράστια γάτα πήγε να με πάρει ο ύπνος κατά την διάρκεια της παρουσίασης του (ναι τα βαριέμαι τρελά τα γιαπωνέζικα παιχνίδια). Επίσης ούτε ένα exclusive της προκοπής δεν μπορούν να κρατήσουν άκου εκεί να κάνουν διαφήμιση οι άφραγκοι το shenmue στο kickstarter..... Άλλος ενδιαφέρον τίτλος για μένα ήταν αυτό από την guerrilla αν και σεναριακά φέρνει λίγο σε terminator wannabe.... Από εκεί και πέρα μου άρεσε το uncharted είχε πλάκα το gameplay του..... Επίσης με πιάσανε τα γέλια όταν παρουσίασε το Viu και θυμήθηκα τα εδώ fanboys που λέγανε ότι η sony δεν θα κάνει πότε τέτοια πράγματα γιατί είναι καθαρά hardcore και λοιπά....... και μόνο η ms τα κάνει και λοιπές π.....ς Από την ms μου άρεσε αυτό που είδα σε αυτή την Ε3 αφιερώθηκε περισσότερο σε δικά της exclusive άρα θα έχουμε πολύ πράγμα να παίξουμε για φέτος..... Επίσης το φοβερό για μένα ήταν το Modding που θα έχει το fallout κάτι το οποίο είναι μεγάλο κομμάτι σε έναν τέτοιο τίτλο.... Από εκεί και πέρα η bethesda και μόνο έδωσε ρέστα είχε πράγμα να δείξει φέτος και οι περισσότεροι πιστεύω ανυπομονούμε για τους τίτλους της, Για 2015 έχουμε μια πολύ καλή Ε3 γεμάτη από τίτλους για όλα τα γούστα και αυτό είναι κάλο. 1
Vole Maulder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, ως μέγας φαν των Gears έχω να πω το εξής. Αυτό που είδα μου άρεσε πάρα πολύ σε θέμα ατμόσφαιρας, art direction και pacing, αλλά ο πρωταγωνιστής Drake-ίζει πάρα πολύ με βάση αυτό που έδειξαν. Δε θέλω και δεν πάει εξυπνάκιας πρωταγωνιστής τέτοιου τύπου σε αυτό το παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να το κάνουν για να ανανεώσουν λίγο τη σειρά και για να ξεχωρίσει από τον Μάρκους, αλλά δεν ξέρω, είμαι πολύ χλιαρός όσον αφορά αυτό το κομμάτι του. Το car chase στο Uncharted ήταν awesomely ridiculous πάντως, εγώ γούσταρα Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2015 από Vole Maulder 1
gkalas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Red δε σπάζομαι με εταιρείες αλλά με ανακριβειες.Βρες καναν αλλο να κατηγορησεις για hating.Τις κονσόλες τις έχω όλες και δε με νοιάζει καμιά εταιρεία.Η κάθε εταιρεία ειδικά στην E3 κάνει ζημιά με exclusives και όχι με multiplatforms.Μια χαρά παρουσίαση ήταν και έδειξε παιχνίδια που τα δύο που είναι μεγατόνων απλά δεν είναι αποκλειστικά της.Μηπως να αρχίσουμε να ουρλιαζουμε και για τα multiplatforms; 2
cortaN@ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Στο xbox δν θα βγουν(το πρωτο σιγουρα απο οτι φαινεται) οποτε σε συγκριση με τον ανταγωνισμο(MS) ειναι megatons της sony.Αλλα και σκετα multiplatform να ηταν και παλι στην pc της sony παρουσιαστηκαν. Απο κει και περα δεν ξερω τι αλλο επρεπε να δειξουν για να ξεχωρισει απο τη MS... Εδειξε παιχνιδια που δεν υπηρχαν στον χαρτη και για τα οποια στο neogaf εκαναν χαβαλε για το ποιο απο τα 3 θα ηθελαν ΑΝ εβλεπαν ομορφο ονειρο ξερω εγω και τα εδειξε και τα 3.. Εδειξε το horizon το οποιο ειναι για πλακα το ποιο ομορφο open world game που εχω δει. Eδειξε Media Molecule καινουριο ip ,(οποτε ετοιμαζομαστε για ΑΑΑ τιτλο και 10αρια παλι ),3 σουπερ μεγκατονς(εδω η MS με την απλη ανακοινωση ,οτι θα βγαλει το FF13 και στο συστημα της ειχε κερδισει την τοτε Ε3.. τωρα ειμαστε ξαφνικα πολυ συγκατημενοι με 3 μεγαλυτερα απο αυτο megatons),''FF κατι''(οχι το remake) που αν εβγαινε στο wii θα κανατε σαν τρελοι και αφησε πολλα απ'εξω...rachet and clank κ.α. ΥΓ. Moυ αρεσε της MS για να μη παρεξηγηθω. sony>MS>bethesda>EA>ubi για μενα. Μια γρηγορη απαντηση: To FF VII: Remake θα ειναι στο Xbox One. (Σε αντιθεση με το Rise of The Tomb Raider που ειναι Xbox exclusive με παραθυρο να ερθει στο PC μετά από 1/2 χρόνια). H Sony χρειαζοταν παρα πολυ ενα timed exclusive εστω και μικρης διαρκειας και φυσικα ειναι megaton τιτλος, γιατι το lineup της φετος και για του χρονου, αντικειμενικα μοιαζει φτωχοτερο σε σχεση με το One, καθως τα περισσοτερα jRPG's που εχουν ανακοινωθει θα ερθουν και σε ps3. ( Αναφερομαι σε Star Ocean V, Persona V, Tales of Zestiria (εχει βγει στο ps3), One Piece: Pirate Warriors 3. Και μπραβο στα studios που υποστηριζουν ακομα το ps3, το οποιο κανει καταπληκτικο finish. ) Για το Shenmue III δε γνωριζω περαιτερω πληροφοριες απο οσα εδειξαν, φυσικα ειναι καλοδεχουμενο. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Απο την αλλη πλευρα, Xbox 360 backwards compatibility, Windows 10/Xbox One connectivity, DX12, Χbox elite controller μαζί με Halo 5, Forza 6, Sea of Thieves, Recore, Rare Reply, Quantum Break, Gears Ultimate, Gears 4, Scalebound, Crackdown, Minecraft, Fable Legends (free to play), Fallout 4 (Fallout 3 free + PC mods μαζι ουσιαστικά το κάνουν semi exclusive deal) + Valve VR deal + Occulus Rift + Microsoft Hololens ...νομίζω το οικοσύστημα της MS ειναι πλεον too big to deny... 4
Ren_of_Heavens Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εγώ θέλω να συμμετέχω στη σφαγή στο Halo 5 Warzone να τα σκίζω όλα και όλους και να πεθαίνω από το Grunt= αξία ανεκτίμητη.
lepaterious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μια γρηγορη απαντηση: To FF VII: Remake θα ειναι στο Xbox One. (Σε αντιθεση με το Rise of The Tomb Raider που ειναι Xbox exclusive με παραθυρο να ερθει στο PC μετά από 1/2 χρόνια). H Sony χρειαζοταν παρα πολυ ενα timed exclusive εστω και μικρης διαρκειας και φυσικα ειναι megaton τιτλος, γιατι το lineup της φετος και για του χρονου, αντικειμενικα μοιαζει φτωχοτερο σε σχεση με το One, καθως τα περισσοτερα jRPG's που εχουν ανακοινωθει θα ερθουν και σε ps3. ( Αναφερομαι σε Star Ocean V, Persona V, Tales of Zestiria (εχει βγει στο ps3), One Piece: Pirate Warriors 3. Και μπραβο στα studios που υποστηριζουν ακομα το ps3, το οποιο κανει καταπληκτικο finish. ) Για το Shenmue III δε γνωριζω περαιτερω πληροφοριες απο οσα εδειξαν, φυσικα ειναι καλοδεχουμενο. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Απο την αλλη πλευρα, Xbox 360 backwards compatibility, Windows 10/Xbox One connectivity, DX12, Χbox elite controller μαζί με Halo 5, Forza 6, Sea of Thieves, Recore, Rare Reply, Quantum Break, Gears Ultimate, Gears 4, Scalebound, Crackdown, Minecraft, Fable Legends (free to play), Fallout 4 (Fallout 3 free + PC mods μαζι ουσιαστικά το κάνουν semi exclusive deal) + Valve VR deal + Occulus Rift + Microsoft Hololens ...νομίζω το οικοσύστημα της MS ειναι πλεον too big to deny... To μονο που πηρε η sony σε exclusive φετος ειναι ολες οι beta παιχνιδιων ναι και την activision με το cod το ειχα ξεχασει αυτο.. που του χρονου θα ειναι παλι στην ms.... Ειπε να της δωσει λιγο να χαρει για φετος ενας τοσο καλοπουλημενος τιτλος. Επισης απο την ubi μαζι με το siege θα παρουν ολοι και τα vegas 1 & 2 Περιμενω απο την ubi το ghost reacon δειχνει φοβερο οπως παντα σαν μεγαλος φαν της σειρας...
Vole Maulder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ρε Cortan, αν είναι να αρχίσουμε να λέμε και όλα τα exclusives του PS4 που θα έρθουν τα επόμενα δύο χρόνια, με τη δική σου λογική. Επίσης, το χειριστήριο των 130 λιρών είτε το βγάλουν είτε όχι δε νομίζω ότι αφορά κανέναν πέρα από pro gamers, που πολύ πιθανό να έχουν τα δικά τους promo deals με άλλες εταιρείες στη μέση, οπότε και δε θα τρέξουν να παίξουν με της MS αν δεν τους σπονσοράρει με καλύτερη προσφορά. Τα mods του Fallout είπαν ότι θα έρθουν και στο PS4 μετά το Χ1, by the way. Λογική η καθυστέρηση, καθώς δε μιλάμε για Windows 10 box. Για τα VR εγώ κρατάω μικρό καλάθι, πάντως, και για τις δύο πλευρές. Για το Hololens, δε, θα αρχίσω να πιστεύω όταν το δω εκτός Ε3 παρουσιάσεων και όταν βγει στην κυκλοφορία. Είναι ακόμα πολύ φρέσκος στη μνήμη ο Milo 2
lepaterious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Τα mods του Fallout είπαν ότι θα έρθουν και στο PS4 μετά το Χ1, by the way. Λογική η καθυστέρηση, καθώς δε μιλάμε για Windows 10 box. http://www.polygon.com/2015/6/15/8783277/fallout-4-on-xbox-one-supports-mods-created-on-the-pc Bethesda Game Studios' Todd Howard told Geoff Keighley on YouTube's E3 stream that the modding feature is currently exclusive to Xbox One, although it won't be available at Fallout 4's launch — it will be added to the game in 2016. Howard also said that he wants to bring the feature to PlayStation 4. Δεν είναι και σίγουρο πάντως..
gkalas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δε θα το κάνουμε πάλι όπως το Silent Hills που σκουζανε οτι είναι αποκλειστικοτητα τα fanboys ενώ πουθενά δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Ούτε το FF ούτε το Shenmue ειναι αποκλειστικοτητες του PS4 οπότε δε θα τα χρεωσουμε στη Sony επειδή μας έκανε τη χάρη να τα βάλει στο περίπτερο της.Η Sony ειχε μια τεράστια αποκλειστικοτητα που έκανε σεισμό και αυτή ήταν το Last Guardian. Αν τα άλλα δύο ήταν αποκλειστικά δικά της θα μιλαγαμε και για καταστροφές και για τσουναμια και για οτι άλλο θέλετε. Edit:Η ms έδειξε Dark Souls 3.Να της το χρεωσουμε για δικό της; 1
Alithinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Παιδιά το Shenmue είναι είδηση. Σημαντικό. Προσωπικά παίζω σε PC, και μέχρι χθες με είχε ενθουσιάσει μόνο η pc της Bethesda. Και σήμερα ξυπνάω και μαθαίνω για... Shenmue 3 ????? Ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξέρετε πόσα χρόνια ήθελα και περίμενα και ήλπιζα για αυτό το παιχνίδι ? Έπαιξα το 1 και το 2 στην εποχή τους, στο Dreamcast, και με είχαν κατενθουσιάσει τότε. Ήταν πολύ immersive και είχα χαθεί στο κόσμο τους. "Did you saw any men wearing black suits ?" Φοβερό παιχνίδι. Κάτι από action, κάτι από fighting, κάτι από sandbox, κάτι από rpg... Μοναδικό στο είδος του. Και το μεγαλύτερο παράπονό μου ξέρετε ποιο ήταν ? Ότι στον τερματισμό του 2, τελειώνει με cliffhanger. Και εδώ και 12 χρόνια περίπου τώρα, αναρωτιέμαι τι να βρίσκεται πίσω από κείνη τη σπηλιά που άνοιξε ο Ryo με το mirror... Και ο Yu Suzuki είπε ότι θα συνεχίζει την ιστορία από 'κει που την άφησε το 2 ? Τι λες τώρα!!!!! Το μόνο κακό θα είναι ότι δεν θα μπορείς να μεταφέρεις το save σου απ' το Shenmue 2. Είχε αυτή τη δυνατότητα το 2, όπου φορτώνοντας save απ το 1 κάποια πράγματα και επιλογές σου περνούσαν στο 2, όπως έκανε αργότερα η σειρά mass effect. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα