Vole Maulder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ντάξει, για πλάκα τα λέγαμε και τελικά έγιναν και τα τρία, Last Guardian, FF 7 Remake και Shenmue 3 Είχε πλάκα και το demo του Uncharted που κόλλησε. Επίσης, το Horizon φαίνεται υπέροχο. 2
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πολυ χαλαρες αντιδρασεις στο remake οι φλωροι απο κατω, εκει πρεπει να τα σπασεις ολα πραγματικα, μερικοι ηταν λες και δεν καταλαβαν τι ειδαν.. Έπρεπε να κατεβάσουμε εμείς λαο να έβλεπες καπνογόνα μέσα... 1
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Shenmue μέσα σε λίγα λεπτά στο kickstarter 600.000$ απο τα 2εκ .χαχαχαχα κάντε κάνα Kickstarter για suikoden vi ρεεεεε Πολυ χαλαρες αντιδρασεις στο remake οι φλωροι απο κατω, εκει πρεπει να τα σπασεις ολα πραγματικα, μερικοι ηταν λες και δεν καταλαβαν τι ειδαν.. έχω την εντύπωση οτι η γενιά που είναι εκεί στην ε3 δε το παίξανε στα χρόνια του το παιχνίδι, όσοι το παίξανε, οι δικοί μας που το έλιωσαν την εποχή ειδικά στην αμερική θα είναι κοντά στα 30 με κάτι μπυροκοιλιές,που να πάει ο άλλος στην ε3 χαχαχαγια όποιον δε κατάλαβε τι σημαίνει το ff vii remake, οι μετοχές της square είναι αυτές χαχαχαbtw και τώρα κατάλαβα γιατί έφυγε ο nomura απο το ffxv/versus, με kingdom hearts 3/ffvii remake τα χέρια του είναι γεμάτα εδώ και 2 χρόνιαsony conference 3
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εχει βρει κανεις την sony press conference στα αγγλικα σε hd? Edit: Βρηκα τελικα.
ultralisk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ΑΥΤΑ είναι...το θέμα είναι πότε θα το δούμε την τρέλα μου μέσα...can't wait SQUARE rulez τέλος 1
gkalas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το Last Guardian έπρεπε οι αλήτες να έλεγαν οτι κυκλοφορεί σήμερα. Δε μπορείς να περιμένεις για τέτοιους τίτλους. Για το Shenmue τα λόγια είναι περιττά όπως και για το remake του έπους που ονομάζεται Final Fantasy 7.Ξαναβρισκω ενδιαφέρον στην Gaming βιομηχανία. Κοπάνα και ενα Metroid σήμερα Ninty θα πάθουμε παράκρουση ολοι. 7
Ren_of_Heavens Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εντάξει για τι ανυπέρβλητο Shenmue 3 δεν χωράει συζήτηση. Το Last Guardian σκίζει αλλά βρε παιδιά όσο και να αγαπάτε το Final Fantasy VII από την στιγμή που ξέρετε τι παίζει με το story αν αφήσουν αυτούσιο το battle system με τα random encounters δεν θα κουράσει στην εποχή του σήμερα; 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν και δεν έχω κονσόλα (έχει φίλος PSάκιας ), χάρηκα που επιτέλους θα βγει το The Last Guardian. Είχε καταντήσει Duke Nukem Forever η κατάσταση.
gkalas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εντάξει για τι ανυπέρβλητο Shenmue 3 δεν χωράει συζήτηση. Το Last Guardian σκίζει αλλά βρε παιδιά όσο και να αγαπάτε το Final Fantasy VII από την στιγμή που ξέρετε τι παίζει με το story αν αφήσουν αυτούσιο το battle system με τα random encounters δεν θα κουράσει στην εποχή του σήμερα;Δε θα κουράσει. Έχω χρόνια να παίξω το έπος και με βελτιωμένα γραφικά θα είναι ονειρικό. Ευκαιρία να το παίξουν και κάποιοι πιο μικροί που με τα παλιά γραφικά δε θα το αγγιζαν. 1
nikos5800 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 φήμες λένε οτι το ff vii-r φτιάχνεται με την unreal engine 4 και θα κυκλοφορήσει μονο σε ps4 και PC κάτι ανάλογο που έγινε με το sf5 άντε επιτέλους ff vii-r, ff xv ,kh3,the last guardian ζούμε μεγάλες στιγμές στο gaming !!!!
polakis21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ενταξει με Shenmue 3, FFVII (δεν το προλαβα, ξεκινησα απο το 8) δεν θελω κατι αλλο. Εκανα ηδη donation στο kickstarter!!!
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Kznek1uNVsg Ωραίο το πιάνο αλλα σε κανει να αναρωτιέσαι αν εχουν ξεμείνει απο ιδέες οι Ιάπωνες... =\ 1
red1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 GLOOOORIOUUUUUS JAPANESE VIDJYAAAAAA !!!11!!!------------------------------------------------------------------θα το πω τώρα όμως...Shenmue 3...μιλάμε για ιστορική στιγμή στο gaming και...μουσικούλα, concept video ουτε καν 1 λεπτου, ο Θεος ο Yu στη σκηνή για 1 λεπτό, "κανουμε kickstarter" και...αυτααααα...Fast forward μερικά λεπτά και...σπάσιμο πατερόσακων επι ενα 10λεπτο+ για...CALL OF DUTYYYYYY για 74356873ο συνεχές έτος..Ι don't even ρε μάγκες, πραγματικά...κάθε φορά τα γίδια...Πως να το θέσω, -είχαμε ανακοινώσεις 3ων ΜΕΓΑ τίτλων (FF7/Last G/Shenmue3) - ενα όνειρο θα έλεγα - ανευ φανφάρας, "πυροτεχνημάτων" και ενθουσιασμού, τα ανακοίνωσαν και...ΟΚ, αυτό ηταν...Που είναι εκείνες οι επικές στιγμές ala' ανακοίνωσης Twilight princess π.χ οπου ο λαος στο conference είχε λαλήσει και ξεσηκωθεί ουρλιάζοντας σαν λυκάνθρωποι απο την χαρά τους ? Γενικά, πολύ φευγαλέα/σύντομη η όλη αντίδραση - ιδιως αν λάβουμε υπόψιν πως μιλάμε για ιστορικούς τίτλους - δεν ξέρω, γίνομαι αντιληπτός ?In other news : Mεταξύ μας Μεταξά - και ανευ fanboy-ισμού αλλά η Sony κατέστρεψε χθές, έτσι ? Μιλάμε για εμφάνιση που δύσκολα θα μπορέσει να την ξεπεράσει κάποιος στα επόμενα χρόνια, λογικό κιόλας λαμβάνοντας υπόψιν για τι τιτλους μιλάμε, τέτοια Ε3...σε καμια 10ριά χρόνια οταν ανακοινωθεί το half-life 3 :DΤο Horizon επίσης μούρλια, δεν το περίμενα απο την μουφο-εταιρεία που ακουει στο ονομα guerilla games.Μιcrosoft...τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...το Gears 4...ναι...ύπνος, μια απο τα ΠΟΛΥ ίδια κτλπ κτλπ (η επιστροφή στην πιο "ζοφερή" ατμόσφαιρα οπως του 1 μου άρεσε όμως)...Ηalo 5 ? προσωπικά - ενώ φάνηκε ΟΚ/καλό - μου είναι αδιάφορο, για να είμαι ειλικρινής όμως, μετα το ODST το χάος οπότε και το ξέγραψα απο την "λίστα"...Εκείνο με τους πειρατές της Rare φάνηκε πολυ όμορφο πάντως και άπειρο σέβας για την προσθήκη του Backwards compatibility, πολύ ωραία φάση... Ubisoft...ανευ σχολίου ΕΑ : Αρκετό και διαφορετικό πράμα για αρκετό και διαφορετικό κόσμο, εκείνο με το γατακι με το νήμα φάνηκε πολύυυυυυ ωραίο, τα Mass Effect/SW Battlefront κτλπ κτλπ ασχολίαστα...Βethesda : μου άρεσαν αυτά που έδειξαν, εκείνο το Doom 4 όμως...πολύ piss filter, βάλτε λίγο χρωματάκι ρε πστ μου...Αντε να δούμε και Ninty σήμερα, ενα νεο Metroid ή εμφάνιση του Zelda = internet meltdown 9/10 μέχρι στιγμής, θα μου πείτε, οι Ε3 των τελευταίων ετών ήταν μάπα (σχετικά με την ανακοίνωση τίτλων) οπότε...Και πάλι όμως, Shenmue 3 ? Remake FF7 ? Last guardian ? Δεν παίζει ρε, ονειρεύομαι...Στις υγείες μας, σε αναμονή τώρα μέχρι το 2017 για το Shenmue 3 (γκουχ-γκουχ)
rouxlas86 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε χτες ειδικά ff7 από την τρολλιά την περσινή. Τρελάθηκα. Όταν είδα shenmue κουφάθηκα ακόμα πιο ολύ γιατί δεν περίμενα ποτέ μετά από τόσο χρόνια να δω την ολοκλήρωση της ιστορίας. Ξαφνικά το τοπίο γέμισε με παιχνιδάρες και άλλες όπως το dreams κτλ. Το να φτάσει το shenmue to status των προηγούμενων προφανώς δεν γίνεται ούτε με ενδιαφέρει να γίνει αυτό, απλά να ολοκληρωθεί. Τέλος ff7 το εγχείρημα είναι απίστευτα δύσκολο γιατί είναι πάρα πολύ λεπτή η γραμμή που θα πρέπει να βαδίσουν για να πετύχει αλλά και πάλι ανατρίχιασα με το video.
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εντάξει για τι ανυπέρβλητο Shenmue 3 δεν χωράει συζήτηση. Το Last Guardian σκίζει αλλά βρε παιδιά όσο και να αγαπάτε το Final Fantasy VII από την στιγμή που ξέρετε τι παίζει με το story αν αφήσουν αυτούσιο το battle system με τα random encounters δεν θα κουράσει στην εποχή του σήμερα; η ιστορία θα αλλάξει σίγουρα, το final fantasy vii είχε άποιρα κωμικά στοιχεία που δε ταιριάζουν στο ύφος του advent children, το remake θα είναι πολύ πιο σοβαρό με νέο writting, τώρα το σύστημα μάχης πρέπει να μείνει ίδιο ακόμα και με random battles, αυτό θέλουν οι φαν του παιχνιδιού,καλύτερα γραφικά ίδιο παιχνίδι,το materia system πρέπει να μείνει το ίδιο με προσθήκες spells etc, γενικά πρέπει να προσέξει πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ η square στο τι θα αλλάξει στο game. νομίζω ξέρουμε οτι η ιστορία θα αλειωθεί λίγο στο πιο σοβαρό αλλα δε διαγράφεται το ffvii ,απλά θα έχουμε ένα FINAL FANTASY VII-R (πολύ μου αρέσει έτσι το όνομα με το -R) σε ένα πιο σοβαρό ύφος που ελπίζω προσωπικά να μείνει όσο πιο κοντά στο original. o κόσμος που αγαπάει jrpg λατρέυει atb/turn based system, αυτό μπορούμε να το δούμε σε games ¨οπως τα fire emblem/pokemon/ninokuni/persona/disgaea που πάνε καλά αν και έχουν κρατήσει turn based/strategy rpg battle system. δε χρειάζεται το ff να γίνει bayoneta ή dmc. το θέλουμε atb όπως τα παλιά καλά jrpg, και όποιος νομίζει οτι δε μπορεί να δουλέψει ένα hd jrpg με atb μάλλον δεν έχει παίξει το lost odyssey, που είχε τέλειο σύστημα μάχης ,καλη ιστορία να είχε και αξιόλογους χαρακτήρες και θα ήταν έπος..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα