Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, σήκωσα την γειτονιά στο πόδι με τα ουρλιαχτα μου στις 4 το πρωί!! Έσκασε βόμβα μεγατόνων στην Sony conference!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και παιζει η μουφα τωρα ,ξεχασα να αναφερω το θαυμασμο μου και το ποσο απιστευτο game μου φανηκε το Horizon....

Δεν σου αρέσει το Titanfall με χέρια του Adam Jensen? :P
Δημοσ.

GT7, God of War 4, Uncharted 4, Devil May Cry 5

ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ???

Dmc λίγο δύσκολο φίλε μου χδ και αν βγει δεν ξέρω αν θα ναι 5 ή συνέχεια του reboot or something like that

Δημοσ.

ε τι κάνει αυτός ο καραγκιόζης ρε με το disney infinity, Νομίζει οτι ο κόσμος νοιάζεται για το παιχνίδι και το ανακοινώνει έτσι, εδώ είδαμε τέρατα πριν και δεν τα ανακοίνωσαν έτσι χαχαχα σαν τηλεμάρκετινγκ κάνει χαχα

Δημοσ.

ε τι κάνει αυτός ο καραγκιόζης ρε με το disney infinity, Νομίζει οτι ο κόσμος νοιάζεται για το παιχνίδι και το ανακοινώνει έτσι, εδώ είδαμε τέρατα πριν και δεν τα ανακοίνωσαν έτσι χαχαχα σαν τηλεμάρκετινγκ κάνει χαχα

Έτσι όπως το Πε πίστεψα ότι θα χει planet στο Kingdom Hearts 

Δημοσ.

btw ο καλύτερος τρόπος να ανακοινωνόταν το remake ήταν να παιχτεί στο τέλος της conference, και μετά να δείξει τον jack trenton να πετάει το μικρόφωνο στο έδαφος και να φέυγει..... αυτό ήταν κύριοι τέλος η ε3 ,κερδίσαμε γειά σας ,τα λέμε τουχρόνου ....

• Like 1
Δημοσ.

20.00

Και η Nintendo 19.00

Πολύ όμορφα οπότε πρώτα Nintendo και πακέτο square enix :D ότι προλάβουμε αν αρχίσει πριν τελειώσει η nintendo αλλά δεν ξέρω 

Δημοσ.

Πολυ χαλαρες αντιδρασεις στο remake οι φλωροι απο κατω, εκει πρεπει να τα σπασεις ολα πραγματικα, μερικοι ηταν λες και δεν καταλαβαν τι ειδαν.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...