Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο υπολογιστης μου κανει ενα θορυβο σαν σφυριγμα... το προβλημα δεν πρεπει να προκυπτει ουτε απο ανεμιστηρακια ουτε απο  cpu , gpu και τροφοδοτικο... και το ιδιο μου ειπε και ενας γνωστος μου (που κανει service σε pc) και δεν βρεικε καποια αιτια...!!! μηπως καποια ιδεα???

Δημοσ.

λοιπον,,, ολα ξεκινησαν οταν εκανα προσπαθησα να κανω format-install w7... ο τοτε σκληρος(seagate 7200rpm .12) δεν διαβαζοταν ωστε να τον κανω format (ενω bootare κανονικα)... μετα απο αρκετη προσπαθεια και παρα πολλα restart καταφερα να μην ανοιγει καθολου(στο loading του w7 να κολλαει)... ετσι εβαλα εναν παλιο (5400rpm 8+ετη) ο οποιος εκανε θορυβο λες και απογηωνόταν πυραυλος ανα τακτα χρονικα διαστημματα... και τωρα του εβαλα εναν ssd(850 evo) ο οποιος ειναι αθορυβος αλλα αυτο το σφυριγμα με εχει νευριασει... ουτε τα 3 ανεμιστηρακια δεν κανουν θορυβο ουτε τα ανεμιστηρακια cpu,gpu!!!

μπορει να ειναι coil whine

psu/gpu

δεν χρειαζεται να ανοιξω καποιο game για να κανει θορυβο!!!

Δημοσ.

ο υπολογιστης μου κανει ενα θορυβο σαν σφυριγμα... το προβλημα δεν πρεπει να προκυπτει ουτε απο ανεμιστηρακια ουτε απο  cpu , gpu και τροφοδοτικο... και το ιδιο μου ειπε και ενας γνωστος μου (που κανει service σε pc) και δεν βρεικε καποια αιτια...!!! μηπως καποια ιδεα???

Σε παρομοιο προβλημά μου με σφύριγμα(πολύ υψηλή συχνότητα) το πρόβλημα ήταν κάποιο βραχυκύκλωμα στην μητρική.Αλλαγή της μητρικής στην εγγύηση και ΟΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Σε παρομοιο προβλημά μου με σφύριγμα(πολύ υψηλή συχνότητα) το πρόβλημα ήταν κάποιο βραχυκύκλωμα στην μητρική.Αλλαγή της μητρικής στην εγγύηση και ΟΚ.

αμα εισαι τυχερος οπως εγω ,,, μου ελειξε η εγγυηση λιγο πριν χαλασει ο hdd οποτε και μητρικη θελει money...!!! αμα ειχε βραχυκυκλωμα η μητρικη θα λειτουργουσε το pc???

Δημοσ.

αν ανοιξεις το πλαινο καπακι και βαλεις το αυτι σου και ακουσεις λιγο προσεκτικα πιστευω μπορεις να καταλαβεις απο ποια μερια προερχεται ο θορυβος.

Δημοσ.

Πάντως μπορεί να κάνει και η οθόνη ή κάποιο άλλο τροφοδοτικο κοντά στο PC ( έξ. Δίσκος, εκτυπωτής κ.α) εισαι σίγουρος ότι είναι απο το tower ?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αν ανοιξεις το πλαινο καπακι και βαλεις το αυτι σου και ακουσεις λιγο προσεκτικα πιστευω μπορεις να καταλαβεις απο ποια μερια προερχεται ο θορυβος.

δυστυχως δεν μπορω να διακρινω το ιδιο και ο τεχνικος που το πηγα...

Πάντως μπορεί να κάνει και η οθόνη ή κάποιο άλλο τροφοδοτικο κοντά στο PC ( έξ. Δίσκος, εκτυπωτής κ.α) εισαι σίγουρος ότι είναι απο το tower ?

Sent from my iPhone using Insomnia

το εχω δοκιμασει και μονο με τροφοδοτικο... χωρις οθονη και εξ συσκευες!!!

Δημοσ.

δοκιμασε το στον αερα εκτος κουτιου και δες απο που ειναι

λεω να μην το δοκιμασω με αυτο τον τροπο...!!!

Δημοσ.

βγαλε τουλαχιστιν το αριστερο πλαϊνο οπως το κοιτασ απο μπροστα και βαλε το αυτι σου να δεις.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος...

Δημοσ.

βγαλε τουλαχιστιν το αριστερο πλαϊνο οπως το κοιτασ απο μπροστα και βαλε το αυτι σου να δεις.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος...

το εκανα αρκετες φορες... σταματησα και ολα τα ανεμιστηρακια... τιποτα!!!

Δημοσ.

δλδ απο την μητρικη ? πια μητρικη εχεις? αλλαξε και μια πριζα ετσι για το check

η μητρικη μου ειναι : gigabyte h67m-d2-b3 ... μπριζα αποκλειεται ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...