Icecut Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 to site auto einai apo ta xeirotera!to vasikotero pou psaxnw egw auth th stigmh einai oi dealers ths nortec kai to sygekrimeno section de douleuei me tipota!kata ta alla...
GeMaNeOg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 icecut exi mono ena joypad apla to anafero giati akousa oti den exi joypad mesa..kostas_crete tha stamatisi se ligo kairo. eidomen Θα παρακαλουσα το Ραδιο Αρβυλα να σταματησει να εκπεμπει για λιγο. Το Ν5 λογικα θα βγει στην αγορα μαζι με τι αλλες κονσολες το 2005 οποτε για 1 1/2 χρονο ειμαστε ενταξει.Ακομη 99 ευρω θα ειναι απο εδω και περα η τιμη του GC και ΟΧΙ μεχρι τον Δεκεμβριο που λενε μερικοι μερικοι.Μ΄αρεσει που ειναι και συγκεκριμενοι "...μεχρι 15 Δεκεμβριου θα ισχυει η προσφορα." :evil: Den ekana kati :roll: Apla ego leo oti exo akousei .. Tora den mporo na ime sigouros , an tixon sas parapliroforisa zitao dimosia signomi. Euxaristo :wink:
orionas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Ενταξει δεν θα σε φαμε κιολας.Απλα επειδη με ενδιαφερει αρκετα η προσφορα το GC (σημερα αγορασα ενα) το εχω ψαξει.Καλο θα ηταν να μην ποσταρουμε εαν δε γνωριζουμε καλα ενα θεμα.Ολοι εχουμε κανει το ιδιο λαθος και θα το ξανακανουμε...
isim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Paidia stin agglia to GC exei 80 lires (giro sta 130E) pistebo oti einai poli kali timi kai me paixnidia san to soul callibur dio den to sizito to pairneis kai meneis kai euxaristimenos
orionas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Παντως εγω χτυπησα ενα GC στα 99E και το Eternal Darkness(κορυφαιο παιχνιδι) και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.Μια απο τις καλύτερες αγορες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.