sentenced13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Σκέφτομαι να πάρω το sony xperia z1 compact αλλά με ακουστικά ήταν απογοητευτικά χαμηλός (το δοκιμασα με (akg k77) , πραγματικά δεν το καταλαβαίνω μια και είχα πάντα Sony λόγο walkman, είδα στο Νετ όλοι κράζουν γιἀυτό το λόγο και η sony τπτ παίζει μονο λυση με Root η με κάποιο appliclation αλλα ήμαρτον ! Οπὀτε μάλλον θα πἀω για Thc one Η THC ΟΝΕ Μ2. Ξέρει κανείς τπτ άλλο πάνω στο θέμα????
nickvas19 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 μπορεις να δωσεις λιγο απο το eq.μην το κραζεις βγαζει καλο ηχο και ετσι πρεπει να ειναι.θες απλα εναν ενισχυτη υστερα αυτα τα ακουστικα που εχεις ρε φιλε...οπου και να τα βαλεις δεν θα ακους το 100%
sentenced13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σου Nick σευχαριστω για την απάντηση αλλα και με πείραγμα στο Eq δεν είναι δυνατός ο ήχος για βόλτα στη πόλη με φασαρία. Ενισχυτή?? Τα ακουστικα αυτα είναι κλειστού τύπυ γιαυτο τα πείρα δεν ειναι τα Τοπ αλλα έχουν πολυ καλη ποιότητα. To κινητό βγάζει μόνο 0.24 βολτ πολυ χαμηλό.το Htc 0.68 σίγουρα αγαπάω sony για την ποιότητα συσκευης και ηχου.
nickvas19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου σιγουρα δεν ειναι και το πιο δυνατο κινητο...αλλα για εμενα ειναι το πιο ποιοτικο σε θεμα ηχου. απο κει και περα ενα ακουστικο δεν ειναι μονο οτι ειναι κλειστο.το δικο σου εχει ευαισθησια 112db με 32ohm και δεν το βοηθαει καθολου.βαλε ψειρες θα δεις οτι θα ακους πιο δυνατα.τετοια ακουστικα θελουν δυναμη δεν ειναι για φορητες συσκευες. απο κει και περα τι μπορεις να κανεις;2 επιλογες 1)ακους με ψειρες...και αμα εισαι οκ το αφηνεις ετσι. 2)εαν οχι και μου πεις μεγαλε εχω τετοια ακουστικα και θα ακουω με ψειρες;τοτε παρε αυτο http://www.skroutz.gr/s/4895663/Fiio-Kilimanjaro-E11.html ή http://www.skroutz.gr/s/4895658/Fiio-Fujiyama-E06.html μπορω να σου προτεινω και μια 3η επιλογη με την προυποθεση οτι θα πας να τα ακουσεις πριν τα παρεις...αλλιως δεν συμφωνω. 3)http://www.skroutz.gr/s/5170757/Audio-Technica-ATH-AX1iS.html με την 2η επιλογη θα ακους πιο δυνατα απο ολες τις εκδοχες.
sentenced13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Θελω ενα κινητο με ψειρες οχι να κουβαλαω και εξτρα ενισχυτη! Αμα βαλω ψειρες καλες?? sony MDR-NC31EM
nickvas19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εσενα οτι σου αρεσει και σε βολευει.τα AKG θελουν ενισχυτη...δυστυχως!απο κει και περα βαλε ψειρες και ακου εαν σου αρεσει το αποτελεσμα. Εγω εχω 5 ακουστικα. 3 sony,1 akg, 1 sennheiser. Απο αυτα το καλυτερο που εχω και με βολευει στα αυτια ειναι το sony MDR-NC13 που λες και εσυ και ηταν στο κουτι μαζι με το z2. Παιζουν αρκετο μπασο μπορω να πω αλλα εαν πεις να το παρεις 50 ευρο...μπορεις να παρεις και τπτ αλλο εξησου καλο με λιγοτερα χρηματα και ισως πιο δυνατο.για μενα μην δώσεις πανω απο 20ευρο για ψειρες. μπορω να σου προτεινω 2... 1)http://www.musicmania.com.gr/music/s13963p 2)http://www.musicmania.com.gr/music/s24563p το 2ο παιζει πιο 'μπασατα' οποτε ισως να μην σου αρεσει...οποτε εαν δεν εισαι σιγουρος μην το παρεις.το πρωτο παιζει πιο φλατ.καλο ειναι εαν μπορεις να τα ακουσεις...για να επιλεξεις.
sentenced13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε σέυχαριστω παρα πολυ ειλικρινα ! ! ! Θα τα ακουσω και θα σου πω τα akg φαινονται καλα. Ελπιζω στο μελλον να σε βοηθησω και εγω σε κατι.
nickvas19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 να μου στειλεις μηνυμα και να μου πεις τι αγορασες. καλες ακροασεις.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά τα AKG του παιδιού έχουν αντίσταση 32Ω και ευαισθησία 112db που σημαίνει ότι μια χαρά μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή που μπορεί να έχει μια Χ ένταση (απλώς θα ακούγονται καλύτερα μετά από ενίσχυση). Εκτός φυσικά και αν έχει ο OP κάποια έκδοση με μεγαλύτερη αντίσταση που δεν διάβασα κάτι τέτοιο. Κατά τα άλλα ναι, είδα ότι το Z1 compact έχει πολύ χαμηλή ένταση και ότι πράγματι ακόμα και 32Ω να είναι too much για τη συσκευή αφού δεν διαθέτει ενισχυτή ήχου όπως άλλες συσκευές και συνεπώς είναι δύσκολο το Z1 να οδηγήσει τα ακουστικά σου. Οι επιλογές που έχεις είναι δυο: 1) Αγοράζεις άλλα ακουστικά με χαμηλότερη αντίσταση 2) Αγοράζεις έναν ξεχωριστό φορητό ενισχυτή ήχου Την επόμενη φορά που θα αγοράσεις τηλέφωνο και αφού σου αρέσει να ακούς μουσική φρόντισε να αγοράσεις μια συσκευή που να διαθέτει κανονικό (έστω και μεσαίας κατηγορίας) ενισχυτή ήχου και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Διαβασε εδω και ειναι χωρις root: http://www.doctorandroid.gr/2014/06/smartphone-sony-xperia-sound-mod.html?m=1
nickvas19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά τα AKG του παιδιού έχουν αντίσταση 32Ω και ευαισθησία 112db που σημαίνει ότι μια χαρά μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή που μπορεί να έχει μια Χ ένταση (απλώς θα ακούγονται καλύτερα μετά από ενίσχυση). Εκτός φυσικά και αν έχει ο OP κάποια έκδοση με μεγαλύτερη αντίσταση που δεν διάβασα κάτι τέτοιο. Κατά τα άλλα ναι, είδα ότι το Z1 compact έχει πολύ χαμηλή ένταση και ότι πράγματι ακόμα και 32Ω να είναι too much για τη συσκευή αφού δεν διαθέτει ενισχυτή ήχου όπως άλλες συσκευές και συνεπώς είναι δύσκολο το Z1 να οδηγήσει τα ακουστικά σου. Οι επιλογές που έχεις είναι δυο: 1) Αγοράζεις άλλα ακουστικά με χαμηλότερη αντίσταση 2) Αγοράζεις έναν ξεχωριστό φορητό ενισχυτή ήχου Την επόμενη φορά που θα αγοράσεις τηλέφωνο και αφού σου αρέσει να ακούς μουσική φρόντισε να αγοράσεις μια συσκευή που να διαθέτει κανονικό (έστω και μεσαίας κατηγορίας) ενισχυτή ήχου και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. φιλε μου με 112db ευαισθησια μπορουν να παιξουν ανετα οπουδηποτε;?! μάλλον οχι.πόσο μαλλον στο z1 οι δυο επιλογες που αναφαιρεις έχουν λεχθει απο εμενα πιο πανω. το κινητο έχει σχεδιαστει να συνδέεται με dac...ισως γι αυτο και δεν έχει πολλα ενισχυτικα. όσο για την αλχημεία που ειπε ο φίλος στο τέλος δεν θα το έκανα...ίσως να έψαχνα για κανενα πρόγραμμα που ίσως να παιζει καπως καλυτερα.
sentenced13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχω αγοράσει τπτ ακομα εχω το sony ericsson wt19i walkman που γαμαει αλλα ειναι 3 χρονια κινητο και αρχιζει να κλανει. Saruman Το διαβαζα πριν λιγο καλο φαινεται.. Επισης για ψειρες ελεγα Betron B750s Earphones Headphones http://www.amazon.co.uk/dp/B00S2P0M1C?psc=1
nickvas19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εσυ ξερεις...μου αρεσει παντως που δεν γραφει πουθενα ουτε ευαισθησια ουτε αντισταση...αλλα γραφει 24k Gold Plated 3.5mm Jack for optimum Performance...το ψέμα το ιδιο.και κανουν και 27 ευρο... ξυπόλητος στα αγκαθια...
pp6210 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Σκέφτομαι να πάρω το sony xperia z1 compact αλλά με ακουστικά ήταν απογοητευτικά χαμηλός (το δοκιμασα με (akg k77) , πραγματικά δεν το καταλαβαίνω μια και είχα πάντα Sony λόγο walkman, είδα στο Νετ όλοι κράζουν γιἀυτό το λόγο και η sony τπτ παίζει μονο λυση με Root η με κάποιο appliclation αλλα ήμαρτον ! Οπὀτε μάλλον θα πἀω για Thc one Η THC ΟΝΕ Μ2. Ξέρει κανείς τπτ άλλο πάνω στο θέμα???? Φίλε μου εγώ έχω ένα ζευγάρι ακουστικά veho 360 Z-2 και παρόλο που δεν είμαι απαιτητικός χρήστης μουσικής, η διαφορά ήχου μεταξύ HTC ONE sv και xperia Z1 compact είναι ασήμαντη αν δεν ενεργοποιήσω το beats audio στο HTC. Το Z1compact ρουτάρεται πανεύκολα και χωρίς κίνδυνο, και μετά υπάρχουν 2-3 mods στους xda developers που θα σου βελτιώσουν ουσιαστικά το θέμα αυτό. @saruman123 και τα δύο mod που αναφέρεις φλασάρονται με recovery άρα θέλουν ρουτ ή ξεκλείδωτο bootloader (που είναι πιό επικύνδυνο).
nickvas19 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 'χαλάει' ο ηχος εστω και λιγο με αυτα τα mods...να το πουμε και αυτο,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα