Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επεσε το κινητο και η οθονη δεν ανοιγει ακουγεται κανονια ηχος οταν το ανοιγεις κανονικα τα πληκτρα αναβουν της αφης ξερετε ποσο κανει για να φιαχτει? S2 η αμα το παω για εγγυηση παιζει να το δεκτουν????? Ευχαριεστω

Και κατι αλλο ρε παιδια μπορω να παρω τις επαφες μου το συνδεω στο pc αλλα βγαζει φωτο καο τα σχετικα τις επαφες πως???? Ευχαριστω

Ξερετε κανα καλο και οικονομικο καταστημα που να φιαχνει μεχρι 40ευρω λογικα η οθονη εχει χαλασει...

Δημοσ.

Δεν το δέχονται με εγγύηση και εξαρτάται από το κινητό για το πόσο θα πληρώσεις!!!

Το κακό είναι ότι μάλλον έχει σπάσει η εσωτερική οθόνη και όχι μόνο το εξωτερικό τζάμι οπότε λογικά αν το πας να στο φτιάξουν υπάρχει περίπτωση να σου ζητήσουν πάνω από 100 ευρώ...

Δημοσ.

Πω καλα αμα ειναι ετσι παμε για αλλο αυτο με τις επαφες ξερει κανεις? Περιμενω και αλλες απαντησεις η αμα καποιος ξερει κατι οικονομικο με 40 δυσκολο... αλλα λεω ισως

Αντε μεχρι 70...ξερει κανεις?και πως παιρνουμε επαφες

Δημοσ.

οχι δεν εχω κανει το θεμα ειναι πω και η βλακεια ειναι οτι εχω βρει με ενα αλλο τροπο που ειδα στο youtube αλλα δεν  διαβαζει το usb το κινητο βγαζει Ελεγκτής διαύλου SM και ενα χ διπλα τι ειναι αυτο?

αλλα το αλλο παραξενο ειναι οτι το κινητο οταν το βαζεις στο pc βγαζει κανονικα τις φωτο και τα σχετικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...