Προς το περιεχόμενο

Windows απο laptop σε pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@8-bitMUSIC, Και το του φίλου σου κάνει αν είναι Home Premium. Γενικά οτιδήποτε κάνει αρκεί να μην έχει ενσωματωμένο crack.

@zio10, μπορείς να ενεργοποιήσεις οποιαδήποτε έκδοση στα branded pc (πχ τα starter να τα κάνεις ultimate). Με το αυτοκόλλητο μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνο την έκδοση που είναι.

Κάνε το test που προείπα, τρέξε ένα keyfinder και θα δεις ότι ο κωδικός είναι διαφορετικός από το αυτοκόλλητο.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς οι εταιρίες το κάνουν για να βγαίνει η παραγωγή ποιο γρήγορα , αλλιώς θα έπρεπε να βάζουν κωδικό σε κάθε laptop οπότε δεν θα μπορούσαν να κάνουν clone τους σκληρούς. Μάλλον κάτι κατάλαβε η MS για αυτό πλέον ενσωμάτωσε τα κλειδιά στο bios για τα win 8.

Συμβαίνει σε όλα τα branded. To αυτοκόλλητο χρησιμοποιήτε μόνο σε ένα pc εννοείτε.

Δηλαδή λες ότι με το αυτοκόλλητο που έχουν μπορείς να ενεργοποιήσεις όποια έκδοση θέλεις (διαφορετική από αυτή που είχαν από τη μάνα τους); Ή ότι τα Windows που φοράνε είναι ενεργοποιημένα με άλλο κωδικό οπότε αυτός στο αυτοκόλλητο "περισσεύει";

"διαφορετική από αυτή που είχαν από τη μάνα τους"Χαχαχαχα τρελακοζζζζ.. :p272668
  • Like 1
Δημοσ.

Πες μου τι μάρκα είναι το laptop να σου δώσω κωδικό για ultimate να δοκιμάσεις μόνος σου!

Δημοσ.

Δεν με πολυνοιάζει αν ειναι νομιμο η παράνομο απλά επειδή θέλω να εχω ολα τα updates και οταν βγουν τα 10 να κάνω update κανονικά... Με πειρατικά δεν γίνετε αυτό σωστά? αλλιώς δεν θα με πείραζε να τα έβαζα και έτσι, με 100€ παω 16 gb ram η τα τρώω σε σουβλάκια.

{<br /> ASIStreamID = 5;<br />}

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις linux στο desktop να κρατήσεις τα 100 ευρώ  για αγορά των windows 10

• Confused 1
Δημοσ.

@8-bitMUSIC, Και το του φίλου σου κάνει αν είναι Home Premium. Γενικά οτιδήποτε κάνει αρκεί να μην έχει ενσωματωμένο crack.

@zio10, μπορείς να ενεργοποιήσεις οποιαδήποτε έκδοση στα branded pc (πχ τα starter να τα κάνεις ultimate). Με το αυτοκόλλητο μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνο την έκδοση που είναι.

Κάνε το test που προείπα, τρέξε ένα keyfinder και θα δεις ότι ο κωδικός είναι διαφορετικός από το αυτοκόλλητο.

Το έχω δει αυτό σε μερικά μοντέλα όντως. Branded εννοείς όλα τα laptop και τα επώνυμα desktop σωστά;

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις linux στο desktop να κρατήσεις τα 100 ευρώ  για αγορά των windows 10

Μπορεί να θέλει να παίζει και κανένα παιχνιδάκι στο desktop όμως...:)

• Like 1
Δημοσ.

ναι σωστά. ότι είναι εταιρίας (και ουσιαστικά μαζικής παραγωγής) και όχι χτισμένα κομμάτι-κομμάτι. (εξαιρούνται τα εγχώρια)

• Like 1
Δημοσ.

Ολόκληρη gtx 970 θα βάλω με linux θα το χω ? :D hp ειναι το λαπτοπακι.. Btw ουσιαστικά το ίδιο ειναι αν αγοράσω τα 7 100€ η τα 10 100€ γιατί ειπαν θα μπορούμε να κάνουμε δωρεάν update απο τα 7 στα 10

272668

Δημοσ.

<p>ναι σωστά. ότι είναι εταιρίας (και ουσιαστικά μαζικής παραγωγής) και όχι χτισμένα κομμάτι-κομμάτι. (εξαιρούνται τα εγχώρια)</p>

Φίλε μου έτρεξα ενα key finder και όντως ήταν διαφορετικό απο αυτο κατω στο λαπτοπ... Τώρα ομως δηλαδή τι πρέπει να κάνω? Απο που να κατεβάσω τα windows? και πως τα ενεργοποιώ?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...