Προς το περιεχόμενο

Windows απο laptop σε pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, επειδή θα φτιάξω ενα pc και το κόστος των windows (100€) ειναι αρκετά μεγάλο, υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αποκτήσω αυθεντικά και κάπως ποιο φτηνά?

Στο σπίτι υπάρχει και ενα λάπτοπ με windows 7 64 bit τον οποίο χρησιμοποιεί η μητέρα μου για browsing, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βάλω στο desktop?

Δεν με πειράζει αν δεν δουλεύουν μετα στο λαπτοπ μπορω να της βάλω linux

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

μπορουν να δουλευουν και στα 2 ταυτοχρονα.

βρες καπου (τορρεντ) τα 7 64bit και κατα την εγκατασταση δωσε το κλειδι που χρησιμοποιεις στο λαπτοπ

Δημοσ.

μπορουν να δουλευουν και στα 2 ταυτοχρονα.

βρες καπου (τορρεντ) τα 7 64bit και κατα την εγκατασταση δωσε το κλειδι που χρησιμοποιεις στο λαπτοπ

Το έχεις δοκιμάσει αυτό; Κανονικά νομίζω δεν πρέπει να δουλεύουν ταυτόχρονα

Δημοσ.

Στο σπίτι υπάρχει και ενα λάπτοπ με windows 7 64 bit τον οποίο χρησιμοποιεί η μητέρα μου για browsing, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βάλω στο desktop?

Δεν με πειράζει αν δεν δουλεύουν μετα στο λαπτοπ μπορω να της βάλω linux

Όχι όταν πας να ενεργοποιήσεις  τα Windows στο desktop με το ίδιο κλειδί που έχεις από το laptop θα σου βγάλει μήνυμα ότι το συγκεκριμένο κλειδί χρησιμοποιείτε σε άλλον υπολογιστή. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ok :/ μήπως γίνετε να δανειστώ απο κάποιον φίλο μου που τα έχει αγοράσει με το cd και να τα βάλω? αν οχι αυτο με τα κλειδιά που τα πουλάνε 20€ ειναι τα κανονικά αυθεντικά?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

το χω κανει παλιοτερα, με τα βιστα ομως

Λοιπόν γίνεται και ο φίλος έχει δίκιο. Τα vista και 7 ενεργοποιούνται από το εργοστάσιο με OEM κωδικούς και certificate. Αν τρέξεις κάποιο keyfinder θα δεις ότι ο κωδικός που βγάζει δεν είναι ίδιος με αυτόν με το αυτοκόλλητο. Αν δεν έχεις κάνει format το laptop της μητέρας ή το έχεις κάνει από δίσκο ανάκτησης τότε ο κωδικός είναι του εργοστασίου και μπορείς να ενεργοποιήσεις τον κωδικό του αυτοκόλλητου κανονικά στον σταθερό σου. Αν έχεις κάνει format και έχεις βάλει τον κωδικό του αυτοκόλλητου, πες μου να σου πω πως να ενεργοποιήσεις το laptop με OEM τρόπο (θέλει generic key και certificate).

ΥΓ. σε branded pc όπως τα laptops που έχουν flag στο bios μπορείς να ενεργοποιήσεις όποια έκδοση θέλεις και να είναι αυθεντική! πχ όπως είναι τώρα του βάζεις ultimate generic key και ενεργοποιήτε κανονικά.

Δημοσ.

Ακομα και αν δουλεψει αυτο που σκεφτεσαι θα ηταν παρανομο.

Windows που αγοραστηκαν μαζι με υπολογιστη προοριζονται για (νομιμη) χρηση μονο με το συγκεκριμενο υπολογιστη και δεν μεταβιβαζονται σε αλλον, ακομα και αν οντως σταματησεις να τα χρησιμοποιεις εκει.

Αν ηταν ετσι κανεις δεν θα αγοραζε retail εκδοση, την οποια παρεπιπτοντως χρειαζεσαι για να κανεις νομιμα αυτο που θες και ειναι ακομα πιο ακριβη.

Εδω θα ταιριαζε να πει καποιος οτι κανεις που κανεις παρανομια, τουλαχιστον go all the way :-D

Αλλα κανενας σε αυτο το forum δεν προκειται να σου προτεινει κατι τετοιο.

Δημοσ.

<p>Ακομα και αν δουλεψει αυτο που σκεφτεσαι θα ηταν παρανομο.</p> <p>Windows που αγοραστηκαν μαζι με υπολογιστη προοριζονται για (νομιμη) χρηση μονο με το συγκεκριμενο υπολογιστη και δεν μεταβιβαζονται σε αλλον, ακομα και αν οντως σταματησεις να τα χρησιμοποιεις εκει.</p> <p>Αν ηταν ετσι κανεις δεν θα αγοραζε retail εκδοση, την οποια παρεπιπτοντως χρειαζεσαι για να κανεις νομιμα αυτο που θες και ειναι ακομα πιο ακριβη.</p> <p> </p> <p>Εδω θα ταιριαζε να πει καποιος οτι κανεις που κανεις παρανομια, τουλαχιστον go all the way :-D</p> <p>Αλλα κανενας σε αυτο το forum δεν προκειται να σου προτεινει κατι τετοιο.</p>

Δεν με πολυνοιάζει αν ειναι νομιμο η παράνομο απλά επειδή θέλω να εχω ολα τα updates και οταν βγουν τα 10 να κάνω update κανονικά... Με πειρατικά δεν γίνετε αυτό σωστά? αλλιώς δεν θα με πείραζε να τα έβαζα και έτσι, με 100€ παω 16 gb ram η τα τρώω σε σουβλάκια.

{<br /> ASIStreamID = 5;<br />}

Δημοσ.

Δεν με πολυνοιάζει αν ειναι νομιμο η παράνομο απλά επειδή θέλω να εχω ολα τα updates και οταν βγουν τα 10 να κάνω update κανονικά... Με πειρατικά δεν γίνετε αυτό σωστά? αλλιώς δεν θα με πείραζε να τα έβαζα και έτσι, με 100€ παω 16 gb ram η τα τρώω σε σουβλάκια.

{<br /> ASIStreamID = 5;<br />}

Και στη Microsoft κλέφτες θα γίνουνε;; :P :D

Δημοσ.

Ακομα και αν δουλεψει αυτο που σκεφτεσαι θα ηταν παρανομο.

Windows που αγοραστηκαν μαζι με υπολογιστη προοριζονται για (νομιμη) χρηση μονο με το συγκεκριμενο υπολογιστη και δεν μεταβιβαζονται σε αλλον, ακομα και αν οντως σταματησεις να τα χρησιμοποιεις εκει.

Αν ηταν ετσι κανεις δεν θα αγοραζε retail εκδοση, την οποια παρεπιπτοντως χρειαζεσαι για να κανεις νομιμα αυτο που θες και ειναι ακομα πιο ακριβη.

Εδω θα ταιριαζε να πει καποιος οτι κανεις που κανεις παρανομια, τουλαχιστον go all the way :-D

Αλλα κανενας σε αυτο το forum δεν προκειται να σου προτεινει κατι τετοιο.

Προφανώς οι εταιρίες το κάνουν για να βγαίνει η παραγωγή ποιο γρήγορα , αλλιώς θα έπρεπε να βάζουν κωδικό σε κάθε laptop οπότε δεν θα μπορούσαν να κάνουν clone τους σκληρούς. Μάλλον κάτι κατάλαβε η MS για αυτό πλέον ενσωμάτωσε τα κλειδιά στο bios για τα win 8.

^Και σε πόσα pc μπορείς να τα βάλεις; Κάπως κουλό δεν είναι αυτό; :)

Συμβαίνει σε όλα τα branded. To αυτοκόλλητο χρησιμοποιήτε μόνο σε ένα pc εννοείτε.

Δημοσ.

το χω κανει παλιοτερα, με τα βιστα ομως

Λοιπόν γίνεται και ο φίλος έχει δίκιο. Τα vista και 7 ενεργοποιούνται από το εργοστάσιο με OEM κωδικούς και certificate. Αν τρέξεις κάποιο keyfinder θα δεις ότι ο κωδικός που βγάζει δεν είναι ίδιος με αυτόν με το αυτοκόλλητο. Αν δεν έχεις κάνει format το laptop της μητέρας ή το έχεις κάνει από δίσκο ανάκτησης τότε ο κωδικός είναι του εργοστασίου και μπορείς να ενεργοποιήσεις τον κωδικό του αυτοκόλλητου κανονικά στον σταθερό σου. Αν έχεις κάνει format και έχεις βάλει τον κωδικό του αυτοκόλλητου, πες μου να σου πω πως να ενεργοποιήσεις το laptop με OEM τρόπο (θέλει generic key και certificate).

ΥΓ. σε branded pc όπως τα laptops που έχουν flag στο bios μπορείς να ενεργοποιήσεις όποια έκδοση θέλεις και να είναι αυθεντική! πχ όπως είναι τώρα του βάζεις ultimate generic key και ενεργοποιήτε κανονικά.

Ευχαριστώ πολύ φίλε, οχι δεν εχω κάνει φορματ, δλδ κατεβάζω τα windows απο κάποιο torrent και τα βαζω μέσο usb στο pc? και μετά ενεργοποιώ το key του λαπτοπ?{

"Accept-Encoding" = gzip;

"Content-Length" = 45;

"Content-Type" = "application/x-www-form-urlencoded; charset=utf-8";

Cookie = "ins_coppa=0; ins_member_id=272668; ins_modtids=%2C; ins_pass_hash=1199bf025744a6e047707f9a561e8edf; ins_rteStatus=rte; ins_session_id=8c26c9bc2b23e793fc82aa4ff2818d86; ins_sfc=1422962579; ins_sfct=Mouse; __cfduid=d0926ebc914ae31efbc092a51a852297b1416402618; __gads=ID=cfb7d98aba8a5634:T=1418233564:S=ALNI_MbpBhb3xzmgMErbTHeRUOMmvtQ_3Q; _ga=GA1.2.1711709107.1418233565; ins_member_id=0; ins_pass_hash=0; ipsconnect_3aa764abb6957d67cfeade74982c7599=1";

"User-Agent" = "Insomnia 3.2.0 rv:20130121 (iPad; iPhone OS 8.1.2; el_GR)";

}

Δημοσ.

Προφανώς οι εταιρίες το κάνουν για να βγαίνει η παραγωγή ποιο γρήγορα , αλλιώς θα έπρεπε να βάζουν κωδικό σε κάθε laptop οπότε δεν θα μπορούσαν να κάνουν clone τους σκληρούς. Μάλλον κάτι κατάλαβε η MS για αυτό πλέον ενσωμάτωσε τα κλειδιά στο bios για τα win 8.

Συμβαίνει σε όλα τα branded. To αυτοκόλλητο χρησιμοποιήτε μόνο σε ένα pc εννοείτε.

Δηλαδή λες ότι με το αυτοκόλλητο που έχουν μπορείς να ενεργοποιήσεις όποια έκδοση θέλεις (διαφορετική από αυτή που είχαν από τη μάνα τους); Ή ότι τα Windows που φοράνε είναι ενεργοποιημένα με άλλο κωδικό οπότε αυτός στο αυτοκόλλητο "περισσεύει";

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...