Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι για ασύρματα ακουστικά. Ο λόγος είναι ότι το καλώδιο το θεωρώ γενικά άβολο, και συνήθως είναι ο λόγος που χαλάνε τα περισσότερα που έχω πάρει. Λίγο θα ξεχαστώ και θα τεντώσει το καλώδιο, λίγο θα πατηθεί κάτω από την καρέκλα, το'χω δει το έργο, το βαρέθηκα..

Εδώ και αρκετά χρόνια έχω τα Philips, με υπηρέτησαν (και εξυπηρέτησαν) αξιοπρεπώς, αλλά σκέφτομαι αλλαγή σε κάτι πιο καινούριο. Αυτό που με χαλάει κατά κύριο λόγο, είναι ότι ο πομπός είναι IR, δηλαδή πρέπει να είμαι ακριβώς στην ευθεία για να μην έχει παράσιτα. Δηλαδή παίζει να κάθομαι στην καρέκλα, να ακούω καλά, κι αν πάω λίγο πιο πίσω στο κρεβάτι αρχίζει τα παράσιτα. Πρέπει κάθε λίγο να το στρέφω προς την μεριά που είμαι. Ενοχλητικό.

Μπαταρίες παίρνει 2 ΑΑΑ, έχω συμβιβαστεί κάπως με αυτό, έχω ούτως ή άλλως και κάποιες επαναφορτιζόμενες και κάνω την δουλειά μου χωρίς επιπλέον κόστος. Αλλά αν υπάρχει κάτι σε επαναφορτιζόμενο, θα το προτιμήσω..

ΔΕΝ αναζητώ επαγγελματική ποιότητα, οπότε και το κόστος θα είναι ανάλογο...

Αν υπάρχει κάτι <40-50 ευρώ θα είμαι ικανοποιημένος...

Δημοσ.

Αν πάρεις κάτι σε 2,4ghz και όχι RF δεν θα χεις πρόβλημα. Έχω κάποια logitech (μου διαφεύγει το μοντέλο) που είναι μια χαρά χωρίς καθόλου παράσιτα. Παλιά είχα κάτι Sony RF με τα οποία δεν κατάφερα ποτέ να ακούσω μουσική από τα παράσιτα.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχα σκοπό να δώσω τόσα πολλά κυρίως επειδή δεν προορίζεται για καθημερινή χρήση...

Τι χαρακτηριστικά είναι αυτά που πρέπει να κοιτάω;

Δημοσ.

μια ερωτησούλα για να μην ανοίγω νέο θέμα:

έχω τα SBH20 της Sony

με ένα ΒΤ δοντάκι, θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ πλήρως στο PC μου;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην τιμή που θέλεις δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο δυστυχώς πλην αυτού που κάνει 59..  :/

Link.png Site: TDK WR780

Πώς σου φαίνεται?

Εν τω μεταξύ τώρα πρόσεξα πως τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι Bluetooth. Δεν βολεύει κάτι τέτοιο, μιας και έχω σκοπό πχ να τα συνδέσω με το Hi-Fi (που έχω με την σειρά του συνδεδεμένο και στο PC)..

Από ό,τι καταλαβαίνω ίσως χρειαστεί να δώσω κάτι παραπάνω. Βλέπω κάτι Sennheiser RS-120 γύρω στα 75 ευρώ, βέβαια κι αυτά έχουν τα ίδια μαξιλαράκια που τρίβονται μετά από κάποιο καιρό, ενώ ζεσταίνουν τα αυτιά σχετικά γρήγορα, θα προτιμούσα ίσως αυτά με την τρύπα στην μέση.

Επεξ/σία από Sadako
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια ερωτησούλα για να μην ανοίγω νέο θέμα:

έχω τα SBH20 της Sony

με ένα ΒΤ δοντάκι, θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ πλήρως στο PC μου;

bump

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφέρω το τόπικ για να μην ανοίγω νέο, μιας και ξανασκέφτομαι την αγορά που δεν έκανα τελικά τότε..

Μέσα σε 1μιση χρόνο υπάρχει κάποια νέα πρόταση πέρα από τα Sennheiser RS 120 II;

Επεξ/σία από Sadako
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα τυχαια αυτα->http://www.skroutz.gr/s/6991279/Creative-Sound-Blaster-Jam-Wireless.html

Νομιζω πως κανουν για αυτο που θελεις.

Υ.γ Διατηρω μια επιφυλλαξη γενικοτερα για την συνδεση bluetooth, τουλαχιστων οσο αφορα τον ηχο.

Εχω ενα σετακι ηχεια edifier bt1700(πλεων εχουν ~160ευρω) και οσες συσκευες κ εαν εχω συνδεσει(κινητα/laptop) ασυρματα ο ηχος ειναι μετριος.Μολις βαλω το κλασικο καρφι γινετε αισθητα καλυτερος, ειδικα στα μπασα.

Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει και το blurtooth/καρτα ηχου της συσκευης που στελνει τον ηχο μιας και δεν εχω δοκιμασει και με καμια ναυαρχιδα. .

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...