Samsung69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα,δε ξέρω αν δημοσιεύω στη σωστή ενότητα αλλά το laptop μου της hp δε βλέπει το wifi.απο tablet και smartphone μπαίνει κανονικά.τι να κάνω;έχω windows 8.
Samsung69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Βλέπει τα wifi της γειτονιάς αλλά όχι το δικο μου.απο ταμπλετ και κινητό μπαίνω κανονικά απο κινητό Στέλνω τώρα.έχω αναγκη τον υπολογιστη και δεν έχω λεφτά για τεχνικο
CMD Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 έχεις στο router τίποτα ενεργοποιημένα 5GHZ;
infin1tyGR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέσου με κάποια άλλη συσκευή, μπες στο interface του router (συνήθως θα είναι σε μία από τις διευθύνσεις 192.168.1.1 ή 192.168.2.1 ή 192.168.1.254) και άλλαξε κανάλι από τις ρυθμίσεις για το WiFi. Βάλε κάποιο από 1 έως 11.
Samsung69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Απο ποια αλλη συσκευή;απο δυο αλλά ταμπλετ και ενα κινητό μπαινω κανονικα.γίνεται μέσω ταμπλέτ να κάνω τις ρυθμίσεις αν και δε κατάλαβα παλι πως.τέλος έχω της forthnet router.ευχαριστώ παρακαλώ σώστε με έχω μεινει χωρίς λάπτοπ.
infin1tyGR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Απο ποια αλλη συσκευή;απο δυο αλλά ταμπλετ και ενα κινητό μπαινω κανονικα.γίνεται μέσω ταμπλέτ να κάνω τις ρυθμίσεις αν και δε κατάλαβα παλι πως.τέλος έχω της forthnet router.ευχαριστώ παρακαλώ σώστε με έχω μεινει χωρίς λάπτοπ. Θα συνδεθείς κανονικά στο WiFi με το κινητό ή το tablet ή αν βολεύει μπορείς να συνδέσεις προσωρινά το laptop με καλώδιο. Θα ανοίξεις τον browser και θα δώσεις τη διεύθυνση http://192.168.1.1ή http://192.168.1.254 που σε μια από αυτές θα δεις το interface του router. Από εκεί κάνεις login στο router (συνήθως τα default στοιχεία είναι username: admin και password: admin) και αφού βρεις τις ρυθμίσεις που αφορούν το WiFi αλλάζεις κανάλι σε κάποιο από 1-11. Κάθε router είναι διαφορετικό οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.
Samsung69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μου κολλαει Ουτε δέχεται το admin admin
infin1tyGR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε Username: user και password ασ' το κενό. Λογικά το interface θα είναι κάπως έτσι. Εκεί που λέει Channel θα πρέπει να επιλέξεις GREECE και από δίπλα κάποιο άλλο από αυτό που έχει τώρα.
Samsung69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε Username: user και password ασ' το κενό. Λογικά το interface θα είναι κάπως έτσι. Εκεί που λέει Channel θα πρέπει να επιλέξεις GREECE και από δίπλα κάποιο άλλο από αυτό που έχει τώρα. εισαι αρχηγος!!!!σου στελνω απο το λαπτοπ το εφτιαξα δηλαδη εσυ το εφτιαξες.ευχαριστω καληνυχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα