Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά αυτό με τον i5 δεν είναι όσο τραγικό όσο το περιγράφεις.

Με την προσθήκη ssd δεν το συζητάμε καν ότι θα πρόκειται για άλλο λαπτοπ.

SSD είναι ο σκληρός δίσκος; δηλαδή να βγάλω τον δικό μου σκληρό και να βάλω έναν καινούργιο σωστά; πόσοπάνε αυτοί οι ssd; κρίμα γιατί είναι και 1 τέρα ο σκληρός :(

Δημοσ.

SSD είναι ο σκληρός δίσκος; δηλαδή να βγάλω τον δικό μου σκληρό και να βάλω έναν καινούργιο σωστά; πόσοπάνε αυτοί οι ssd; κρίμα γιατί είναι και 1 τέρα ο σκληρός :(

Υπολόγιζε ένα 80ευρώ και μέσα στο λαπτοπ θα βάλεις 120gb ssd και τον εσωτερικό θα το κάνεις εξωτερικό,κουμπώνοντας τον μέσα σε usb 3 θήκη.

Με 80ευρώ σου υπολόγισα δίσκο και θήκη.

Δημοσ.

Υπολόγιζε ένα 80ευρώ και μέσα στο λαπτοπ θα βάλεις 120gb ssd και τον εσωτερικό θα το κάνεις εξωτερικό,κουμπώνοντας τον μέσα σε usb 3 θήκη.

Με 80ευρώ σου υπολόγισα δίσκο και θήκη.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. ίσως για αρχή δεν το κάνω γιατί το σκέφτομαι να κουβαλάω μαζί εξωτερικό καλώδια κτλ,,θα πιάνει χώρο και δεν θα είναι τόσο βολικό. Λογικά θα μαζέψω λίγα χρήματα παραπάνω και θα αγοράσω κάποιον μεγαλύτερο στα 500 gb !

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. ίσως για αρχή δεν το κάνω γιατί το σκέφτομαι να κουβαλάω μαζί εξωτερικό καλώδια κτλ,,θα πιάνει χώρο και δεν θα είναι τόσο βολικό. Λογικά θα μαζέψω λίγα χρήματα παραπάνω και θα αγοράσω κάποιον μεγαλύτερο στα 500 gb !

Εκει υπολογιζεις για 200+ ευρω. :P

• Like 1
Δημοσ.

Παντως αυτο που παιρνετε λαπτοπ με 250Ε και μετα σερνονται και ρωτατε γιατι...

Και δινετε αλλα 100Ε για μνημες-σκληρους.

Γιατι δεν παιρνετε εξαρχης λαπτοπ με 350Ε που ειναι κλασεις ανωτερα?

Και στο τελος χαλατε ιδια η παραπανω χρηματα και παλι σερνονται...

Δημοσ.

μην ξεχναμε και τις περιπτωσεις οπου ξηλωνεις το dvdrw βαζεις θηκη για δισκο εκει (hdd caddy) και στην θεση που ηταν ο αρχικος δισκος ριχνεις τον ssd

Ετσι εχεις και τους δυο δισκους πανω στο μηχανημα χωρις εξωτερικες θηκες και καλωδια.Απλα δεν εχεις dvdrw που μην κοροιδευομαστε , εχει ψιλοπεθανει...ολα με στικς γινονται.

Αλλα και αν καποιος το χρειαστει , μπορει να παρει με λιγα ευρω usb dvdrw  να κανει την δουλεια του.

Δημοσ.

Το δικο μου που εχω το lenovo g505 εχει amde1 επεξεργαστη 4gb ram και πηγαινει μια χαρα δεν αργει οπως του φιλου παραπανω.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω, έχει βελτιωθεί η απόδοση του χωρίς να του έχω κάνει κάτι!

Μάλλον με άκουσε και φοβήθηκε ότι θα τον ανοίξω :)

Αυτο το λεω και εγω αμαν κατι δεν παει καλα ή λεω φτιαξου για να μην σε κανω φορματ και θα υποστεις τις συνεπιες των πραξεων σου στο λεω.. και αμεσος φτιαχνονται αν οχι τοτε παω για φορματ αμεσος. Μεταξυ σοβαρου και αστειου οι υπολογιστες μας νιωθουν μας ακουνε οταν τους μιλαμε εε πως εκτελουν αυτο που θα τους πουμε με λογια ; :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Το κυρίως πρόβλημα δεν είναι ο επεξεργαστής.

Οι ενημερώσεις των γουιντος, schedule mainframe windows, system hard disk restore...

Ολα αυτά γονατίζουν το σύστημα σου.

Άμα συνδυάζεται με αργό επεξεργαστή ακόμα χειρότερα.

Αυτά πρέπει να γίνουν διαγραφή (schedule mainframe 8.1) ή Απερνεγοποιηση από administration tools (windows services-> windows updates) και από το σκληρό σταμάτημα monitoring mode...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...