andreasr10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα το παραπάνω laptop από τη προσφορά e inclusion 230 ευρω. Δεν περίμενα και πολλά λόγω της χαμηλής τιμής του, αλλά είναι τραγικός. Αργεί υπερβολικά πολύ, το chrome κάνει 2 λεπτά να ανοίξει, τα βίντεο στο YouTube ενώ έχουν φορτώσει κολλάνε ακόμα και στα 480p. Ότι τον έχω ανοίξει δεν έχω βάλει τίποτα μέσα, δοκίμασα να απεγκαταστησω όλα τα προγράμματα της lenovo και να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στα Windows 8.1 64 bing αλλά τα ίδια. Υπάρχει λύση? Μου προτείνεται να κάνω κάτι?
_chris_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 θα πρότεινα αν δε θες να ξοδευτείς να βάλεις τα win7. μπορεί όλοι να λένε ότι τα 8 είναι ελαφρύτερα αλλά σε παρόμοιο μηχάνημα με το δικό σου είχα τα ίδια προβλήματα και όλοι μου λέγανε ότι το μηχάνημα είναι για πέταμα και δεν τραβάει. μόλις έβαλα τα 7 πήγαινε μια χαρά. καλά δε πετούσε αλλά καμία σχέση με πριν. κι εγώ άνοιγα τον firefox και πάγωναν όλα για λίγο, τρελά κολλήματα δε ξέρω αν δεις διαφορά αλλά σε μένα έπιασε
nikolas_kriti Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ σε ενα λάπτοπ παρομοιων χαραχτηριστικών είχα 8.1 και σερνόταν..Εβαλα τα 7αρια και πηρε μια ανασα.!! Τωρα δουλευει το μηχανημα οπως περιμενα..!!!
andreasr10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ο δίσκος ενώ είναι άδειος μου λέει 100% σε χρήση το cpu και η ram τερματιζουν χωρίς λόγο. Τ θέμα είναι ότι δεν έχει dvd rom και θα πρέπει να τα βάλω με φλασακι αλλά δε ξέρω και πολύ καλά να κάνω τη διαδικασία η που να βρω τ windows 7!
xristoforos89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλα ο συγκεκριμενος amd ειναι πιο αργος και απο τους ρυθμους που στρωνεται το χιονι στην Αθηνα. Για τα 7αρια. http://www.pcsteps.gr/162-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-7/ 1
andreasr10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Τα κατέβασε τα αρχεία ή microsoft για τα 7, τώρα που μπορώ να τα βρω? Επίσης βρήκα αυτό. According to some posts on Microsoft’s Community forums, this is mostly happening on Lenovo laptops and the fastest way to deal with performance issues is to uninstall the “Intel Dynamic Platform and Thermal Framework” from the device manager. In addition, you need to access the BIOS menu and in the “Configuration” screen, make sure you disable the DPIF option to turn it off completely until Microsoft comes up with a fully-working fix. To access BIOS press F2 on boot. Το intel dynamic platform... Δεν το βρίσκω αν κάνω αυτό με το bios λέτε να βοηθήσει?
mphxths Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 με 2 γιγα μνημη γενικοτερα τα παντα σερνονται..αναβαθμισε μνημη και βαλε κανα ssd δισκο και μετα βλεπεις για το λειτουργικο.
pikaros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Είναι χειρότερος και απο τον atom ο επεξεργαστής θα σου πρότεινα να βάλεις κάποια έκδοση windows 7 lite οι οποίες είναι πετσο κομμένες και τρέχουν πολυ καλα σε μηχανήματα χαμηλών επιδόσεων ! Sent from my iPhone using Insomnia
panthirakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Έχω μία ερώτηση! Εγώ μόλις παρέλαβα αυτό το λενοβο http://www.e-lenovo.gr/p.LENOVO-G50-70-i5-VGA2GB-4GB-1TB-W8-1.1056771.htmlΚκάνει Κάνει 1 λεπτό για να ανοίξει, πολύ δεν είναι; τι προτείνετε;
xristoforos89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Με δίσκο στις 5400 στροφές και με όλο το bloatware της εταιρείας, μην περιμένεις και πολλά. Με μία καθαρή εγκατάσταση των windows θα πήγαινες αισθητά καλύτερα.
panthirakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Με δίσκο στις 5400 στροφές και με όλο το bloatware της εταιρείας, μην περιμένεις και πολλά. Με μία καθαρή εγκατάσταση των windows θα πήγαινες αισθητά καλύτερα. Σήμερα έπεσε στα 40 δευτερόλεπτα, χωρίς να κάνω κάτι, μάλλον είχαν σχέση και τα updates. Επειδή είμαι άσχετος από τεχνολογικά, τι προτείνεις για να τον κάνω να πηγαίνει καλλίτερα;
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 αν θελετε να ανασανουν αυτα τα αργα λαπτοπ βαλτε μια ελαφρια διανομη λινουξ σε φλασακι, θα δειτε μεγαλη διαφορα, οχι σε σκληρο γιατι θα ειναι ηδη παλι αργοστροφα, αν και θα προτεινα ssd αλλα σε τοσο τραγικα λαπτοπ δεν αξιζει ουτε σεντς για αναβαθμιση αυτων, εγκαταστηστε μια διανομη σε φλασακι και θα δειτε καπως πιο ανανεωμε
xristoforos89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 αν θελετε να ανασανουν αυτα τα αργα λαπτοπ βαλτε μια ελαφρια διανομη λινουξ σε φλασακι, θα δειτε μεγαλη διαφορα, οχι σε σκληρο γιατι θα ειναι ηδη παλι αργοστροφα, αν και θα προτεινα ssd αλλα σε τοσο τραγικα λαπτοπ δεν αξιζει ουτε σεντς για αναβαθμιση αυτων, εγκαταστηστε μια διανομη σε φλασακι και θα δειτε καπως πιο ανανεωμεΚαλά αυτό με τον i5 δεν είναι όσο τραγικό όσο το περιγράφεις.Με την προσθήκη ssd δεν το συζητάμε καν ότι θα πρόκειται για άλλο λαπτοπ.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλά αυτό με τον i5 δεν είναι όσο τραγικό όσο το περιγράφεις. Με την προσθήκη ssd δεν το συζητάμε καν ότι θα πρόκειται για άλλο λαπτοπ. για τα συγκεκριμενα που φορουν amd e series εννοουσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα