aneurysm Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Καθε 3 χρόνια η 40.000 χιλόμετρα λάστιχα. Οκ, εγω να πάω σαν το σκυλί στο αμπέλι απο μαλακία μου. Οι συνεπιβάτες τι χρωστάνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 οντως τι διαβαζουμε!?! λες και ο μοναδικος παραγοντας για την καλη προσφυση ειναι μονο τα λαστιχα.. οτι δεν εχουμε δρομους και οι περισσοτεροι πανε σαν τα βόιδια αυτο δεν το λετε.. αμα δεν εχεις αντιληψη στην οδηγηση και δεν ξερεις τις ανοχες του οχηματος σου σιγουρα καποια στιγμη θα την πατησεις.. δεν ειναι λιγα τα ατυχηματα που γινονται απο αυτους με τα καλα λαστιχα και τα αμορτισερ..! Ό,τι να ναι. Είσαι επικίνδυνος. Τα υπόλοιπα άσχετα μόνο σαν κακές δικαιολογίες ακούγονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τα λάστιχα είναι το μόνο μέσω που το αυτοκίνητο εχει επαφή με τον δρόμο εάν δεν το καταλάβουμε αυτό δεν πάμε πουθενά . Φυσικά ένα πολύ καλό set ελαστικών δεν φτάνει πρέπει να έχεις μια σωστά ρυθμισμένη ανάρτηση , σινεμπλοκ κτλ κτλ ,να έχεις σωστές πιέσεις όπου και αυτό είναι πολύ σημαντικό (όποιοι έχουν μπει σε πίστα όπου λόγο πίεσης είναι ποιο αισθητό πιστεύω το ξέρουν απο πρώτο χερι ) Την καλυτερη αναρτηση να εχεις,την πιο γαματη ζαμφορ,1345564 πιστονα φρενα.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ενα μαμα yaris με καινουρια λαστιχα θα ειναι καλυτερο σε ολα. Δεν κατάλαβα τι έχει το yaris ; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 έχω παρατηρήσει ότι τα μπροστά λάστιχα του αυτοκινήτου έχουν φαγωθεί περισσότερο σε σχέση με τα πίσω. λογικό εφόσον έχει την κίνηση μπροστά. σκέφτομαι λοιπόν να αλλάξω τα μπρος με τα πίσω. ώστε να φαγωθούν ομοιόμορφα αρκετοί κάνουν αυτή την πατέντα. άλλοι πάλι όχι. τι λέτε, εσείς το κάνετε; έχει νόημα; τα λάστιχα μου αντέχουν ακόμα απλά λέω να το κάνω από τώρα ώστε να καθυστερήσω την αλλαγή τους. και μια extra ερώτηση (γκάλοπ): στα πόσα χιλιόμετρα έχετε αλλάξει λάστιχα; και στα πόσα τακάκια φρένων; ρωτάω επειδή σε όσους έχω πει πόσα χιλιόμετρα έχω κάνει χωρίς να αλλάξω κάτι με κοιτάνε περίεργα Λαστιχα δεν αλλάζουμε όταν το πέλμα φαγωθεί γιατί αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κάνεις εκτός και αν σπινιάρεις και εισαι γκαζιάρης. Λαστιχα αλλάζουμε περίπυο στην 3τία το πολύ 4ετία μιας και τα λάστιχα χάνουν τις ιδιότητες τους όσο καιρό κάθονται . Ποτέ δεν άλλαξα λάστιχο επειδή έχω φάει το πέλμα (ούτε το μισό να μήν έχω φαει) παρόλο που σπινιάρω αρκετές φορές . Στην 3-4ετία αλλάζω σίγουρα . Απο κει και πέρα τα τακάκια τα αλάζουμε όταν φαγωθούν. Δεν υπάρχει φυσιολογική αλλαγή στα τακάκια. Εχω αλλάξει τακάκια σε 13000 χλμ και λιγότερο απο έτος αλλά και σε 30000 χλμ περίπου 2 έτη. Εξαρτάται τη βάζεις και πόσο τα χρησιμοποιείς. Άλλοι μπορει να αλλάξουν και στην 3 ετία τακάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τα λάστιχα είναι το μόνο μέσω που το αυτοκίνητο εχει επαφή με τον δρόμο εάν δεν το καταλάβουμε αυτό δεν πάμε πουθενά . Φυσικά ένα πολύ καλό set ελαστικών δεν φτάνει πρέπει να έχεις μια σωστά ρυθμισμένη ανάρτηση , σινεμπλοκ κτλ κτλ ,να έχεις σωστές πιέσεις όπου και αυτό είναι πολύ σημαντικό (όποιοι έχουν μπει σε πίστα όπου λόγο πίεσης είναι ποιο αισθητό πιστεύω το ξέρουν απο πρώτο χερι ) Δεν κατάλαβα τι έχει το yaris ; :P Τιποτα...:ΡΑπλα θελω να πω οτι και porsche gt3 να εχεις με κεραμικα αν τα λαστιχα ειναι ...Ακαταλληλα τοτε το yaris με καινουρια μεσα στην πολη θα σταματησει ΣΙΓΟΥΡΑ πολυ καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ό,τι να ναι. Είσαι επικίνδυνος. Τα υπόλοιπα άσχετα μόνο σαν κακές δικαιολογίες ακούγονται. Αποψη σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το ότι με τέτοια λάστιχα είσαι επικίνδυνος, όπως και κάθε άλλος με αντίστοιχα, δεν είναι άποψη. Γεγονός είναι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ίσα-ίσα που όσα λες θα έπρεπε να σε κάνουν να είσαι ×10 πιο προσεκτικός, όχι το ανάποδο! Ναι, υπάρχουν κάφροι και κακοί οδηγοί. Γι αυτό εμείς πρέπει να είμαστε σωστοί και το αμάξι μας σε άριστη κατάσταση, ώστε να αντιδράσουμε σωστά και γρήγορα σε ενδεχόμενη μαλακία του άλλου οδηγού. Ναι, οι δρόμοι είναι σκατά, με άσφαλτο γυαλί, ανάποδες κλισεις, κλπ. Γι αυτό οφείλουμε να έχουμε ακόμα καλύτερα λάστιχα και αναρτήσεις, ώστε το όχημα να συμπεριφερθεί όσο γίνεται πιο καλά. Για όνομα, θες να τα κρατήσεις +2 χρόνια. Πάνε μπες σε καμιά φυλακή οικειοθελώς, μη φύγει το αμάξι σε καμιά στροφή και στείλεις κανέναν στο χάρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πιτόγυρος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 εγώ πάντως τα δικά μου τα έχω 5 χρόνια και συνεχίζουν... αν όχι 10ετία σίγουρα 8 θα τα βγάλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 εγώ πάντως τα δικά μου τα έχω 5 χρόνια και συνεχίζουν... αν όχι 10ετία σίγουρα 8 θα τα βγάλουν харон.jpg Ωραία !! Βρήκα θύμα για να μυο αλλάξει τον πίσω γρατζουνισμένο προφυλακτήρα ! Ελπίζω να έχεις και ασφάλεια ζωής φίλε !! χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία !! Βρήκα θύμα για να μυο αλλάξει τον πίσω γρατζουνισμένο προφυλακτήρα ! Ελπίζω να έχεις και ασφάλεια ζωής φίλε !! χαχαχα Νομίζω κάνει πλάκα Δες αν σε ενδιαφέρει ο άλλος φίλος παραπάνω που τα έχει 6 χρόνια και πάει για 8 με την τράμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω κάνει πλάκα Δες αν σε ενδιαφέρει ο άλλος φίλος παραπάνω που τα έχει 6 χρόνια και πάει για 8 με την τράμπα Τον απο πάνω δεν τον προλαβαίνω με τέτοια λογική που έχει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το ότι με τέτοια λάστιχα είσαι επικίνδυνος, όπως και κάθε άλλος με αντίστοιχα, δεν είναι άποψη. Γεγονός είναι. Εγω δεν ειπα να μην αλλαζουμε τα λαστιχα στην ωρα τους αλλα δεν τον εχω σαν κυριο παραγοντα για την προσφυση.. Γιατι οταν παταω σε καινουργια ασφαλτο με νερα αλλαζουν τελειως συμπεριφορα τα λαστιχα? γιατι οταν ερχεται η κακια στιγμη και παλι δεν θα μας γλυτωσουν τα καλα λαστιχα? Ολα εχουν την ανοχη τους.. Σεβαστο οτι με τετοια λαστιχα ειμαι επικινδυνος.. αλλα και γεγονος οτι δεν εχουμε δρομους και σωστους οδηγους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Εγω δεν ειπα να μην αλλαζουμε τα λαστιχα στην ωρα τους αλλα δεν τον εχω σαν κυριο παραγοντα για την προσφυση.. Γιατι οταν παταω σε καινουργια ασφαλτο με νερα αλλαζουν τελειως συμπεριφορα τα λαστιχα? γιατι οταν ερχεται η κακια στιγμη και παλι δεν θα μας γλυτωσουν τα καλα λαστιχα? Ολα εχουν την ανοχη τους.. Σεβαστο οτι με τετοια λαστιχα ειμαι επικινδυνος.. αλλα και γεγονος οτι δεν εχουμε δρομους και σωστους οδηγους.. αρα αφου δεν εχουμε δρομους γτ να βαλεις λαστιχα?...Επειδη οι δρομοι ειναι μπ@@@ πρεπει να εχεις και το αυτοκινητο σου αντιστοιχα... Οποτε οταν πας σε μπ@@@ γινεσαι και πουτ.....α? ... Ε ρε φιλε αυτα που λες τωρα δεν ειναι δικαιολογιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ίσα-ίσα που όσα λες θα έπρεπε να σε κάνουν να είσαι ×10 πιο προσεκτικός, όχι το ανάποδο! Ναι, υπάρχουν κάφροι και κακοί οδηγοί. Γι αυτό εμείς πρέπει να είμαστε σωστοί και το αμάξι μας σε άριστη κατάσταση, ώστε να αντιδράσουμε σωστά και γρήγορα σε ενδεχόμενη μαλακία του άλλου οδηγού. Ναι, οι δρόμοι είναι σκατά, με άσφαλτο γυαλί, ανάποδες κλισεις, κλπ. Γι αυτό οφείλουμε να έχουμε ακόμα καλύτερα λάστιχα και αναρτήσεις, ώστε το όχημα να συμπεριφερθεί όσο γίνεται πιο καλά. Για όνομα, θες να τα κρατήσεις +2 χρόνια. Πάνε μπες σε καμιά φυλακή οικειοθελώς, μη φύγει το αμάξι σε καμιά στροφή και στείλεις κανέναν στο χάρο. Ωραια τα λες.. Αλλα στην πραξη ποτε δεν πηγα να τρακαρω.. Τι εχεις ομως να πεις γι αυτους με τα καλα αυτοκινητα ή τους καγκουρες που προκαλουν ατυχηματα απο την ασυνειδησια τους.. που δεν ειναι και λιγοι.. Η γνωμη μου για τα λαστιχα ειναι οτι μετα τον 1 χρονο αρχιζει η καθοδος.. και το ποτε πρεπει να τα αλλαξεις ειναι θεμα του οδηγου.. δηλαδη το στυλ της οδηγησης του. αρα αφου δεν εχουμε δρομους γτ να βαλεις λαστιχα?...Επειδη οι δρομοι ειναι μπ@@@ πρεπει να εχεις και το αυτοκινητο σου αντιστοιχα... Οποτε οταν πας σε μπ@@@ γινεσαι και πουτ.....α? ... Ε ρε φιλε αυτα που λες τωρα δεν ειναι δικαιολογιες... ρε παιδια ειπα εγω σε κανεναν να κρατησει τα λαστιχα του 6,8 ή 10 χρονια? Αυτο ειναι επιλογη του καθενος.. Εγω εξ αρχης εστιασα οτι δεν ειναι κυριος παραγοντας για την προσφυση τα λαστιχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα