Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 κι ομως μου χε φυγει 2 φορες σε κωλοδρομο, και με λιγο φρενο το γυρισα...
gia_nnis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 έχω παρατηρήσει ότι τα μπροστά λάστιχα του αυτοκινήτου έχουν φαγωθεί περισσότερο σε σχέση με τα πίσω. λογικό εφόσον έχει την κίνηση μπροστά. σκέφτομαι λοιπόν να αλλάξω τα μπρος με τα πίσω. ώστε να φαγωθούν ομοιόμορφα αρκετοί κάνουν αυτή την πατέντα. άλλοι πάλι όχι. τι λέτε, εσείς το κάνετε; έχει νόημα; τα λάστιχα μου αντέχουν ακόμα απλά λέω να το κάνω από τώρα ώστε να καθυστερήσω την αλλαγή τους. και μια extra ερώτηση (γκάλοπ): στα πόσα χιλιόμετρα έχετε αλλάξει λάστιχα; και στα πόσα τακάκια φρένων; ρωτάω επειδή σε όσους έχω πει πόσα χιλιόμετρα έχω κάνει χωρίς να αλλάξω κάτι με κοιτάνε περίεργα Εμενα τα δικα μου ειναι 6 χρονων και τωρα προσφατα εβαλα τα μπροστα πισω. θετικα:Aλλαξε μπροστα η ποιοτητα κυλισης και πιανουν καλυτερα περα τα μπροστινα και τα πισω!!! αυτο με τα πισω δεν μπορω να το εξηγησω.. Με τα λαστιχα εχω κανει 35000χλμ και τα τακακια εχουν κανει 32000χλμ και ειναι στη μεση! σταματαω με κατεβασματα.. Ενημερωτικα για μπροστα-πισω με ζυγοσταθμιση ξεκιναει απο 15ε μεχρι 20ε. Συνηθως 20ε
MT60RS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω που οδηγάτε και τι αυτοκίνητο έχετε όσοι λέτε πως είναι δύσκολο να πετάξεις κώλο ή μούρη στο αυτοκίνητο. Για πλάκα συμβαίνει, και το προκαλούν πολλοί παράγοντες πέρα από τον οδηγό, όπως το οδόστρωμα, η κλίση της στροφής, το βάρος του αυτοκινήτου κλπ. Έχω χάσει χάσει κώλο μπόλικες φορές με 30 και 40 km/h, έχοντας σκληρά ελαστικά (όχι όμως σε κακή κατάσταση), σε βρεγμένο δρόμο με ανάποδη κλίση. Μπορώ να σας υποδείξω και τα σημεία που το έπαθα στην Αθήνα, όταν ξαναπεράσετε από εκεί με ίδιες συνθήκες να δοκιμάσετε την τύχη σας. Στα μπροστινοκίνητα αυτοκίνητα μάλιστα, αν δεν είσαι αυτός, δεν προλαβαίνεις να τα επαναφέρεις, όση εμπειρία κι αν νομίζεις πως κουβαλάς. (οι περισσότεροι ενστικτωδώς φρενάρουν μάλιστα). παιζει να πεις αυτα τα σημεια;
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, πρόχειρα θυμάμαι Πέτρας και Τριπόλεως στον Κολωνό, είναι η στροφή που σε βγάζει από την παράκαμψη της Πέτρας για να ξαναμπείς Λένορμαν, επειδή πιο πριν την έχουν απαγορεύσει για αυτοκίνητα. Ψιλόβροχο, γλίτσα, στροφή με 30-40 περίπου χλμ/ωρα, ο κώλος μπρος και η μούρη πίσω. Ίδιες συνθήκες, πλατεία Πετρουπόλεως, κατεβαίνοντας και στρίβοντας προς την 28' Οκτωβρίου, όπου έχουν βάλει για λίγα μέτρα πλακόστρωτο οι μαλάκες. Μπήκα και η μούρη έφυγε ευθεία, δεν έστριψε ποτέ. Ευτυχώς δεν ερχόταν κανένας από απέναντι. Λεωφόρος δημοκρατίας, κάτω από την γέφυρα (πριν βγεις στο στρατόπεδο), στροφή με τελείως ανάποδη κλίση, που αν δεν την γνωρίζεις σου δίνει την ψευδαίσθηση πως μπορείς να την πάρεις με αρκετά χιλιόμετρα. Ε, μην το κάνεις. Παρόμοιο σημείο με πολύ απότομη στροφή που κάποιος που δεν γνωρίζει μπορεί πολύ εύκολα να ξεγελαστεί, είναι πάλι κάτω από την γέφυρα στον δρόμο που είναι το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι. Αν κάτσω να σκεφτώ, θα βρω άλλα 100 σημεία μέσα στην πόλη, που ακόμα και με λίγα χιλιόμετρα μπορεί να χάσεις τον έλεγχο εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτά με ένα στάρλετ τότε ε, πιθανόν ένα σοβαρό αυτοκίνητο να συγχωρεί περισσότερα λάθη.
NickTG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Και όποιος περνάει από Ελευσίνα μπορεί να δοκιμάσει το δρόμο προς το λιμάνι.
gia_nnis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Κι άλλα 6 με την τράμπα σωστος!!!! περα την πλακα 2 χρονακια ακομα θα τα κρατησω! 1
NickTG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί μόνο 2? Τουλάχιστον άλλα 10 τα βγάζουν! Τι διαβάζουμε!?!
rafail1994 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Γενικά η συζήτηση αποκτά ενδιαφέρον μιας και δεν το είχα ψάξει και παρά πολύ , εγώ επειδή αλλάζω λάστιχα κάθε χρόνο κάπου στο 4 μηνο τα κάνω τράμπα και δεν έχω κανένα θέμα ακομη και σε πιεση. Καλά τα 6 χρόνια λάστιχα απαράδεκτο .Δυο φορές την έχω πατήσει λόγο ελαστικών μια όταν ήταν στο τέλος τους (και τα μπροστά και τα πίσω) και έφυγα ευθεία ,μια ακόμη όταν αγόρασα το diesel ειχε πάνω του "ξέρα" λάστιχα( 5 χρονών έγραφαν κατασκευή άλλα ειχα πολύ γόμα ) και με το ψιλόβροχο έσκασα σε πεζοδρόμιο δεν μαζευόταν με τίποτα !!
gia_nnis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί μόνο 2? Τουλάχιστον άλλα 10 τα βγάζουν! Τι διαβάζουμε!?! οντως τι διαβαζουμε!?! λες και ο μοναδικος παραγοντας για την καλη προσφυση ειναι μονο τα λαστιχα.. οτι δεν εχουμε δρομους και οι περισσοτεροι πανε σαν τα βόιδια αυτο δεν το λετε.. αμα δεν εχεις αντιληψη στην οδηγηση και δεν ξερεις τις ανοχες του οχηματος σου σιγουρα καποια στιγμη θα την πατησεις.. δεν ειναι λιγα τα ατυχηματα που γινονται απο αυτους με τα καλα λαστιχα και τα αμορτισερ..!
Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 7 χρονια ειχα κρατησει τα προηγουμενα λαστιχα μου ,και ηταν απο τη φυση τους εξαιρετικα σκληρη γομα γι αυτο αντεξαν τοσο. τα μπροστα οταν τα αλλαξα ειχανε γινει γυαλι. φρενα ειχα, λογω στησιματος αυτοκινητου, αλλα δεν μπορουσα με τιποτα να ξεκινησω αν ειχε λιγο νερο ο δρομος κατω η αν ηταν γυαλι.παντα σπινιαρε...
haris_216 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Αναρωτιέμαι τι ακριβώς κοιτάνε στα Κτεο στο θέμα των ελαστικών. Μόνο αν έχουν φαγωθεί τ' αυλάκια; Χρονολογία όχι; Γιατί αν περνάει Κτεο αυτοκίνητο με λάστιχα 6ετίας όπως ειπώθηκε, που θα τα κρατήσει ακόμα (ειλικρινά ελπίζω ν' αστειεύεται για το καλό του και για το καλό μας) τι να πει κανείς. Ακόμα και απάτητα (του κουτιού) να είναι το λάστιχο έχει πάψει προ πολλού να είναι ελαστικό. οντως τι διαβαζουμε!?! λες και ο μοναδικος παραγοντας για την καλη προσφυση ειναι μονο τα λαστιχα..οτι δεν εχουμε δρομους και οι περισσοτεροι πανε σαν τα βόιδια αυτο δεν το λετε..αμα δεν εχεις αντιληψη στην οδηγηση και δεν ξερεις τις ανοχες του οχηματος σου σιγουρα καποια στιγμη θα την πατησεις.. δεν ειναι λιγα τα ατυχηματα που γινονται απο αυτους με τα καλα λαστιχα και τα αμορτισερ..! Έχεις δίκιο. Αλλά.... Αλλά αφού δεν μπορείς ν' αλλάξεις τον δρόμο άμεσα αλλάζεις τουλάχιστον αυτό που μπορείς (αλλά και έχεις υποχρέωση) ν' αλλάξεις. Σαφώς και οι δρόμοι είναι σημαντικός παράγοντας αλλά δεν είναι επιχείρημα για τελειωμένα λάστιχα ή αμορτισέρ. Και ίσως ακριβώς επειδή είναι σκατά οι δρόμοι πρέπει το αμάξι να είναι σε καλύτερη κατάσταση για ν' αντιμετωπίσει και προβλήματα των δρόμων. 1
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Στο ΚΤΕΟ πρέπει να είναι σε τραγική κατάσταση το αυτοκίνητο για να σε κόψουν. Συνήθως στο περνάνε και σημειώνουν τι πρέπει να επισκευαστεί/αλλαχτεί
igoods Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Την καλυτερη αναρτηση να εχεις,την πιο γαματη ζαμφορ,1345564 πιστονα φρενα.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ενα μαμα yaris με καινουρια λαστιχα θα ειναι καλυτερο σε ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα