ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα μαλλον παω στο meizu.Το μονο που δεν ξερω ακομα ειναι ποσο καλο/χαλια UI εχει και αν υποστηριζεται απο την εταιρεια με ενημερωσεις του android Το flyme (το skin της meizu) είναι πανέμορφο και αρκετά διαφορετικό από αυτά που ξέρεις και έχεις μάθει. Σίγουρα χρειάζεται κάποιος χρόνος προσαρμογής για να αισθάνεσαι άνετα. Το πόσο άνετα θα αισθανθείς και πόσο γρήγορα έχει να κάνει από το πόσο "βαθιά" ριζομένος είσαι σε άλλα UI. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα και μάλλον κατέληξα προς το Lenovo vibe x2.Έχω 2 ερωτήσεις, να το ζητήσω rooted ή όπως είναι; Επίσης το βρήκα σε αυτό το site 50 δολάρια φθηνότερο από τα άλλα γνωστά, το προτείνετε το συγκεκριμένο;http://www.pandawill.com/lenovo-vibe-x2-smartphone-4g-lte-mtk6595-octa-core-2gb-32gb-50-fhd-screen-golden-p95267.html
leo06 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα και μάλλον κατέληξα προς το Lenovo vibe x2. Έχω 2 ερωτήσεις, να το ζητήσω rooted ή όπως είναι; Επίσης το βρήκα σε αυτό το site 50 δολάρια φθηνότερο από τα άλλα γνωστά, το προτείνετε το συγκεκριμένο;http://www.pandawill.com/lenovo-vibe-x2-smartphone-4g-lte-mtk6595-octa-core-2gb-32gb-50-fhd-screen-golden-p95267.html να ρωτήσεις ποια έκδοση θα σου στείλουν,cu δουλεύει και στην Ελλάδα ενώ η to μόνο κινα
Vassilis_24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 να ρωτήσεις ποια έκδοση θα σου στείλουν,cu δουλεύει και στην Ελλάδα ενώ η to μόνο κινα Άρα λες απλά να τους ζητήσω να μου το στείλουν με την έκδοση cu. Θα τους πω έτσι κι αλλιώς να υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο και να μου αφαιρέσουν τα κινέζικα apps, δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα, το συγκεκριμένο site το ξέρεις;
leo06 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Άρα λες απλά να τους ζητήσω να μου το στείλουν με την έκδοση cu. Θα τους πω έτσι κι αλλιώς να υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο και να μου αφαιρέσουν τα κινέζικα apps, δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα, το συγκεκριμένο site το ξέρεις; η cu δεν είναι έκδοση λογισμικού,είναι έκδοση μοντέλου,μόνο αυτή παίζει στα ευρωπαϊκά δίκτυα,η to δεν παίζει στην Ευρώπη και δεν αλλάζει από το λογισμικό,είναι θέμα hardware και δεν έχω ψωνίσει κάτι απο το συγκεκριμένο site
Vassilis_24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 η cu δεν είναι έκδοση λογισμικού,είναι έκδοση μοντέλου,μόνο αυτή παίζει στα ευρωπαϊκά δίκτυα,η to δεν παίζει στην Ευρώπη και δεν αλλάζει από το λογισμικό,είναι θέμα hardware και δεν έχω ψωνίσει κάτι απο το συγκεκριμένο site A, oκ, σ'ευχαριστώ. Όσον αφορά το λογισμικό, λες να ζητήσω να μου το ρουτάρουν ή να κρατήσω το αρχικό; Δεν έχω ξαναπάρει κινητό της Lenovo...
leo06 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 A, oκ, σ'ευχαριστώ. Όσον αφορά το λογισμικό, λες να ζητήσω να μου το ρουτάρουν ή να κρατήσω το αρχικό; Δεν έχω ξαναπάρει κινητό της Lenovo... δεν ξέρω,ούτε εγώ είχα/έχω lenovo,διάβασε και το νήμα του vibe x2 sto myphone 1
maddoctor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 A, oκ, σ'ευχαριστώ. Όσον αφορά το λογισμικό, λες να ζητήσω να μου το ρουτάρουν ή να κρατήσω το αρχικό; Δεν έχω ξαναπάρει κινητό της Lenovo...Πάντα σ' όλα τα κινέζικα ζητάμε αφαίρεση κινέζικων εφαρμογών, root και εγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας. Ειδικότερα στις lenovo που δεν έχει και την καλύτερη υποστήριξη σε θέμα firmware. Αν μου έλεγες για την Xiaomi, θα σου έλεγα πάρτο όπως είναι, βάλτου την ελληνική rom όταν το παραλάβεις και θα είσαι οκ! 1
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πάντα σ' όλα τα κινέζικα ζητάμε αφαίρεση κινέζικων εφαρμογών, root και εγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας. Ειδικότερα στις lenovo που δεν έχει και την καλύτερη υποστήριξη σε θέμα firmware. Αν μου έλεγες για την Xiaomi, θα σου έλεγα πάρτο όπως είναι, βάλτου την ελληνική rom όταν το παραλάβεις και θα είσαι οκ! ΄Σ'ευχαριστώ, αυτό θα κάνω. Αν αναβαθμίσω σε Lollipop σε 2-3 μήνες που θα βγει γι'αυτό, θα χάσω την ελληνική γλώσσα;
maddoctor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ΄Σ'ευχαριστώ, αυτό θα κάνω. Αν αναβαθμίσω σε Lollipop σε 2-3 μήνες που θα βγει γι'αυτό, θα χάσω την ελληνική γλώσσα; Λογικά όχι, αλλά θα το δεις τότε. Απλώς μην το βάλεις από τους πρώτους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα