kar10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα,μόλις πριν λίγες μέρες αναβάθμισα τον υπολογιστή μου,και παρουσιάζει το εξής περίεργο πρόβλημα.Από τούς 4 συνολικά δίσκους,(2 SSD 2HDD),δεν αναγνωρίζουν τα windows τον 1 SSD,το περίεργο είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα,είναι εντελώς τυχαίο μετά από κάθε επανεκκίνηση αν θα τον δουν η όχι.Το BIOS τους βλέπουν όλους κανονικά,ο προβληματικός δίσκος ήταν αυτός που είχα εγκατεστημένο το λειτουργικό στο προηγούμενο μου σύστημα και με την αναβάθμιση, το λειτουργικό εγκαταστάθηκε σε νέο δίσκο.Εχω windows 7 ultimate και η motherboard είναι η Asus Maximous Hero με το τελευταίο bios.Καμιά ιδέα?
tsakonass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρεις τι μοντελο ειναι ο ssd, καταλαβαίνω ειναι ένα φιλοσοφικό ερώτημα.Ασ' τους να μυριζουν τα νύχια τους.
kar10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Sorry πάνω στην απελπισία μου το ξέχασα,είναι Cosair F160 http://hothardware.com/news/Corsair-Adds-40GB-80GB-and-160GB-Models-To-Force-SSD-Family Να προσθέσω ότι τσέκαρα για drivers από τα windows και δείχνει να είναι ενημερωμένοι.
tsakonass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν φταίει η μητρική.Στο bios, τα sata ports πρεπει να ειναι σε AHCI και όχι IDE mode.Είναι ετσι; Firmware update έκανες τον F160; Κανε πρωτα τη ρυθμιση στο bios, και μετα κανε έλεγχο για fw με το toolbox. corsair ssd toolbox
kar10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Τα sata ports είναι σε AHCI,Firmware update έχει το νεότερο,δεν βλέπω κανένα σφάλμα από το toolbox,μήπως να του ξανακάνω format από το toolbox?
tsakonass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δε νομιζω πως θα λυθει ετσι το πρόβλημα. Κάτσε να ακούσουμε και καμια αλλη γνωμη.
kar10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ για τη βοήθεια,το περίεργο είναι ότι μέχρι την Παρασκευή και για σχεδόν 5 χρόνια εκτελούσε ΄΄υπηρεσίες'' C και πότε δεν μου δημιούργησε θέμα
Federacion Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλύτερα να το κάνεις το format, ειδικά αν έχει ακόμη πάνω του το παλιό λειτουργικό.
kar10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Εγινε format,πριν τον εγκαταστήσω στο νέο υπολογιστή είναι τελείως ''καθαρός''
kar10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλώδιο sata άλλαξα,το θέμα είναι ότι τώρα άλλαξε συμπεριφορά, δηλαδή πριν είτε το αναγνώριζε είτε όχι.Τώρα κάποιες φορές τον βλέπει με την εκκίνηση και μετά χάνεται
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πιθανόν να έχει πρόβλημα ο δίσκος και να ειναι στα τελευταία του ετσι εκανε και σε εναν φίλο μέχρι που πέθανε , την επόμενη φορά που θα στον δεί κανονικά στα windows τέσταρε τον με το hdsentinel και δοκίμασε τον και σε αλλο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα